İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dimmu Borgir

390 Gönderiler
194 Üyeler
0 Reactions
75.6 K Görüntüleme
stormblast
(@stormblast)
Gönderiler: 496
Honorable Member
Konu başlatıcı

[#23719]

Gönderen: @skuggor
bir klavyecinin ve gayet genç bir klvyecinin bir grubu nası sürüklediini görmek için bakınız Dimmu Borgir.. bu grupla ilgili sölenecek aslında bi sürü şey vardır ama benim için Dimmu Borgir diince MUSTIS gelir.. benim için grubun tek adamıdır şahı dır.. buyrun..

tabi üstekini yazan bendim,login olmayı unutmushum prd. ahah bide Dimmu Borgir bir bütün olarak ele almakta daa fasla yarar war,chünkü onnar tanrım olarak yerini aldılar! aske nin dedii gibi de Mustis müthish bi synth we keyboard ustası onun üserine tanımam,en beendiim isimde Mustis tabe!Shagrath sız da dimmu borgir düjünemem,bitiorum onun sesine... daa yasıljak chok shey ama burası bana dar gelir eheh
God Lowes His Children!

Gönderildi : 09/09/2004 8:22 pm
skuggor
(@skuggor)
Gönderiler: 5251
Illustrious Member

tabiki de bir bütün olarak ele almak gerekir haklısın.. ama grubun büyük bi bölümü benim için mustis tir shagrath ve dierleri olmadan olmaz bu da doru ama ne bilim abi seviorum o adamı hastasiyim :)

silence...

Gönderildi : 10/09/2004 3:51 pm
stormblast
(@stormblast)
Honorable Member
Konu başlatıcı

ben de öle Aske. en beendiim isim Mustis ama yine de hepsi bambashkadır,yerleri ayrıdır ben de. gechen Nicholas ın gruptan ayrıljıghını duydum bi arkadashdan o da dimmu borgir in offical sitesiden bakmsh herhald,chok ötü oldm hoja. harbi hich bosulmasın istiorum bu birliktelik,eskiler geride kaldı. umarım hep böle deam eder artıq...

Gönderildi : 10/09/2004 5:30 pm
skuggor
(@skuggor)
Illustrious Member

Nick gruptan ayrılalı baya bi olio abi. onun yerine konserler için bi tane adam almışlardı en son..

silence...

Gönderildi : 11/09/2004 2:44 pm
stormblast
(@stormblast)
Honorable Member
Konu başlatıcı

hoja yanlıshsın war.Nicholas Barker halen grubun bi üyesi.son albümde saten o wardı. bu olay yeni patlak werdi,umarım da ayrılmas diorum...

Gönderildi : 11/09/2004 5:22 pm
skuggor
(@skuggor)
Illustrious Member

bi ara öle bi haber okumuştum.. konserler de yeni bi baterist çalıcaktı.. nick ayrılmıştı bi ara gruptan eminim.. yeniden dahil olduysa ondan sonra bilemen.

silence...

Gönderildi : 13/09/2004 3:12 pm
skuggor
(@skuggor)
Illustrious Member

hhe abi o ne güzel tasvir öle :)

silence...

Gönderildi : 14/09/2004 10:19 pm
(@helvete)
Gönderiler: 13
Active Member

bence son albumlerınde hatta çoğunda harry pottert muzığı yapıyorlar yanı ne bıleyım mesela sympozıum falan gayet komık cızgı fılmlerde cıkan cadı muzığı gıbı kolpa melodılerler falab yapılmış gulunç şarkılar

dımmu borgır deyınce aklıma stormblast ve for all tıd gelır o zamanlar kendı tarzları varmış ama su sıralar benım ıçın ha cof ha dımmu

Gönderildi : 22/09/2004 8:24 pm
InfernaL
(@infernal)
Gönderiler: 7
Active Member

Bence çok sağlam bi grup, Aske'nin yorumuna da katılıyorum ...

We are the children of the dark stars, and we'll turn there again.

Gönderildi : 07/10/2004 5:42 pm
MalleusMaleficarum
(@malleusmaleficarum)
Gönderiler: 381
Reputable Member

Dimmu hakkında söylenicek fazla bişey yok tek kelimeyle muhteşem bi grup Aske'ninde dediği gibi Mustis'i dinlemek ama daha ayrı bi zevk.For All Tid Stormblast ve Enthrone Darkness Triumphant en beğendiğim albümleri...

Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.

Gönderildi : 15/10/2004 7:37 pm
stormblast
(@stormblast)
Honorable Member
Konu başlatıcı

black castle demek . türkcheye chevirmek gerekirse -kara kale -anlamına gelio heue. asıl ismini de dim-moo bore-gear dan almıshtır norewch dilinde artıq neise bilemijem :) amjx

Gönderildi : 23/10/2004 10:58 pm
kurbaga
(@kurbaga)
Gönderiler: 337
Reputable Member

benim için çok özel bir grup. ama son albümünü sevemedim ben.

Gönderildi : 26/10/2004 9:02 pm
stormblast
(@stormblast)
Honorable Member
Konu başlatıcı

hojam yapma bea death cult armageddon benm en sewdiim albümlerden en az eathrone darkness triumphant,stormblast,for all tid kdr öseldir benm ichin. albümü iije dinlersen sewijeine gerchekten eminim,klawyenin yerli yerinde kullanldhı bi albüm. albümde unorthodox manifesto,heavenly perverse,blood hunger doctrine gibi baba parchalar war. kısajası ii ki böle bi albümü dimmu borgir ortaya chıkarmısh, bıkmadan yıllarja dinleebilirim ...

Gönderildi : 27/10/2004 4:52 pm
stormblast
(@stormblast)
Honorable Member
Konu başlatıcı

ha bide shu konuyu tekrar achıa chıkarmak istiorum. - cradle of filth we dimmu borgir biribirine chok benser iki grup olartak bakılıo ben buna her zaman itiras etmishimdir etmee de deam edijem. shagrath ın röportajı war bu konu hakkında ;
... : Siz ve Cradle of Filth tarzınızın en önemli iki grubu olarak biliniyorsunuz. Sence iki grup arasındaki farklar neler?

Shagrath: Onlar klavye kullanıyorlar ve bizde klavye kullanıyoruz bunun dışında ortak bir yönümüz olduğunu düşünmüyorum. Müziğimiz tamamen farklı, konseptimiz farklı, herşey farklı. Gerçekten insanlar bu kadar az ortak nokta varken neden bizi karşılaştırıyorlar merak ediyorum.

Gönderildi : 27/10/2004 5:25 pm
(@nergal)
Gönderiler: 157
Estimable Member

dimmu borgir ................ ben piasanın en önünde suan kim nederse desin ......................

he buarada herkes mustis mustis mustis die grubu götürüyo getirio filan demiş arkadaşlar o grupta Galder var ki kendisi blackmetalin en iyi gitaristi metal müzik camiasının en iylerinden biridir.....(bana sorarsanız üstüne dünyada giatrist yok ama rahmetli chuck yaşasaydı bu konuyu bidaha düşünürdüm). ayrıca bu galder denilen herif o grupta mustis olmasada o sarkıları götürecek klawyeler yazıp çalabilcek düzeyde buyrun bakın old man's child in albumlerine görünüz klawyeler nasııı........

bakın dimmu borgir galder gelmeden önceki haline :

gitarlar cok teknik deil Spiritual Black Dimensions a kadar, gerci o albumde de okadar teknik deil ama yine eskiye ragmen daha kaliteli sorda bakınız Puritanical Euphoric Misanthropia sizcee de (Old man's child dinleyenler daha ii anlicak ) şarkılara Galder in parmagı degmemişmi

örnegin Blessings upon The Throne of Tyranny şarkısı ya da kings of the carnival creation yani olay ortada yani belli edio herşey kendini ama tabiiki shagrath silenoz mustis vortex bunları yabana atamam ama galder aralarında en iisi müzik bakımından es geçmeyinizzzzzz

Gönderildi : 11/11/2004 6:19 pm
Sayfa 1 / 26
Paylaş: