Forum
bu arada helvete nin msjına cvp yazdım diye dediği özentilik olaylarını filan üstüme almıom ve alınmıomda çünkü onu nereye sölediği belli ben sadece bildiklerimi paylaştım ............
helvete
suraya bır bak ya hıçbırseyden haberı olmayan ınsan zıyanları bırkere nocturno culto ılk albumden sonra vokallerı zeph den sonrada tum gıtarları ustlenmıştır bass rtym lead herseyı çalar halbukı gerzek arkadasımız bass gıtar çalar yazmışulan o kadar çok darkthrone cusunuz madem darkthrone un ılk demosunu nerde kımınle hangı tarıhte çıkardığını ılk vokalıstı nıye gonderdıklerı fenrzın en çok sevdığı grubu falan yazın a goreyım
Bu başlığa yazan adamın zaten az çok darkthrone hakkında bilgisi olur diye destanımsı bi açıklama yapmadım.Ama senin gibi bok atmaktan öteye gidemeyen mk.mun çocukları olduğu sürece ve herşeye kulp takan zihniyet var olduğu sürece sanırım destanlara ihtiyacımız olucak.
Sana şimdi kendimi ispatlamak amaçlı hiçbir açıklama yapmıcam ama sen yine kuş beyinli olduğndan diceksinki ne biliyosunda açıklama yapıcaksın.Bunuda göze alarak sen ve senin gibi kaliteli k.ç.'larına sesimi çıkarmıcam.
Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.
helvet in dediklerine katılıyorum burda bir başlık açıyorsan kesinlikle tam anlamıyla grubu tanıtmalısın burda herkes grubu tanımıyor olabilir sonuçta burası bilgi paylaşmak için var Eibon bir fikrin varmı bu grup hakkında Darkthronun etkilerinin nereye kadar yayıldığını anlıyacaksın
Nazi
helvet in dediklerine katılıyorum burda bir başlık açıyorsan kesinlikle tam anlamıyla grubu tanıtmalısın burda herkes grubu tanımıyor olabilir sonuçta burası bilgi paylaşmak için var Eibon bir fikrin varmı bu grup hakkında Darkthronun etkilerinin nereye kadar yayıldığını anlıyacaksın
helvete'de senin gibi söylemiş olsaydı eywalla haklısın derdim ama kullandığı kelimelerle buna deymeyecek biri olduğunu gösterdi ve ben ona verilmesi gereken cevabı verdim.Başlığı açarken sizin kadar derin düşünememişim demekki oyüzden fazla açıklamada bulunmamışım bunun için özür diledim ama sadece bu özrü anlıyacak insanlardan...
Bencede black metalin en iyi grubu gerçekten çok başarılılar.favori albümüm Transylvanian Hunger-Soulside Journal
eyvallah uzatmaya gerek yok gerekli açıklamaları yaparsın yeniden bir biografi yazarsın olay biter en azından herkeste bilgilenmiş olur kimse kimseyi karalamasın burda
ya abi ne ya..başlık açan illa o başlık hakkında bi tanıtım mı yapcak..adam bildiğini sölemiş zaten..ve doğruda yazmış fazlası var eksiği yok..hem neden burdan öğreniyosunuz..ben buraya öğrenmeye gelenin olduğunu hiç sanmıyorum..baksana herkes biliyo..amasadece o biliyo..ayar oldum ya..abi saygı gösterin biraz yazılanlara ve anlatılanlara..öle hemen artizlik yapmayın..varsa bi eksik tamamlayın..bildiğinizi yazın ama sikik sikik değil..adam akıllı. m.k black metal hakkında çok biliyosanız..yazın raven's gate foruma da göriim hadi..yeter be herkes mafya m.k.
Tek kelime ile muhtesem.
sen canını sıkma ben ravens gatetede yazarım zaten tüm yazarları yakın arkdaşım bunu unutma burda boş boş konuşma eksik kalan bişeyler yazda görelim darkthrone hakkında okeya abi ne ya..başlık açan illa o başlık hakkında bi tanıtım mı yapcak..adam bildiğini sölemiş zaten..ve doğruda yazmış fazlası var eksiği yok..hem neden burdan öğreniyosunuz..ben buraya öğrenmeye gelenin olduğunu hiç sanmıyorum..baksana herkes biliyo..amasadece o biliyo..ayar oldum ya..abi saygı gösterin biraz yazılanlara ve anlatılanlara..öle hemen artizlik yapmayın..varsa bi eksik tamamlayın..bildiğinizi yazın ama sikik sikik değil..adam akıllı. m.k black metal hakkında çok biliyosanız..yazın raven's gate foruma da göriim hadi..yeter be herkes mafya m.k.
Olayı sidik yarışı boyutuna getirdik zaten dahada uzatmadan kapatalım konuyu
boşuna tartışmaya gerek yok Black Metal in en iyi gruplarından biri Dark Throne'dur.(diğeride burzum neyse) Transilvanian Hunger - Under a funeral moon fazla söze gerek yok dinleyin ve görün
sen canını sıkma ben ravens gatetede yazarım zaten tüm yazarları yakın arkdaşım bunu unutma burda boş boş konuşma eksik kalan bişeyler yazda görelim darkthrone hakkında okeya abi ne ya..başlık açan illa o başlık hakkında bi tanıtım mı yapcak..adam bildiğini sölemiş zaten..ve doğruda yazmış fazlası var eksiği yok..hem neden burdan öğreniyosunuz..ben buraya öğrenmeye gelenin olduğunu hiç sanmıyorum..baksana herkes biliyo..amasadece o biliyo..ayar oldum ya..abi saygı gösterin biraz yazılanlara ve anlatılanlara..öle hemen artizlik yapmayın..varsa bi eksik tamamlayın..bildiğinizi yazın ama sikik sikik değil..adam akıllı. m.k black metal hakkında çok biliyosanız..yazın raven's gate foruma da göriim hadi..yeter be herkes mafya m.k.
bak şimdi ravens gate yazarı dostum..ben darkthrone hakkında her boku bilirim demedim..bilmiyorum anlatabiliyomuyum.hatta işstersen hatırlayalım ne demişim..
quote="Nazi"]
haaa okudun mu...hiç yazıklarımın içinde "darkthrone hakkında en fazla bilgiye sahip olan benim" gibilerinden bi cümle görüyomusun..demek istediğim yazılanları eleştirip bişiler bildiğinizi ıspatlayacağınıza bildiklerinizi yazarak bunu gösterin..anlaşılmıştır umarım..ya abi ne ya..başlık açan illa o başlık hakkında bi tanıtım mı yapcak..adam bildiğini sölemiş zaten..ve doğruda yazmış fazlası var eksiği yok..hem neden burdan öğreniyosunuz..ben buraya öğrenmeye gelenin olduğunu hiç sanmıyorum..baksana herkes biliyo..amasadece o biliyo..ayar oldum ya..abi saygı gösterin biraz yazılanlara ve anlatılanlara..öle hemen artizlik yapmayın..varsa bi eksik tamamlayın..bildiğinizi yazın ama sikik sikik değil..adam akıllı. m.k black metal hakkında çok biliyosanız..yazın raven's gate foruma da göriim hadi..yeter be herkes mafya m.k.
ben bilgilerimi paylaşıyorum uzatmaya gerek yok bir başlık açılıyorsa bu öğrenmek amaçlı deyil grubu tanıtma amaçlı olmalı
e tamam işte adam bildiği kadarıyla tanıtmış.eksik olan bişey varsa sende tamamlarsın yoksa sende yazarsın bunun için neden saçma sapan eleştri yapıyosunuz anlamış değilim.