Forum
Ben As I Am sarkilarina bayiliyorum ya..Milletin muslum babaya eslik ettikleri gibi eslik edip agladigim zamanlar olmustu. Cevremde kimse yokken kendime guvenmemi saglayan bi sarkidir.
Im a fountain of blood
In the shape of a girl
scenes from a memory den sonra bozdular bence geçmişten yiyorlar artık ama 90 larda çıkardıkları albumler çok iyi
to be yourself is all that you can do
bende aynen oyle dusunuyodum ama tek tek yen cıkan tum albumlerin tum sarkıalrını dinledim koca yaz ve yanildigimin farkina vardim. hepsi mukemmel Octavarium , Train of thougt cok gzl albumler ama Six Degrees Of Inner Turbulence
biraz onalra nazaran sönuk olmus. 2 tane de botleg cıkardılar bu arada metallica ve iron maiden in
Taste the poison
Feel that is the life
Hallowed be the game
hissettiğini enstrmanlara yansıtabilen bi grup...
Yaşadadıklarımda Hep Arka fon Müziği Oluşturmuş,Benim İçin Hayatın Anlamı Olan Gruptur...
Emeğe Saygı
Repleri Unutmayalım Beyler...![]()
En vasat albümleri de kanımca üstteki kişinin nick'idir..
tabi göreceli bu kavram.
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
A CHANGE OF SEASON'S Tam anlamıyla DT efsanesidir bana göre ki yaptıkları ilk sağlam şarkılardandır fakat şarkı çok uzun olduğu için bi türlü bi albüme koyamadılar en sonunda sırf o parça için bi albüm yaptılar... ilk dinleyişte bişi anlaşılmıyor olabilir ama 2.ve 3.de tamamen bağlanıyorsunz şarkıya!!! scenes form a memory'den srna biraz bozdukları doğru ancak train of thought la daha sert bi sound kattılar octavarium ise bana göre fiyasko!!!! sacrificed son's dışında hoşuma giden parçaları olmadı son albümdebence iyi ve basarili bir grup.zaten grup elemanlari cok büyük müzisiyenlerdir ve iyi müzisiyenleri bir araya getirdiginde ortaya Dream Theater cikabilir... tabiki sarkıları biraz uzun...őrnegin Change of Seasons sarkısıyla iyi bir uykuya dalabilirsin...
http://desperatecry.rockmekan.com
LET HIM COME TAKE YOU HOME
En vasat albümleri de kanımca üstteki kişinin nick'idir..tabi göreceli bu kavram.
Albüm Olarak Doğru Sylüosun Arkadaşım.sana katılıyorum.
Ama Bu isimde bir şarkı vardır.belki bilirsin.Ona Bari Çamur atmayım
Tabi Göreceli Bu karvam....
Emeğe Saygı
Repleri Unutmayalım Beyler...![]()
Octavarium cok kaliteli bir albumdur dinlemeden yorum yapmiyin veya tam olarak anlamadan albumu
Taste the poison
Feel that is the life
Hallowed be the game
bende o kadar beğenmedim Octavarium u ama anlaşln baya bi dinlemek gerek öyle diosanOctavarium cok kaliteli bir albumdur dinlemeden yorum yapmiyin veya tam olarak anlamadan albumu
And I Wonder..
If You Ever Wonder The Same..
And I Still Wonder...!
Octavarium sarkisi ne ya oyle bi tane daha change of season klasigi yapmislar bide dinlerken su soze takildim 14.30. dk da Lucy in the sky with Diaomond ( Beatles in unutulmaz sarkisi John lennon eseri olan parcanin adi ama ne alaka)
Taste the poison
Feel that is the life
Hallowed be the game
sadece orda da değil. albümün bissürü yerinde öyle göndermeler var. Pink Floyd a falan özellikle. Ne alaka ben de çözemedim henüz tabi.Octavarium sarkisi ne ya oyle bi tane daha change of season klasigi yapmislar bide dinlerken su soze takildim 14.30. dk da Lucy in the sky with Diaomond ( Beatles in unutulmaz sarkisi John lennon eseri olan parcanin adi ama ne alaka)
Onlar halen bir Efsane Bilgi toplamak adına gecenlerde araştırmıştım...Daha önceden bunu neden yapmadım diye kendimden utandım.. Allah'ım halen utanıyorum ![]()
Tüm RocKerların Son Duragi sondu-rock.com
duygu yok mu.goodnight kiss i dinleyip buraya 1 mesaj daha atmanız ricamdır.
benimde en az sevdigim ısınamadigim albumden six degrees of inner tirbulance dan ama albumun acılıs parcası olan The Glass prison gercekten cok kaliteli goodnight kiss de bi o kadar gzll ya bu adamları balladları mukemmel james labrie nin sesi cok yatkın bide vocala bok atanlar oluyo ayıpp
Taste the poison
Feel that is the life
Hallowed be the game