İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Immortal

188 Gönderiler
116 Üyeler
0 Reactions
37.6 K Görüntüleme
EYEMAX
(@eyemax)
Gönderiler: 578
Honorable Member

Dağılmaları çok kötü oldu black metalin iyi temsilcilerindendiler!ama nedeyelim eskisi albümleriyle avunacağız!

Do You Dream OF mE??

Gönderildi : 02/05/2005 12:10 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

evet banyak gruptur IMMORTAL At the Heart of Wnter manyak bi albumdu
umarım tekrar bi araya gelirler

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 02/05/2005 12:32 pm
MalleusMaleficarum
(@malleusmaleficarum)
Gönderiler: 381
Reputable Member

Konuşmalar şöyle gidiyo
- blackmetalin en iyi grubu
-aynen öyle
-yaa haklısın
-şu albumu iyi
abicim biraz yorum yapın bişiler söyleyin negatif düşüncelerinizi aktarın böyle olmayınca forumun anlamı kalmıyo

Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.

Gönderildi : 02/05/2005 6:41 pm
NoCTuRNaL_DeeDs
(@nocturnal-deeds)
Gönderiler: 517
Honorable Member

ImmoR†aL topiği kapanmıştır...

Sonuç: Guzel gruptu ama dağılması kötü oldu

:lol: :lol: :lol: :lol:

Always use a cheap gun to kill a dead man !

Gönderildi : 15/05/2005 12:02 am
dark_desire
(@dark-desire)
Gönderiler: 90
Trusted Member

Gönderen: @malleusmaleficarum
Konuşmalar şöyle gidiyo
- blackmetalin en iyi grubu
-aynen öyle
-yaa haklısın
-şu albumu iyi
abicim biraz yorum yapın bişiler söyleyin negatif düşüncelerinizi aktarın böyle olmayınca forumun anlamı kalmıyo

bu grubun yaptıgı kotu bişey yokki eleştiresin.biz burada sadece onlara duydugumuz saygıyı belirtebiliriz o kadar...

We are possessed by evil...

Gönderildi : 18/05/2005 8:35 pm
dark_desire
(@dark-desire)
Trusted Member

Gönderen: @nocturnal-deeds
ImmoR†aL topiği kapanmıştır...

Sonuç: Guzel gruptu ama dağılması kötü oldu

:lol: :lol: :lol: :lol:

bu topicler sonsuza kadar gider...
IMMORTAL FOREVER...

Gönderildi : 18/05/2005 8:38 pm
hatun_death
(@hatun-death)
Gönderiler: 585
Honorable Member

Sons of Northern Darkness
At the Heart of Winter

albumlerin güzel olmasının başka bi sebebi daha var the abyss studyolarında cıkması
cok guzel bi saud yakalamıslar o albumlerde bence

Ölü Ruhun Gemisi...

Gönderildi : 20/05/2005 5:06 pm
dark_desire
(@dark-desire)
Trusted Member

Bafomet:

Diabolical Fullmoon Mysticism albumundeki The Call of Wintermoon sarkisinin klibini izleyen varmi ya?

o klip izlenmezmi yaw..live in cologne(1994) konserinde calıyolar.adamlar o zamanlar daha genç we bu işlerde yeni..ama o gazla bi çalıyolar warya....benim hayatımda gordugum en iyi konser performanslarından biri.mutlaka izlemelisin....

Gönderildi : 20/05/2005 5:58 pm
hatun_death
(@hatun-death)
Gönderiler: 585
Honorable Member

yine karlı dağlı soğuk falan bişi cekmişlerdir zaten slogan oldu karlı bi black metal grubu direk ımmortal :)

Ölü Ruhun Gemisi...

Gönderildi : 20/05/2005 6:42 pm
dark_desire
(@dark-desire)
Trusted Member

Bafomet:

benim dediğim konser klibi değil direk klip çekmişler. normal bildiğimiz klip

ilk defa senden duyuyorum bu sarkıya klip cektiklerini.ilginc...

Gönderildi : 20/05/2005 6:54 pm
(@humangore)
Gönderiler: 25
Eminent Member

İlk albümleri kaliteli olan, sonra hızlı ve vasat müziğe kaçan, sonra bir silkinip kaliteli ve eskilerine göre değişik bir albüm yapan, sonra da iki kötü albüm ile kariyerini bitiren bir grup.

Shed This Skin!

Gönderildi : 20/05/2005 7:08 pm
dark_desire
(@dark-desire)
Trusted Member

Gönderen: @humangore
İlk albümleri kaliteli olan, sonra hızlı ve vasat müziğe kaçan, sonra bir silkinip kaliteli ve eskilerine göre değişik bir albüm yapan, sonra da iki kötü albüm ile kariyerini bitiren bir grup.

bak su an burada yazacaklarım fikirlerim degil gerceklerdir.immortal a b*k atan biri bırak black metali metal den anlamaz...sewmezsin hatta hiç begenmezsin.ama bu gruba hiç kimse b*k atamaz...

Gönderildi : 20/05/2005 7:13 pm
(@thule)
Gönderiler: 5
Active Member

bir grubun basarili yanlarinin yaninda basarisiz yanlarinin da yazilmasi oldukca dogal, herkes her albumu sevmek zorunda degil son albumu kotu bulmussa bulmustur.
iki uc albumu benim de hosuma gider ama kotu album cikartmislarsa bunu da acik acik soylerim bu ne bok atmaktir ne yerden yere vurmaktir

Gönderildi : 20/05/2005 7:30 pm
(@humangore)
Gönderiler: 25
Eminent Member

Peki gerçekleri kim belirliyor? Sen mi?
Neyse konuya dönelim bire bir sataşmalar insanları hiç biryere götürmez. Ben açıkçası gruba bok attığımı düşünmüyorum. Dinlemekten zevk aldığım bir gruptur zaten ilk albümlerini (ikisini) ve A.t.H.o.W.'ı sevdiğimi de belirttim, ama gruplara kaliteli albümler yaptılar diye her yapacağı albüm iyi olacağı açısından yaklaşmamak gerek. Tabi mp3 arşivi kadar müzik zevki olan biri için öyle olabilir (öylesin demiyorum, genelleme. üstüne alınmana gerek yok) ama müziği objektif bir şeklilde yorumlama benliğine sahip kişiler kendini böyle dogmalarla sınırlamaz, ki gerçek dinleyicilik budur.
Önüne geleni kabul etmek değil!

Shed This Skin!

Gönderildi : 20/05/2005 7:34 pm
dark_desire
(@dark-desire)
Trusted Member

Gönderen: @thule
bir grubun basarili yanlarinin yaninda basarisiz yanlarinin da yazilmasi oldukca dogal, herkes her albumu sevmek zorunda degil son albumu kotu bulmussa bulmustur.
iki uc albumu benim de hosuma gider ama kotu album cikartmislarsa bunu da acik acik soylerim bu ne bok atmaktir ne yerden yere vurmaktir

bende zaten mesajımda beğenmeyebilirsin hatta hiç hoşlanmazsın dedim.ama begenmemek sana bu album kotu olmuş deme hakkını wermez..hele hele immortal gibi bi grup için.sole ornek wereyim. ben iron maiden in neredeyse butun albumlerini dinledim ama hoşlanmadım we su an dinlemiyorum.ama bu grup heavy metalin en iyilerinden biri we bu herkez tarafından kabul edilmiş.şimdi benim bu gruptan hoslanmamam bana su albumu kotu olmuş deme hakkını wermez...
unutma burada sıradan gruplar hakkında konusmuyoruz

Gönderildi : 20/05/2005 7:47 pm
Sayfa 4 / 13
Paylaş: