Forum
Nazi...
dostum fenriz çok iyi bir davulcu deyil fenrzi iyibir söz yazarı ve karanlık bir ruha sahip tek cross çalan bir davulcuyu çift cross çalan bir davulcuyla kıyaslayamazsın
Nazi sonuç olarak ben beğeniyorum bundada daha eleştirecek bişi yok ben beğenirim sen beğenmezsin diğeri tapar beğeni söz konusu sonuç olarak herneyse ben daha fazla uzatmadan bu muhabbeti kapatmak istiyorum yazmak isteyen yazar beğenmeyende es geçsin yada sınırı aşmadan eleştirisini yapsın
Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.
aslıdna çok eleştiriye gerek yok transylvanian hunger ve under a funeral moon derim dark throne old school blackv metalin zirvesi
Darkthrone her zaman Black Metal'in efsanevi grubudur.
kesinlikle dünyanın en karanlık gruplarından biridir.sardonic wrath albümünü şiddetle öneririm
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
darkthrone ilerde çoluğuma çocuğuma "Yaaa bak işte bizim zamanımızda böyle gruplar vardı" demek istediğim bir gruptur
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
dimmu dağa iyi
dimmu dağa iyi
Blackmetal dinlemediğin belli dostum. dimmuyla darkthronu aynı kefeye sokma .
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
King Diamond & Satyricon Fan
dimmu daha iyi diyeceğine ben black metal sevmıyorum bu muzık bana gore değil kaldıramıyorum black metal ığrenc bır muzıktır desene ...
nazı arkadasımızda aklı sıra fenrızı teknık acıdan elestırı yağmuruna tutmus fenrız ın de teknık davul çalmak teknık muzık yapmak çok da sıkındeydı kı soulside journey de yapmıstır teknık muzık darkthrone u bu acıdan elestırmek sızın haddııze değil sıcamayacığınız boku yemeye kalkısmayın sızın dınledığınız black metal gruplarının alayını gotunden çıkartır darkthrone kı çoğunuzun black metalden haberı bıle yok burada darkthrone a laf sokuyor ...
anti gothic - anti human - anti life
banada katılın lan ![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
King Diamond & Satyricon Fan
dostum fenriz çok iyi bir davulcu deyil fenrzi iyibir söz yazarı ve karanlık bir ruha sahip tek cross çalan bir davulcuyu çift cross çalan bir davulcuyla kıyaslayamazsın
Darkthrone dinlemediğin belli. Kıçın yiyosa Soulside Journey deki davulları bire bir çal çalmakta dert değil öyle bir davul yaz kendin.
Tavizsiz olan grupları severim.Darkthrone da hiçbir zaman muziğinden ve durumlarından taviz vermediler.Vereceklerini de hiç sanmıyorum.
not:Albümleri yakın bir zamanda da geliyor...
Verdiler bile!!!! www.darkthrone.no bu official sitesi gir bak grup nedemiş :
artık motörhead tarzı nın yanında 80ler crust-punk-necrothrash yapacaklarmış orada press bölümündeki ocak ayında çıkaracakları too old too cold adlı single ve the cult is alive adli yeni albümünde yapacaklari tarz bu oradao 2 tane pdf dosyasını indirin bakın. üzerine 1 bardak soul su içmeyi unutmayın çünkü artık darkthrone gibi efsane ötesi bile müziğinden taviz verdi keşke dağılsalar offf ya sanki bi akrabamı kaybetmiş kadar üzülüyorum bu olaya neyse bakın ve görün!
bu arada yeni albüm yolda...
Bu mesaj, kullanıcı tarafından silindi...
eeee bazen insanlarin gözünü para bürüyebilio darkthrone da çok piyasa bi grup kim nederse desin çok tanınmış ama herkezin bünyesinin kaldıramıyacağı bi grup bu yüzdende tanınmalarının meyvesini almak için yawşama yoluna girdiler punk ya düşün a.k. punk yapacak yılların darkthrone'u bu kadarmı yawşadılar dimmu borgir bile bu kadar yawşamadı mayhem bile bu kadar yawşamadı nese ruhuna el fatiha diyelim nediyelim