Forum
amerikalısı öldürür, meksikalı olanı süründürür...
kimsenin kötülemek amacıyla en ufak bir sebep bulamıyacağı bi grup u.s.a disgorge ![]()
last days of humanity!!!!!!
amerikalısı candır off dinle ve öl ya
eşi yok!
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
SHeeee laay guuttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddd!!11
hmmm aslında 5 tane disgorge var 3 ü hala aktifti sanırım bide çeklerin mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam neyse....bilinen 2 tanesi var....
disgorge usa teknik brutal death metal olaylarında son noktaya doğru dayandırmış sınırları delmiş geçmiş gruptur.....matti way denilen toilet guttural diye bi vokal tarzını icat etmiş kişi cranial implament ve she lay gutted albümlerinde vokal yapmıştır.....
consume the forsaken albümünde ise a.j. magana kişisi hayvan gibi bir vokal ile disgorge nin en bomba albümünü yapmıştır....
daha sonraki levi fushieri pek tutamadım ama grup yıllar geçtikçe daha bi teknikleşiyor...son albümleri baya bi deli teknik işler olmuş.....dinleyin dinlatin....
disgorge mex e gelince bu adamlarda death/goregrind diyebileceğimiz bi olayı yapıyor....
carcass ın izinden gittikleri belli....
Chronic Corpora Infest ve Forensick albümleri patolojik işlerle ilgili işler....sözleri okurken netten ne diyor la bu adam falan gibi bi moda giriyorsunuz...anca doktorların anlayacağı cinsten....
sonraki 2 albümü ise ingilizce gore olayına dönmüş.....
disgorge mex i pek bi tutarım disgorge usa yı disgorge mex e göre daha bi çok tutarım....
yanlız her 2 grupta süperdir.....
birbiriyle kıyaslamak gibi bi hatayada düşülmemelidir çünkü çok farklı uçlarda müzik icra etmektedirler.....
`birbiriyle kıyaslamak gibi bi hatayada düşülmemelidir çünkü çok farklı uçlarda müzik icra etmektedirler` ah abisi ahh sıçmışsın!
At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..
Uzun bir bo$luktan sonra Matti Way (Disgorge, Liturgy,Cinerary) yeni Below The root isimli bir proje üzerine çali$iyor...
Wayne Knupp (ex Devourment, Ruthless Beatings)çift vokal, Matti ile, Russ Crossman gitar(Mutilated, Gutrot), josh staples bass(Sexcrement) ve jon erngman davul(Brodequin, Foetopsy).
Matti way ,en uc noktada acimasiz tarzlarini suratina vuran, düpedüz giden, extreme brutal death metal olarak tanimliyor. Bu sadece CD projesi olup ama bunun yani sira bir kaç konsere çikma niyetindeler. Deathmetal.us etiketi altinda çikacak...
haber budur sabirsizlikla bekliyoruz.
Ders bitmi$tir.!
Scum fucking bitch, cum guzzling whore
eating the dick like a revolving door
you suck on my cock but dont swallow shit
your nothing but a worthless ass bitch
Bu projeden haberim var myspace te Wayne yazdı kendisi.Aklımı kaçırmama sebebiyet verdi.Yıldızlar karması gibi bi grup ya sen nasıl Matti-Wayne-Engman 3lüsünden grup kurarsın?Şuanda beklediğim grupların başında Below The Root geliyor ötesi yok.
Matti nin torunları olarak merekla bekliyoruz ![]()
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
eşşek gibi brutal death metal vokal böle olur she lay gutted albümü diyince akan sular durur bnm için ![]()
www.risingtomorrow.org
şahsi fikrim Matti Way in vokallerini üstlendiği,
Cranial Impalement
She Lay Gutted albümleri en iyileridir,sadece grup için değil tüm bdm camiası için..diğer albümleri de candır tabiki ama bu 2si (özellikle C.I) cok ayrıdır..
albüm kapakları ayrı bi sanat bknz: gene Cranial Impalement..
magana consume the forsaken da vokaldi o da iyiydi de,levi fusier(son albümde) ben pek ısınamadım nedense..ama albümü dinlenir o ayrı..
dm.wasp.gen.tr
yurdumda çoğu kişiliğin Disgorge u sırf "piyasa" ve akılda kalıcı bi isim olarak durduğundan,brutal bir kişilik olarak görünme adına ismini kullandığını düşünüyorum.
GROSS-OUT GRIND SICKOS!
dostum o dediğin durum sadece disgorge için diil çou grup için geçerli.. birçok grubun ismi birtakım hayati çıkarlar için (arkadaş ortamına girmek, farklı imaj çizmek vs..) kullanılıyor dinleyiciler tarafından.. sevmedikleri halde ,sırf üstlerine imaj yükleyeceği için dinliyor gibi yapıp, birkaç şarkı ismi ezberleyip hatta full albüm dinlemeden biyografi bilmeden grup t-shirt lerine giymeler vs bunun örneğidir.. gerçek anlamda dinleyici belli olur zaten ama dediğin durumu sadece disgorge ile alakalı diil..
www.risingtomorrow.org
yurdumda çoğu kişiliğin Disgorge u sırf "piyasa" ve akılda kalıcı bi isim olarak durduğundan,brutal bir kişilik olarak görünme adına ismini kullandığını düşünüyorum.
birkaç gündür takip edemedim siteyide,mesaj bana mı acaba merak ettim..bana olsa da olmasada cevap vermicem,değmeyeceği açık..
dm.wasp.gen.tr
herkez triplere baglamıs bu aralar neyse:![]()
..dısgorge ıste lan...memory card gıbı beyın lazım ak ezberlenmıo gıtarlar...she lay gutted da zaten cogu muhabetımızın espırı kaynagıdır..
Guttural Slamming Brutality Crew...