Forum
arkdaşlar nyphetamini bugüne kadar beğenmiodum ama gerçekten güzelmiş kliple izledim öle beğendim tek şarkı etkilemio açıkçası kliple daha güzel evet nyphetamine gothic ve gerçekten güzel sarah ın bulunması daha ii yapmış şarkıyı
My Life İs Metal
ahueuhaeh len bu grup çok eğlenceli ya nedense kızamıyorum bunlara
Burzumun elemanı Varg çıkınca Cluber of Filth'i de temizleyecekmiş..Umarım temizler daha sonra kendi kafasına sıkar 1 taşla 2 kuş vurmuş olur..

+99999.....
Keep The Heavy Metal Faith!
ii grup da , dani çok çirkin beh ![]()
Varg cıkınca bi de sizi vurur tam olr ![]()
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
önceden sevdiğim ama şimdilerde ise dinledğim için kendimden utandıran bi grup...Fazlasıyla piyasa müziğii dani filthe hayrandm ama para insanı öle bi hale çeviriorki...Artık sevmiyorum...
Niçin Yaşamalıyız bu nefret ettiğimz lağımın içinde hayat bir cehennemdir hayal görenler için gölgesini arayanlar için!!!
önceden sevdiğim ama şimdilerde ise dinledğim için kendimden utandıran bi grup...Fazlasıyla piyasa müziğii dani filthe hayrandm ama para insanı öle bi hale çeviriorki...Artık sevmiyorum...
Niçin Yaşamalıyız bu nefret ettiğimz lağımın içinde hayat bir cehennemdir hayal görenler için gölgesini arayanlar için!!!
önceden sevdiğim ama şimdilerde ise dinledğim için kendimden utandıran bi grup...Fazlasıyla piyasa müziğiyi dani filthe hayrandm ama para insanı öle bi hale çeviriorki...Artık sevmiyorum...
+100000 aynen
Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.
alla alla varg çok yakın dostusun heralde adamın içinde ne düşündüğünü nerden biliyosun eğer çıkınca bizim gibi blackçileri öldürcekse bu işe önce kendisinden başlasınVarg zaten sizin gibi bilekçileri vurmak istiyor merak etme
varg bana kurban olsun zuahahaha
sessizlik vardır ölümün kanında ve susmak bir ölümse...
gruba gothic te yakışıo bence dani süper iş çıkartıo black tede gothictede iiler nyphetamine ile cruelty brought süper
My Life İs Metal
Cradle of shit...
Submit to self destruction...
Dani filth gibi scream vokaL yoq !
Gıcıgım bu yawşak daniye varg hapisten bi an önce çıksada öldürse pezevenk herifi :@
asdfjkdfshfh
Gıcıgım bu yawşak daniye varg hapisten bi an önce çıksada öldürse pezevenk herifi :@
Lan allahsız tosba her girdigin yeri karıstırma bi ![]()
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
Gıcıgım bu yawşak daniye
al bendende o kadar !
Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.
ben yaptığı müziklerden nyphetaminle croulty brought orcids güzel
My Life İs Metal