Forum
Asıl sana ossst, foruma yazıyorsun saygılı ol birincisi, ikincisi de Türkçe'ye uygun olarak yaz şunu, dilimiz yeteri kadar fonetik zaten.
Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
Dİnlerdim biara ama baydı şimdi zaten tipleri hoşuma gidmiyo olarım hiç.
"Sosyalizmin, hem de kapitalist gericiliğin ortasında, hiç kimse bir şeylerini feda etmeden kurulacağını düşünmek bir masaldır."
tipe göre müzik dinliyosan jastin timbırlenk dinle soora bek sitriit boysta yakışıklı elemanlar var yerli olarak da tarkan tavsiyemdir! bişey demiyorum başka..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
Dani Filth'n sesine eko var dıyorlardı ne kadar dogru bılmıyorum..Çunku gerçekten guzel bı sesı var..
Coverları hariç Güzel şarkıları var..Bu aralar zaten herkesın dılınde cof var nedense bılenıde var bılmeyenide..
Ne Zaman Gol Diye Arkamı Dönsem Elinde Ofsayt Bayrağı İle Bekler HAYAT!!!
Yeni gelen bateristi nası buluosunuz
( bana göre adrian daha iiydi ):partyman
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
onlar harikaa yaaaa süper bir grup.....CradLe oF FiLth
By FiLtHiSsS www.coftr.com
ya begenmiosan msj atma kardesim halla halla forumu karıstırma
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
kardeşim laf bana mı? ben beğenmediğimi söylemedim gönderme yapıyorum..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
sevdiğim bir grup ama müziği para için kullanmaları çok sinir bozucu
canlı performanslarını hiç beğenmedim izlediğim kadarıyla...yani Dani Filth in sesi albümlerde duyduğumuz kadar iyi değilmiş
yeni albümden temptation, the byronic man ve lovesick for mina yı dinledim ve çok beğendim
tazlarının black metalden gothic metale kaymasının ne önemi var ki??önemli olan güzel müzik yapmalarıdır
Gereksiz mesaj silmekten sinir geldi hepinizi yasaklamam gerek ama yapmıyorum bundan sonraki mesajlarınıza dikkat ediniz.. aksi taktirde sormadan yasaklıcam yeter..
Ayrıca Grubu sevip sevmemek önemli degil.. önemli olan karşındaki insana dogru mesajı vermektir sizde bu nerde.. direk ezik .öt .ipne bilmem ne çocuk gibisiniz..

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr
Metal dinlemeye başlayan 2 genç arasındaki diyalog
-Kİmleri dinlersin?
-Ben black severim Cradle Of Filth falan.
Bu noktada ne desem bilmyiyorum.Cradle'ı black sanan çok insan var. Çok popülerler. Tarzı içinde piyasa bir grup.Amaa nymphetamine şarkısı güzeldir..orda duralım.)
Dead Eyes See No Future
-Ben black severim Cradle Of Filth falan.Bu noktada ne desem bilmyiyorum.Cradle'ı black sanan çok insan var. Çok popülerler. Tarzı içinde piyasa bir grup.Amaa nymphetamine şarkısı güzeldir..orda duralım.)
nymphetamine sarkısı bi eser bence cradle of filth i tarzı gothic/black türü bence
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
tam bir piyasa grubu.para nerde donerse oraya kaymıslar.ilk 2 albumu black gerisi melodik death,gothic vs. gidio.hatta pop bile war.....ama daninin sesi ii ona lafım yok.....
Kimleri dinlersin ?
- Fena black metal dinliyorum , cradle of filth manyak , hastasıyım
abi bu diyaloglar cradle nin suçu mu peki? daha çok milletin denyoluğundan ileri gelmiyomu yani???
aslında yollamak istediğim mesaj sanaydıı dediklerine o kadar çok katılıyorum kii artık cideden bırakın yanii iyi düşünün bırakın deişik gözlerle bakmayı.....bırakın bu 16 yaşındayım,asiyim,black dinliyorum,şeytana sempatim var ayaklarını delirtmeyin adamı
metal muzik bir bütündür Her tarzıyla bir butun her akımıyla bölünmez bir bütün
Death dinliyorum diye kana, black dinliyorum diye balcığa bulanmanız gerekmiyo ... (Paraya bürunmeyin yeterki!!!)
!!!muziği anlayın müziği!!!
Sizin çürüğe ayırdıklarınızdanım....