İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Cradle Of Filth

508 Gönderiler
266 Üyeler
0 Reactions
99.5 K Görüntüleme
(@plehmiska)
Gönderiler: 48
Eminent Member

Valla Cof'tan umudu keseli çoktan kestim. Onlar Black metalden epey bir çıktılar. Yinede ilk 2000'e kadar olan albümleri dinlerim. Ondan sonrası yaramaz.

DÜşünüyorum öyleyse varım :!

Gönderildi : 03/06/2007 11:10 pm
burockkkkkkkkk
(@burockkkkkkkkk)
Gönderiler: 1
New Member

cof tan vazgeçemem

Gönderildi : 06/06/2007 10:21 am
FilthonianEmperor
(@filthonianemperor)
Gönderiler: 467
Reputable Member

Çok komikleşmiş bu topic ben bakmayalı..

Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...

Gönderildi : 06/06/2007 1:15 pm
FateX
(@fatex)
Gönderiler: 234
Reputable Member

Gönderen: @implosion
Son albümünüz önceki albümlerden daha değişik. Ama bazı şarkıları keşfedebilmek için birkaç defa dinlemem gerektiğini söylemem lazım...
Bunu çok kişiden duyduk, ama bu da amacımızdı zaten. Hayranlarımızın, albümü böyle bir biçimde keşfetmeleri, ilk dinleyişte alışmalarından çok daha iyi. Bizde böyle yani.

Ama tahmin edebilirsin, sizi ilk günlerden beri dinleyen hayranlarınız bu albümü tam olarak black metal olmadığını söylüyorlar. Senin fikrin nedir?
Bence bu albümde yinede yeterli black metal elementleri var. Ama şunu da görmek lazım, zamanla gelişiyoruz. Bu albümde de yeni alanları keşfetmeye çalıştık. İlk başlarda yaptıklarımızı tekrarlasak bence bu hiç gelişmediğimizi gösterir. Bir de müziği ilk olarak kendimiz için yazıyoruz, dinleyenler için değil. Ama tabii ki haklısın, belki eski hayranlarımızı böylece kaybedebiliriz, ama yenilerini de kazanıyoruz. Bu albümde de çok hızlı şarkılarımız ve daha çok old school tarzında olan şarkılarımız var. 'Under Huntress Moon' gibi ya da 'Cemetery and Sundown' gibi.

"If thou wouldst drink of my life" .......................................................

"DARK AGAIN" ÇIKTI !!!
www.myspace.com/deepinsidetr
www.deepinsideband.com

Gönderildi : 06/06/2007 2:00 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

::D komik ya bazıları C.OF. i tanıyamamış sanırım
dani denen adam vampirizm, paganizm, satanizm, okültizm.... diye diye paranın m.q muş bi ticaret uzmanıdır kusra bakmayın c.o.f ve bunun benzeri gruplar dünyanın parasını kazınıyo
c.o.f un son albümünu dinleyn varmı bilmiyorum tarzdaki dseğişimi dinleyenler fark etmiştir nedenmi...
t-shirt sort forma kolye bilezik kondom hatta ve hatta vibratör ve benzeri C.O.F malzemelerinin satışından senelik $160 milyon gibi büyük paralar kazanmaktadır
hatta C.O.F için MTV 4 bölümden oluşan bir belgesel bile cekmişti (hatırlarsanız eğer) o belgeseldede dani cümle aleme sevimli sempatik görunmek için takla bile atmıştır

cof u muzisyenlerden oluşan bir grup olarak görenlere sesleniyorum cof TUCCARDIR... ....

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 05/07/2007 9:58 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

cof a tapanlar azda olsa yerli black gruplarına sahip çıksınlar
black metal dinleyicisinin takdirine ....

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 05/07/2007 10:01 pm
hatun_death
(@hatun-death)
Gönderiler: 585
Honorable Member

Gönderen: @kataklysm
::D komik ya bazıları C.OF. i tanıyamamış sanırım
dani denen adam vampirizm, paganizm, satanizm, okültizm.... diye diye paranın m.q muş bi ticaret uzmanıdır kusra bakmayın c.o.f ve bunun benzeri gruplar dünyanın parasını kazınıyo
c.o.f un son albümünu dinleyn varmı bilmiyorum tarzdaki dseğişimi dinleyenler fark etmiştir nedenmi...
t-shirt sort forma kolye bilezik kondom hatta ve hatta vibratör ve benzeri C.O.F malzemelerinin satışından senelik $160 milyon gibi büyük paralar kazanmaktadır
hatta C.O.F için MTV 4 bölümden oluşan bir belgesel bile cekmişti (hatırlarsanız eğer) o belgeseldede dani cümle aleme sevimli sempatik görunmek için takla bile atmıştır

cof u muzisyenlerden oluşan bir grup olarak görenlere sesleniyorum cof TUCCARDIR... ....

evet haklısın Hakan 94/96 yılları arasında cradle bobbası patladığında bircok black vs grubu caradle a antipati beslemişti Kimnederse desin cradle ingiliz black metalinin oluşmasını sağlamıştı..
daha sonra 97 ve sonrası atmosfere derinlik kattı ve tarzına ext gothic dedi bu sayede de paranın m.q koydu Bundan 3yada4 yıl önce SONY le anlaşma yapan grup büyük tepki toplamıştı
zaten o yıllarda belli bi kesim tarafından grubun adı kapital of Filth olarak değiştirilmişti :)

grubun firması: sinirlenmiş olsa gerekki c.o.f ın yıllık gelirini açıklamıştı Hakan ozamandan kalma rakkamı açıklamış olsa gerek...

Şuanki yıllık geliri 160milyon doların çok ustunde.

Bilmiyorum kaçınız Yurt dışına çıkabildi Stockholma (isveçin baş kenti olr kendileri )gitmiş biri olarak ...
c.o.f in kendini en iyi pazarlayan gruplardan biri olduğunu gördum ,

Hakanında dediği gibi çakı çakmak tarak lens biblo çanta deri pantolon ceket tsört sivit vs ve ilginçtirki sadomazo sex aletlerinin bile cradle logolusuyla satılmakta

normalde sadece siyah bir tişört 10 avro iken sadece sol göğüsün ustune ufacık bir cradle logosu basılduğında aynı tşörtun fiatı 27 avro oluyor

c.o.f e bence 1997de ki resmi olmayan ismiyle hitap etmek gerekiyor Kapital Of Filth

Ölü Ruhun Gemisi...

Gönderildi : 06/07/2007 3:37 pm
river
(@river)
Gönderiler: 47
Eminent Member

ya ilk albümleri gerçekten güzel.ama son zamanlarda tam olarak ne yaptkları belli deil.onceden black yapıolardı,baya sağlamdı.ama yinede çok sverm.hernekadar son zamanlarda ticari amaca kaymş olsalarda...

or are you unforgiven too?...

Gönderildi : 09/07/2007 9:38 pm
tigzeban
(@tigzeban)
Gönderiler: 19
Active Member

Black metalin adını karalayan bir grup!Sömürmekten başka yaptıkları birşey yok...

mahlas.

Gönderildi : 10/07/2007 11:12 pm
iron_maiden_trooper
(@iron-maiden-trooper)
Gönderiler: 721
Honorable Member

tamamen piyasa olmuş bi grup.bi türlü de sevemedim zaten.

Words escape me when i try to speak...

Gönderildi : 10/07/2007 11:17 pm
Melancolic
(@melancolic)
Gönderiler: 39
Eminent Member

nymphetamine şarkısı en çok sevdiim şarkıdır..

Justice is lost..justice is raped..justice is gone...

Gönderildi : 14/07/2007 11:54 am
ironic
(@ironic)
Gönderiler: 1719
Noble Member

en son temptation diye bi şarkının klibini izledim mtv alterno gruplarından hiç bi farkı yok. hala cradle of filth e black metal diyen varsa arash diye hintli bi popçu var onunda temptation diye bi parçası var onu dinleyin o daha black metal.

rêve en noir et blanc ..

Gönderildi : 17/07/2007 5:47 am
Darius
(@darius)
Gönderiler: 359
Reputable Member

cradle of filth black'ten çoktan çıkmıştır. gothic - extreme metal modunda devam ediyor işte.

Gönderildi : 17/07/2007 11:19 am
DeadEternity
(@deadeternity)
Gönderiler: 8
Active Member

Her ne kadar gothic-extreme metal'den haz etmesem de Cradle'ın black metal icra ettiği dönem yerine, gothic dönemlerini dinlemeyi tercih ederim.
Dirge Inferno, Tonight In Flames, Libertina Grimm, Nymphetamine güzel şarkılar. Nymphetamine Jezebel Deva'yla ayrı bir güzel tabi.

www.last.fm/user/tom-araya

Gönderildi : 17/07/2007 2:40 pm
konserve
(@konserve)
Gönderiler: 3587
Famed Member

her ay kotamın yarısını youtube da canlı perf uğruna feda ettiğim grup...

http://metaltr.mybrute.com

Gönderildi : 18/07/2007 1:10 am
Sayfa 24 / 34
Paylaş: