İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Cradle Of Filth

508 Gönderiler
266 Üyeler
0 Reactions
99.3 K Görüntüleme
Nymphetamine_e
(@nymphetamine-e)
Gönderiler: 350
Reputable Member

Cradle of filth çok severek dinliyorum. Her albümlerinden ayrı bir tat alıyorum. Bence en iyi albümleri cruelty and the beast!

Gönderildi : 06/03/2006 7:20 am
bloodywine
(@bloodywine)
Gönderiler: 83
Trusted Member

çok sevdiğim black gruplarından biri..

Gönderildi : 20/05/2006 11:25 pm
(@karockk)
Gönderiler: 119
Estimable Member

iyidir gzeldir sewerim dinnerim ama black dedimmi akla gelen ilk grup olmasi cok sacma...

Gönderildi : 22/05/2006 6:26 pm
(@cradle85)
Gönderiler: 3
New Member

sesi güzel klipleri ilginç genelde parçaları büyü ve gothic ağırlıklı nasıl bi gırtlak var ki sesini bi inceltip bi kalınlaştırabliyo hayret dorusu
benim adamım ya 10 numara bayılıyom zevkle dinliyom 8)

Gönderildi : 23/05/2006 12:57 am
Supreme_Vempire
(@supreme-vempire)
Gönderiler: 998
Noble Member

ya artık cradle mı kaldı konuşuyonuz bok atıyonuz hala bitiremediniz siz istediğiniz kadar yırtın bi taraflarınızı valla adamlar paraya para demiyolar nassını ağlatıyolar helal olsun cof'a seneye ingiltereyi eurovisionda temsil etmelerini diliyorum sıkı bir black metal parçasıyla yuahhahhaha :) :)

Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.

Gönderildi : 24/05/2006 12:30 am
Powerslave
(@powerslave)
Gönderiler: 1014
Noble Member

Bence cok iyi bir grup severek dinlerim son zamanlarda mtv grubu oldular ama gos ardı edıorum

Daniel Davey(sisin deyiminisle Dani Filth) ingilis edebiyatını yalayıp yutmus ve sarkı soslerını orta cag ıngılıscesıyle yasan bır herıftır ve onun gıbı sarkı sosu yasan bı adam daha yoktur(Bruce Dickenson harıc)

burada gruba bok atanların sevmem demesı bence yeterlıdır kendılerını kasıp kelımelerı dosemesı gereksıs

In My Last Hour I'm a Slave to the Power of Death

Gönderildi : 24/05/2006 3:04 pm
Pilsen
(@pilsen)
Gönderiler: 164
Estimable Member

ya kardeşim bırakın bir zamanlar hastasıydım grubun.. Nymphetamin albümü ile içerledim resmen.. cradle in EN kötü albümü diyordum ki bira.gen.tr de bi yazı okudum:
Black metal olduklarını artık kendileri de iddaa etmeyen şarlatan insan Dani ve yandaşları (pek tarafsız oldu cümle!) Roadrunner Records dan çıkacak yeni albümlerinin adını Thornography olarak belirlediklerini açıkladı. Albümde yer alacak bazı parçaların isimleri Libertina Grim, Tonight in Flames, Cemetery and Sundown, I Am the Thorn, ( H.I.M. den Ville Valo nun da yer aldığı) The Byronic Man ve Temptation olarak belirlenmiş. Sabırla bekliyoruz efendim.

bu yazıdan sonra cradle olan desteğimi çok büyük oranda çekiyorum.. her ne kadar albüm daha cıkmadı, yazılanın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.. ama eğerki doğruysa vay cradle in haline..

bütün bunların dışında eski şarkılarına olan sevgimde bir değişiklik yok hala kendi ürettikleri ve sınıflandıramadığım x(değişken) metal olarak tabir ettiğim güzel günlerdeki hallerini yüreğimde taşıyacağım(oha ne biçim oldu yazı :) )

Ben bunu çiçeğin govdesi sandıydım, içinden odun çıktı yav.. Naapacauk şimdi?

Gönderildi : 24/05/2006 9:32 pm
Supreme_Vempire
(@supreme-vempire)
Gönderiler: 998
Noble Member

Gönderen: @pilsen
ya kardeşim bırakın bir zamanlar hastasıydım grubun.. Nymphetamin albümü ile içerledim resmen.. cradle in EN kötü albümü diyordum ki bira.gen.tr de bi yazı okudum:
Black metal olduklarını artık kendileri de iddaa etmeyen şarlatan insan Dani ve yandaşları (pek tarafsız oldu cümle!) Roadrunner Records dan çıkacak yeni albümlerinin adını Thornography olarak belirlediklerini açıkladı. Albümde yer alacak bazı parçaların isimleri Libertina Grim, Tonight in Flames, Cemetery and Sundown, I Am the Thorn, ( H.I.M. den Ville Valo nun da yer aldığı) The Byronic Man ve Temptation olarak belirlenmiş. Sabırla bekliyoruz efendim.

bu yazıdan sonra cradle olan desteğimi çok büyük oranda çekiyorum.. her ne kadar albüm daha cıkmadı, yazılanın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.. ama eğerki doğruysa vay cradle in haline..

bütün bunların dışında eski şarkılarına olan sevgimde bir değişiklik yok hala kendi ürettikleri ve sınıflandıramadığım x(değişken) metal olarak tabir ettiğim güzel günlerdeki hallerini yüreğimde taşıyacağım(oha ne biçim oldu yazı :) )

eskiden ne şarkılar yazardı adamlar ne albüm isimleri vardı şimdiki hallerine bak albümün ismine bak Thornography sanırım gothic rock gibi bişiy yapacaklar himde varmış ohh mis harbi adamlar çekilsinler piyasadan ya. :lol:

Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.

Gönderildi : 26/05/2006 12:49 am
FuRY
 FuRY
(@fury)
Gönderiler: 355
Reputable Member

insan bir cruelty and the beast gibi albüm bekler ama hayal gibi artıkın......

Gönderildi : 26/05/2006 9:06 am
(@karockk)
Gönderiler: 119
Estimable Member

dandik kelimesi haricinde dier dediklerine katiliyorum ama adamlar enstrumandan anniyan yetenekli adamlar..

adamlar black metal yapmamalarina raamen balack metal in en buyuk piyasa grubu

Gönderildi : 31/05/2006 1:51 pm
NocturnaL
(@nocturnal)
Gönderiler: 201
Estimable Member

Müzik aleti güzl kullanmak herzaman müzik kalitesini ortaya koymaz cradle ciddi bir piyasa oldu bana gelip 13 ya$nda "black metal dinliyorum çok ho$umaaaaa gidior acaip güzel bi müzik" dedigi anda bahsi geçen gurup dandiktir.. Cradle bu kategoriye ula$tigi için dicek bi$i yok "DANDİK"

Paraaaaa!!!! i$i paraya dökmü$ bi gurub her$eyin içine para girdimi özü bozulur. Black metal de özü olmadan bi hiçtir bunu anlamak lazm... Para için 3 5 kazanip yeni bi çali$maya girmek yanlı$ degil elbette albüm yapılıp satılır fakat yapan ki$i PARAN'IN istegine göre dei$tiricekse müzigini o gurup weya $ahıs bence bitmi$tir... Cradle da bunu yapmakta gereksiz hale geldiler eskiden duymaktan sıkılmazdım fakat $u durumlarında oldukça sıkıcı bir black metalciyim diyen gençlik olu$turuyorlar... Burdan da "müzik anlayana... " gibi bi söz söylesem yeterli olacaktır.

Çakmalı metal Fanı!

Gönderildi : 31/05/2006 2:43 pm
GlooM
(@gloom)
Gönderiler: 6433
Illustrious Member

tartisma devam ederse topic kapatilip userler uyari alicak!

[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]

Gönderildi : 06/06/2006 9:44 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

konu ; CRADLE OF FILTH arkadaşlar, konuya devam...

Gönderildi : 07/06/2006 2:19 am
Celtic_Spirit
(@celtic-spirit)
Gönderiler: 331
Reputable Member

Tadığım kişilerin çoğu "CoF harika, mükemmel, olayın kitabını yazmış." diyordu, ben de bi bakim demiştim. Ama neden bu kadar abartıldığını bilmiyorum, hiç de öyle parlak bi grup değil bence. En azından daha iyisini yapan bir sürü efsane varken CoF dinlemek bana saçma geldi. Sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim.

United We Stand, Together We Walk...

Gönderildi : 07/06/2006 9:36 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

ben onun için uyarı atmamıştım zaten,sen alınmışın :)

Gönderildi : 07/06/2006 9:42 pm
Sayfa 5 / 34
Paylaş: