Forum
bence hiç biriniz kırk yıllık blackcı değilsiniz ayrıca black kırık yaşında değil hala ham hala yetersiz kusra bakmayın karanlık adamlar
bm başlıklarına saldırma modası ve modayı yakından takip eden bir genç daha
ibneler sizi
saçmaklara kendimce yorum getirmekmi saldırı
black metal nekadar teknik nekadar coklu konan nekadar samimi uretken yada kendini tekrar etmez kolonlamaz tartısılır ama bu gercekki ne black kırk yasında nede ben 18 yaşındayım babama kızgınım bu yuzden black dinliyorum evde gurultu cıkartıp dikkat cekmek istiyorum felsefenizden uzaklastırmak istemem sizleri
http://www.huunhuurtu.com/
adam ''40 yıllık'' tabirini lafın gelişi kullanmış. türkçede böyle bir kavram vardır bilir misin?
bm elbetteki tartışılır ama senin müzik hakkında bir yorumunu göremedim. ikimizde ne amaçlı yazdığını biliyoruz.
son yorumun harika
18 yaşımda değilim ve ne hikmetse babama da kızgın değilim. şimdi bm dinlememe izin verecek misin asi çocuk?
ibneler sizi
Dostum 40 yıllık diye bir deyim vardır sen edebiyat derslerinde metallica dinliyordun herhalde ondandır.Hala black metal 40 yaşında değil diyor
neyse doktor kendi haline bırakın dedi,uğraşmıyım benim için konu kapanmıştır.Immortal bm camia'sının solmayacak gülüdür ama diğer çiçeklerede bakınız onlarda güzeldir.
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
doktor kendi haline bırakın dedi yok efendım abi kemal saçımı cekti seklindeki 0/6 yaş espirilerini bi kenara koy ayrıca black metal kesinlikle 40 yasında değil biraz daha oku öğren gelişim ve oluşum dönemi diye bişi var hiç bir tarz gökten zembille inmiyor
Hadi ya desene ben yanlış biliyormuşum 40 yıllık sandım.Biraz black metalden bahsedermisin sende bm dinlediğine göre en iyi Pure Black dinleyicilerinden birisi olduğun kesindir.Bana biraz BM'den bahset öğreneyim bende.
Senin çıplak cesetin
ehehe bak saçmalıklarını profilimde bulunan msn adresine yonlendir ![]()
Neyse msn ye gerek yok.Ben biraz daha araştırayım Black Metal tarihini en iyisi,tavsiye edeceğin gruplar varmı ?
Senin çıplak cesetin
bence bole yuce bir grubun topicini bosuna bok etmeyelım arkdaslar ama Immortal su metal piyasasında en undergraund gruplardan bole yaptıkca piyasa olcak..
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Len bırak şuna cevap verme ya 3 kuruşluk müzik zevkiyle kalkmış black metale laf atmaya çalışıyo.Gak siktir ordan...Neyse msn ye gerek yok.Ben biraz daha araştırayım Black Metal tarihini en iyisi,tavsiye edeceğin gruplar varmı ?
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
bu yıl wacken de sahne alcaklar dünya gözüyle abbath ı görmek vardı ah lan ahhh ![]()
A Tribute To Resul Balay
22-25 Ağustos arasında Norveç Bergen de Hole In The Sky festivali var.
Headliner ise IMMORTAL!!
İlk zamanlarında bu festivale kabul edilmediğini de eklemeliyiz..
Wacken da da çıkacaklar, Fransada Hellfest te de..
Para biriktirmeye başlıyorum, ancak ağustosa birikir
bu yüzden bergen mantıklı. gönül wacken isterdi..
one by one çıldırtıyo beni bu şarkı yaaa
Ah,ah canlarım benim.
Music is for you and me,not the fuckin industry.
abbath ''biz black metal yapmıyoruz çückü satanik sözlerimiz yok'' da demişti zamanında çok haklı olarak D.F.M. i belki bir nebze olsun ayrı tutabiliriz gerek ruh ve black metal e uygunluğu açısından zaten Euronymous da ''immortal iyi bir geup fakat black metal yapmıyorlar''demesi de immortal ın ne olduğunu gösteriyor bizlere.