Forum
valla can ( drive_through ) saolsun o dinletmişti ilk cradle...
Dont give up on the dream, dont give up on wanting...
eskiden dinnerdim..artık bi kaç parçaları var açıp da dinnediğim.. müsikten annamayıp,cof dinleip de kendini black m. ci sanan insanlar da ayrı bi güldürüolar beni.. hey allam ne günlere kaldık=)
ÇIRILÇIPLAK KALDIM KARANLIĞIN TAM ORTASINDA ........
AMA HALA DİMDİK BAŞIM!!!!
Bayıldığım bir gruptur çok severim hatta Cradle Of Filth Türkiye forumu hazırladım. Ülkemize gelseler keşke ama pek ümidim yok açıkçası ![]()
Ben çok uzun süre dinledim bu grubu, ama nedense bi türlü ısınamadım. Aradığımı başka bi grupta buldum.
hell yeah
ekmeğini vampir gösterileri yaparak kan dan çıkarmış bi vocal dani sesine helyum injekte edildi diyolar cradle gibi bi grup daha istiyosanız İLLNATH ı öneriyorum çığlıklarla kaybolursunuz.
kız anne bunlar işde onlar
bu adamlara gothic doom dienler vardı onları kınayarak başliim hocam
bu adamlar black metal abi black metal babası diemem ama black metal yapiorlar ilginç yorumlar gelebilir deyin ki RaDaR hazır
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
...::: DE MYSTERIIS DOM SATHANAS :::...
yahu burada cof 'un müzikalitesini konuşmak bile bir hata.black metalin en iyilerinden biri.tartışmasız.
cradle ın hastasıyım yaaa acayip çok sewiyom türkiye gelmelerini en çok istediğim gruptur ah bi gelseler var yaa ....
metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır. bırak sni yönlendirsin.
cradle'ın black metal olduğunu herkes söylüyor , kendileri de black metal yapıyor zaten.ben kıyaslamam , her grubun kendine ait güzellikleri vardır , zaten onun için farklı farklı gruplar dinlersin.dinleyen dinlesin cradle'ı , popçu da dinlesin kulağına hoş geliyorsa dinlesin hiç bir sakıncası yok.
ya herkes dediğin kim??8-12 yas arkadasların falan mı??eskiden black yaptıkları söyleniyodu tamamda artık cıkardıkları albümlere bak vokal birazcık scream die black mi oluyo??mayhem dinliyorum diyosun cradle la aynı kefeye koyuyosun nesin sen ya..de git pop dinle kıredıl dinle BLack metal lafını agzına alma..
anlatamıyorum , anlamıyorsun ya da.
ben cradle ile mayhem'i kıyaslamıyorum , bunu anlayın artık.hiç bir grubu kıyasladığımı da göremezsiniz.cradle of filth black metal anılır ama biraz clean dir.son albümleri de belli ediyor zaten.
tarz benim için pek önemli değildir zaten , sen o müzikten zaten havayı yakalayabiliyorsan , tamamdır.
mayhem'de dinlerim , dimmu borgir'de dinlerim , dark funeral'da dinlerim bu arada.dinlemediğim grup hakkında konuşmam.
cradle of filth black metal anılmaz artı bmde öyle cleandir vsdir olmaz şu foruma bakıyorumda kalkıp mayhem cradle of filth aynı kefede ama yer almazlar bunu aklına sok şu bmyi ikide bir ben her boku dinlerim maskesi altında toplayın durmayın black metal takoz gibi dinlenmez tür ayıt etmiyorum fark etmez demede ben türden çakmıyorum de tam olsun zaten kalkıpta ticari bm yapan gothic karılara ipne bmcilere hitap eden cofu black metal içine koymazsın ve benim için tür önemsiz demezsin her grubun türü ve türün belli temeli vardır bu yüzden es geçme öyle ot gibi dinleme araştır bil geliş
iki cof mp3ü indirip dinlemekle veya kliplerini izlemekle off adamlar ne manyak çalıyor diyen kişiler blackçi oluyor acaba sen ve senin gibilerin kaç tanesi dinlediği grupların nelerden söz ettiğine bakmıştır veya merak etmiştir hiç adam gibi lirikleri açıp baktınmı sözleri çevirip kafana yerleştirdin mi? bunların tırnağını bile yapmamışsındır yoksa boş boş söylemezdin bmnin biraz cleani filanda olmaz ya bmdir yada değildir biraz araştırın adam gibi dinleyin sonra gelip buralarda yazın hey yurdum kolpa gençliği
SON HABER
Cradle Of Filth'in 7. stüdyo albümü olan Thornography Eylül ayında piyasada Roadrunner etiketiyle yerini alacak. Bazı parçaları açıklanan albümde ayrıca vokallerde konuk olarak Him grubundan Ville Valo yer almakta... Nymphetamine
isimli son albümünü 2004 yılında yayınlayan grupta 2005 yılında ayrılan gitarist James McIlroy'un yerine Charles Hedger geçmişti.
gruba giren cıkan belli değil ![]()
He bi gay daha geldi.
Bkz.Ville Valo
United We Stand, Together We Walk...