İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dream Theater

216 Gönderiler
119 Üyeler
0 Reactions
55.4 K Görüntüleme
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Gönderiler: 833
Prominent Member

off o nası kapak öyle hakkaten harika.. Albüme de hemen bakayım ben de..

http://www.lastfm.com.tr/user/end_of_twilight/

Gönderildi : 21/05/2007 9:57 am
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

Dream Theater-Repentance
Dream Theater-Forsaken
Dream theater-Ministry of lost souls
Dream Theater-Constant motion
Dream Theater-The Dark Eternal Night

Süper olmuş şimdilik yeni albümden gözüme çarpanlar bunlar vallahi güzel olmuş bu albüm..

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 22/05/2007 7:32 pm
(@pentagram-tuna)
Gönderiler: 41
Eminent Member

bu sene yaz okulunda olmam sebebiyle konserine gidemeyeceğim grup halbuki daha yeni yeni ısınmaya başlamıştım bu gruba.dinlemesi kolay olmayan ama alıştıkça vazgeçilemeyeceklerdenmiş...

Gönderildi : 03/06/2007 5:28 pm
LostParadise
(@lostparadise)
Gönderiler: 43
Eminent Member

bence kendi şarkılarının kopyasını yapan tek grup

Gönderildi : 29/07/2007 8:20 pm
deadeyes
(@deadeyes)
Gönderiler: 25
Eminent Member

bence belli bi konsept var buna kopya denilemez(tabiiki benim düşüncem:)

Gönderildi : 31/07/2007 4:07 am
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Gönderen: @maerlyn
Haklıyım evet :D Bi de imzandaki traped değil trapped olacak, ağzında bisküvi kırıntısı kalmış, dur bi kravatını düzelteyim, karşıdan karşıya geçerken önce sağa son...

Hey neler diyorum ben :D Şaka yapıyorum tabi. :D Forumların olayı bu olmalı bence. Hepimizin eksik olduğu konular var, birbirimizden öğreniyoruz işte fena mı? ;) Teşekkür ederim bu arada net ve yapıcı tutumun için. Hani ilk mesajıma baktım da biraz serti girmişim kusura bakma, sen bana uymamışsın daha medeni davranmışsın :D

Dream Theater hakkındaki yanılgının asıl sebebi sanırım, DT'in 2000 lerde tarzını epey değiştirmesi ve bu yüzden yeni bir dinleyici kitlesi edinmesi (eskilerden de epey kaybetmesi) olabilir. Bambaşka bir grup oldu Dream Theater gerçekten de (Ben eski halini sevip sonra soğuyanlardanım :D )

Sonradan soğuyanlara en çok sormak istediğim soru,, eski tarzını daha mı çok seviyorsunuz, yoksa 2000 sonrası albümlerini (octavarium hariç) hiç mi sevmiyorsunuz? Örnek olarak "train of thought" veya son albüm sizin için ne ifade ediyor? ben birer başyapıt olarak görüyorum mesela.. Ben de bahsettiğin gibi 2000 sonrası dream theater ı daha çok seviyorum..(tekrar octavarium hariç)
fakat 2000 öncesini de çok severim..
siz 2000 sonrasını(tekrar tekrar octavarium hariç :) ) hiç mi sevmiyorsunuz? öyleyse neden??

Gönderildi : 31/07/2007 11:44 am
octavarium
(@octavarium)
Gönderiler: 539
Honorable Member

Gönderen: @end-of-twilight
Gönderen: @maerlyn
Haklıyım evet :D Bi de imzandaki traped değil trapped olacak, ağzında bisküvi kırıntısı kalmış, dur bi kravatını düzelteyim, karşıdan karşıya geçerken önce sağa son...

Hey neler diyorum ben :D Şaka yapıyorum tabi. :D Forumların olayı bu olmalı bence. Hepimizin eksik olduğu konular var, birbirimizden öğreniyoruz işte fena mı? ;) Teşekkür ederim bu arada net ve yapıcı tutumun için. Hani ilk mesajıma baktım da biraz serti girmişim kusura bakma, sen bana uymamışsın daha medeni davranmışsın :D

Dream Theater hakkındaki yanılgının asıl sebebi sanırım, DT'in 2000 lerde tarzını epey değiştirmesi ve bu yüzden yeni bir dinleyici kitlesi edinmesi (eskilerden de epey kaybetmesi) olabilir. Bambaşka bir grup oldu Dream Theater gerçekten de (Ben eski halini sevip sonra soğuyanlardanım :D )

Sonradan soğuyanlara en çok sormak istediğim soru,, eski tarzını daha mı çok seviyorsunuz, yoksa 2000 sonrası albümlerini (octavarium hariç) hiç mi sevmiyorsunuz? Örnek olarak "train of thought" veya son albüm sizin için ne ifade ediyor? ben birer başyapıt olarak görüyorum mesela.. Ben de bahsettiğin gibi 2000 sonrası dream theater ı daha çok seviyorum..(tekrar octavarium hariç)
fakat 2000 öncesini de çok severim..
siz 2000 sonrasını(tekrar tekrar octavarium hariç :) ) hiç mi sevmiyorsunuz? öyleyse neden??

train of thought albümü dt nin en iyi albümlerindendir.bende çok severim

Emeğe Saygı
Repleri Unutmayalım Beyler...:)

Gönderildi : 31/07/2007 8:38 pm
ianthe
(@ianthe)
Gönderiler: 777
Prominent Member

Gönderen: @kalmah

Ben beğendim valla, sert bir albüm olmuş... Mike Portnoy'un Train of Thought albümünden sonraki "bir daha bu kadar karanlık ve sert bir albüm yapmak istemiyoruz" açıklamasından sonra böyle bir albüm beklemiyordum doğrusu.Kendileri pek sevmesine rağmen hayranlarınca beğenilmeyen Octavarium'dan sonra bu kararlarını değiştirmişler heralde ...

Yukardaki kapak üzerindede yazdığı gibi "Special Edition"..
Asıl albümün kapağı burda.

:-D

Merhaba. Naber?

Gönderildi : 31/07/2007 9:01 pm
uqurtic
(@uqurtic)
Gönderiler: 141
Estimable Member

Niye hep karınca ?

İmzaya banner koymak yasaktır..

Gönderildi : 31/07/2007 9:05 pm
ianthe
(@ianthe)
Prominent Member

Gönderen: @deadeyes
bence belli bi konsept var buna kopya denilemez(tabiiki benim düşüncem :)
Kesinlikle katılıyorum. Hatta bkz: Metropolis Part 2 : Scenes From A Memory
Zaten kopya diyende, grubu ve grubun yaptığı müziği pek anlayamamıştır.
Bu arada Systematic Chaos albümüne gelince, çok da güzel bi albüm olmuş..
Train of Thought albümü hariç diğer albümlerine kıyasla daha bi sert olmuş...
Farklı ses efektleri kullanılması albüme değişik bir hava katmış..Özellikle girişler çok hoşuma gitti bu albümde.Yinede en güzel Dream Theater albümü değil bence.

Merhaba. Naber?

Gönderildi : 31/07/2007 9:14 pm
ianthe
(@ianthe)
Prominent Member

Son albümleri Systematic Chaos'ta yer alan Forsaken adlı parçanın klibide çıkmış, küçük bir sürpriz hazırlamışlar bu sefer;

Merhaba. Naber?

Gönderildi : 31/01/2008 6:39 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

Gönderen: @implosion

Bu varya bu.. Yeni albümlerinin kapağı :)

Black Clouds & Silver Linings albüm adıda ahanda bu :) 23 haziranda çıkacakmış birde..

Taş gibide parça listesi var ahanda buyrun;

01. A Nightmare to Remember
02. A Rite of Passage
03. Wither
04. The Shattered Fortress
05. The Best of Times
06. The Count of Tuscany

Hadi birde orjinal metni koyalım tam olsun :)

Progressive metal veterans DREAM THEATER have set "Black Clouds & Silver Linings" as the title of their tenth studio album, due on June 23 via Roadrunner Records. In addition to the standard-version CD, the effort will also be available on vinyl LP, as well as a three-disc, special-edition CD that will include the full album, a CD of instrumental mixes of the album and a CD of six cover songs, the titles of which will be revealed at a later date.

Six weeks prior to the June 23 street date, Roadrunner will release one cover song per week through digital retailers.

DREAM THEATER commenced work on "Black Clouds & Silver Linings" — the band's second for Roadrunner, following up 2007's "Systematic Chaos" — in October of last year.

Drummer Mike Portnoy and guitarist John Petrucci are once again at the helm as producers, while Paul Northfield mixed the record.

"Black Clouds & Silver Linings" track listing:

01. A Nightmare to Remember
02. A Rite of Passage
03. Wither
04. The Shattered Fortress
05. The Best of Times
06. The Count of Tuscany

A video for the first single, "A Rite of Passage", will be shot in late March.

Mike Portnoy played a one-minute "teaser" for the band's forthcoming album on the February 27, 2009 edition of Eddie Trunk's "Friday Night Rocks" radio show on New York's Q104.3 FM. The clip is available for streaming below.

Portnoy previously stated about the upcoming CD, "Imagine a DREAM THEATER album with 'A Change Of Seasons', 'Octavarium', 'Learning To Live', 'Pull Me Under' and 'The Glass Prison'... all on one album... COULD YOU HANDLE IT?? Excited? I sure am!!!!"

The band will embark on a world tour in support of the album beginning in Europe throughout June which will be followed by the second edition of the band’s "Progressive Nation" tour featuring ZAPPA PLAYS ZAPPA, PAIN OF SALVATION and BEARDFISH throughout North America in July/August.

Mike Portnoy will guest on "Eddie Trunk Live" on Sirius (channel 19) / XM Radio (channel 53) on Monday, March 16. The program airs from 6:00 p.m. until 10:00 p.m. EST.

DREAM THEATER's "Chaos In Motion 2007/2008" double DVD set sold just under 9,000 copies in the United States in its first week of release to debut at position No. 2 on the Top Music Videos chart.

vay be kapağa bak.

it can't rain all the time

Gönderildi : 12/04/2009 12:26 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Dream Theater kapakları hep konuşur.. Yine konuşmuş..Ama galiba biraz daha gotik etkileşimli kara bi albüm mü bekliyor acaba bizleri?
Şarkı isimlerinden de baya bi meraklandım..

Gönderildi : 12/04/2009 1:57 pm
Darkthrone
(@darkthrone)
Gönderiler: 168
Estimable Member

Gönderen: @end-of-twilight
Dream Theater kapakları hep konuşur.. Yine konuşmuş..Ama galiba biraz daha gotik etkileşimli kara bi albüm mü bekliyor acaba bizleri?
Şarkı isimlerinden de baya bi meraklandım..
Kapağı Salvador Dali yapmış.

Gönderildi : 16/04/2009 4:08 pm
ianthe
(@ianthe)
Prominent Member

Of, var ya ne yapsalar dinlerim.
O değilde, yeni bir TOT'mu geliyor acaba? :D

Merhaba. Naber?

Gönderildi : 21/04/2009 10:15 pm
Sayfa 14 / 15
Paylaş: