İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dissection

81 Gönderiler
53 Üyeler
0 Reactions
22.4 K Görüntüleme
(@nergal)
Gönderiler: 157
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#452]

isveç in en baba grubu .......
jon nodtveitd in hapse girmesiyle birçok kişi dissection ın bittiğini düşündü ama jon hapisten cıkıp çoktan turnelere başladı bile ....

jon daha albumleri yokken demo yapabilmek metalci gençleri kimilerine göre gasp ediyordu kimilerine göre yardım alıyordu

daha sora da bi homosexüel i üldürdüğü için içeri girdi suç dosyası kabarık bu jon un

storm of the light's bane bence dissection ın en iyi albumu
thorns of crimson death ise en sevdiğim parcası
tabiiki No Dreams Breed In Breathless Sleep 4 saat arka arkaya dinlegimi de belirmeliyim.........

Gönderildi : 26/11/2004 6:23 pm
(@nergal)
Gönderiler: 157
Estimable Member
Konu başlatıcı

kimsenin dissection hakkında bi yorumu yok mu?

Gönderildi : 27/11/2004 12:23 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

Olmaz mı. bencede işveçin en başarılı gruplarından bitanesi.benimde favari albümün storm's of light bane.yanılmıyosam bu albüm eronimos anısına yapılmıştı herneyse benim favari şarkım soulreaper ve night's blood

Gönderildi : 27/11/2004 9:41 pm
Deathspell
(@deathspell)
Gönderiler: 94
Trusted Member

The Somberlain albümleri çok sağlam bence. dinlenir bu grup

Pa de mosegrodde steiner de seg viser. Nar nattemorket har senket seg over. Endelost...du kan hore!!!

Gönderildi : 28/11/2004 4:28 pm
(@brokenoff-225)
Gönderiler: 105
Estimable Member

açıkçası kimse jondan bi stom of the light's bane tadında bi albüm beklemiyodu ama bu ep. tam anlamıyla bir fiyasko. hele dissection gibi bir grupun şarkısında nası bir kadın vokal çıkıpta "heey maha kalii heey maha kali lay lay lom" tarzında vokal yapabilir. 7 sene bekledik "fear the return" diye. cidden "fear the return" korkudan kaçacak deli karadım.
not:ep. deki unhallowed şarkısnı tam anlamıyla dütmüşler.nerde o süper unhallowen nerde bu unhallowed rebirth versiyon Albümü görecez bakalım inşallah geçiş ep.si gibi bişidir bu...

Gönderildi : 28/11/2004 11:06 pm
 Nazi
(@nazi)
Gönderiler: 137
Estimable Member

sevemedim sevememde gerçekten bana dinlerken keyif veya başka bir duygu vermiyorlar belki güzel bir grup ama benim için deyil burda grubun müzikalitesi hakkında bir yorum yapmıycam sadece kendim için bir yorum yaptım bana bişey hissettirmiyor

Gönderildi : 30/11/2004 2:03 pm
Galder
(@galder)
Gönderiler: 44
Eminent Member

Nergal nickli arkadaş güzel forumlar Açmış......

evet dissection bi efsane ama bu son ep böle olmamalıydı ........ hayal kırıklıgına ugradım

frozen ,unhallowed ,thorns of crimson death ,where dead angels lie favori parcalarım ........

nodtveidt sapıttı umarım eskiye dönüş yapar .... yine de efsane bence ..........

Gönderildi : 03/02/2005 3:45 pm
savas_khan
(@savas-khan)
Gönderiler: 473
Reputable Member

thorns of crimson death ve where dead angels lie ı çok severim ben

SABHANKRA - Guitar/Vocals

Gönderildi : 03/02/2005 11:47 pm
Angelic_Vampire
(@angelic-vampire)
Gönderiler: 222
Estimable Member

albumu yok bnde tek tuk sarkılarını dinnedim..where dead angels lie...super sarkı benje..

nothing's left just a dust...

Gönderildi : 04/02/2005 1:32 am
(@taake)
Gönderiler: 16
Active Member

dissection ın ne müzikal olarak ne kadar başarılı oldunuğu yinelemekte yarar var.. elime geçen onlarca HC/Punk fanzin veya dergilerinde en azından "storm of the light's bane" kritiğine rastlarım... bir de ABD videolarından birini indirin eğer mümkünse ve gelen tayfaya bi bakın!
tıpkı At The Gates de olduğu gibi...
bi de Night's Blood'ı tek geçerim...
NOT:avstrya daki bi TV şovunda tarzları için "melodik death metal" demişlerdi. siz ne dersiniz? (black metal-di SOTLB ama ya diğerleri?)

Brutality is Law!
www.extreminal.com

Gönderildi : 04/02/2005 12:05 pm
peopLeshit
(@peopleshit)
Gönderiler: 610
Honorable Member

işveçten çıkan .ok sevdiğim black gruplarindan biri. 95 yılında çıkardiklari 'Storm Of The Light's Bane' aynı sene çıkan Immortal - Battles In The North ve Darkthrone - Panzerfaust gibi birbirinden güzel albümleri bile benim için geride bırakti.

When you learn the secret of the runes your eyes shall open and you will become a god.

Gönderildi : 04/02/2005 12:36 pm
bigcrazyson
(@bigcrazyson)
Gönderiler: 156
Estimable Member

yaa benim elimde bu Tanrıların konserlerinden biri war maynak bişi

Allfather!
What fate has been given me?
Why must I suffer?
Why must I feel this pain?
Allfather!
LIfe has lost it's meaning to me
I think I'm going insane!

Gönderildi : 04/02/2005 3:25 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

canli performslarını hiç seyretmedim nasıllar?

Gönderildi : 02/03/2005 3:46 pm
shatraug
(@shatraug)
Gönderiler: 884
Prominent Member

Dissection çok baba grup.heavy metalin ağır abilerinden birisi dissection satanist grup olması nedeniyle aynı festivale çıkmama bile demişti ama grubu hatırlayamıyorum.
Storm of The Light's Bane albümü en sevdiğim albümlerden birisidir

bknz ( fak yu)

Gönderildi : 10/06/2005 7:44 pm
UnholySaint
(@unholysaint)
Gönderiler: 147
Estimable Member

Nightsblood ve thorns of crimson death hayatımda dinledigim en guzel 5-6 sarkıdan biri.....Eger dikkat ederseniz thorns of crimson death sarkısında back vokal war...Back vokal yapan kişi mardugun eski efsane vokali legion.....

Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine

Gönderildi : 15/07/2006 4:29 pm
Sayfa 1 / 6
Paylaş: