Forum
cradle severlere ozenti demiorum bn orda. bi daha okursan goreblrsn. gozunden kacmıstır. ama soyle bisey var ki ozenti olmadgnı ispatlamak ne demektr anlamadm.. hepimizn ozentlkleri vardır. herkes birinden gorup dinlemeye baslamstr metali veya birinin tavsiyesyle. kmse anasının karnından elinde metal cdleriyle kafasını sallayarak cıkmaz. ama bilmeden ögrenmeden ahkam kesmek bnm gozumde asıl ozentiliktr. ornek dani filth hayranlgı. adamın sesinde kalite yok, vokal pedalıyla osursam onun gbi ses cıkartrm. dger mesajımda da soyledgm gbi hangi konser var ki dani filth in sesi muhtesem olsun? bna cevabını verin hatta mumkunse cdsni bulup dinlym, arkadaslarıma dinletym. ortada ismi duyulan duyulmayan onlarca harika vokalist (temiz ses brutal ses farketmez) varken dani filth i knusmak bile ayıptır.
each and everyone would die at my hand..
parantez içine de almışsın ne güzel daha iyi okuyalım diye işte 'cradle sever blackçiler' ne demek abi özentilikte sınır yoktur derkende bunu kasdetmiyomusun?! neyse dedin veya demedin konu ondan önce şu; bana görede tabiki piyasada daniden kat kat daha sağlam vokaler var onlarda ayrı yerlerde konuşuluyor zaten ama burda cradle dinleyenleri yada daniyi sevenleri özentiliğe sokmamak lazım sen nerenle nasıl bi ses çıkarırasn çıkar sonuçta onu sevenlerde onda bişey buluyolardır heralde..
valla söylemeden edmicem gene her yerde söylüyom ama konu vokalden açıldı, en iyi vokal black omende gökhan korkmazdadır..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
yanlıs istihbarat ![]()
Müthiş piyasa örneğin liseli krolar nasıl cengiz dinliyosa şimdiki kendini metalci gibi göstermeye çalışan zibidilerde cradle dinliorum dioeski albumleri oldukca iyiydi.Benim de ilk dinledigim melodik black grubudur.O yuzden piyaassaa olssunn ollmaasiin saygi duyarrrhhmm.BU KADARRRRRRRGGGHHHHH.....
ya black metal fln diil bunlar ne billiiiim olsa olsa extreme gothic gibi bişii deneblr bunlara...
Vokal (slaves of god)
ben tür olarak sölemedim onu extreme in anlamını biliosan dedigimi anlarsın....
Vokal (slaves of god)
ahaha klasmndlkjasdextreme gothic bu da yeni türmü hdsajklhfdjksalhfdsjafsdafds
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
yazıkk...
Vokal (slaves of god)
Cradle muzik fln yapmıyorki yok extrim yok eksantrik die tartışıp birbiriniz üzmüşsunuz.. muzik yapmıyan bir adam için şu muziği yapıyor yok yapmıyor yok lan yok fırlama die kırmayın birbirinizi..
saygılar.
bu grupbu sevmem
And I cannot ignore
Smiling at the memories
When I slaughtered the whore!
eheh sana yazık lan fırlama. git işine
kişilik gözler önünde....
Vokal (slaves of god)
baba bence en iyi grup saçmalamayın tanımama üstüne salaklaşmayınn yaa!!
açıkca herşey belirgin
ı am sorry yanlış oldu black metal üstatları yoksa en iyi grup olarak yok öle bişey![]()
açıkca herşey belirgin