İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Cradle Of Filth

508 Gönderiler
266 Üyeler
0 Reactions
99.4 K Görüntüleme
damnedlord
(@damnedlord)
Gönderiler: 566
Honorable Member

Gönderen: @mondriella
grubu sevio mym? seviormm..
black yapıolar mı bnce? - tam emin deilim ama tarzlarını kaybettikleri - çok yni bi dinleyicileri olsam da- göz önünde.. nymphetamşne'ın blackle alakası yok ama gzl şarkı onu da seviormm.. yakknda iice bozulcklar onu da biliorum ama seviormm.. tişörtlerini giyeckk kadar-cruelty and the beast olmkk şartıyla tabi :P

hanimiş benim black metalcim :D

ibneler sizi

Gönderildi : 02/05/2007 7:24 pm
bonesaw
(@bonesaw)
Gönderiler: 712
Honorable Member

valla grubu aşırı sevmememle beraber şunu diyebilirim ki dusk and her embrace albümünü severim bi de bathory aria adlı şarkı çok güzel hatta bayaa güzel..

RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org

Gönderildi : 03/05/2007 3:18 pm
Mondriella
(@mondriella)
Gönderiler: 205
Estimable Member

aHa :s bn bathory aria'yı dinnemedim : s

..Lethe.. (H)

Gönderildi : 03/05/2007 7:11 pm
Gate_Of_Nanna
(@gate-of-nanna)
Gönderiler: 286
Reputable Member

Cruelty and the beast -Bathory aria müthiş piyano girişiyle albümün en iyi parçalarından biridir.Albüm çıktığında dinlemiştim ve dinlediğim en son Cradle albümü oldu.Hatta o gün hiç unutmam tüm ahali önce akmar dan çekme kasedini alıp arkadaşın evine gitmiştik millet bilgda solucan(Worms) kapıştırıyordu ahahah .O zamandan beri grubu ordan burdan duyduğum birkaç haber ve parça haricinde hiç takip etmedim

Bonesaw ın da dediği gibi grubu aşırı sevmem ama Principle of evil made flesh,vampire,dusk and her embrace,bu 3 albümün hakkını yemem.İyi albümlerdir.

And just look at these men: their eye saith it- they know nothing better on earth than to lie with a woman.Filth is at the bottom of their souls; and alas! if their filth hath still spirit in it!

Gönderildi : 07/05/2007 12:18 am
damnedlord
(@damnedlord)
Honorable Member

98de tshirtünü bulup da giyenlerin sükse yaptığı, günümüzde aynı tshirtle bakkala bile gitmenin abes karşılandığı, zamanın melodik black, günümüzün; ne idüü belirsiz, tanımı zor ve

the principle of evil made flesh

cruelty and the beast albümleri göz ardı edilemeyecek grup..

ibneler sizi

Gönderildi : 07/05/2007 3:03 pm
_BLooD_
(@blood)
Gönderiler: 2
New Member

bu adamlar kendi kendilerini bitirdiler bence yaptıkları seler son zmanlar bıktırır hale geldiler onların sıctını herkes bilio zaten ve dani filth sesine yazık etti gzlm benm :D su anda da nefret eder haldeyim onlardan zaten.
Scream vokal konusuna gelince de adamım Shagrath diorum ben :D

Gönderildi : 08/05/2007 2:31 am
3mina
(@3mina)
Gönderiler: 60
Trusted Member

yaslı bi nine olsam bile dinlemekten asla ama asla vazgecmeyecegımmm!!sallanan sandalyemde bilennn!!!!suan mannequin dinniom :P

Gönderildi : 15/05/2007 6:22 pm
Mondriella
(@mondriella)
Estimable Member

bi özentilik edip tişörtünü alıp da şu anda giymeye utandıığım grup :]
bathory aria'sını da yeni dinledim :pehh

..Lethe.. (H)

Gönderildi : 15/05/2007 6:31 pm
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

arkadaşlar o değilde cradle burda farklı bir tartışma konusu açıyo bence.şimdi severek dinlediğimiz birgrubun tişörtünü alıp giymek gerçekten özentilikmi oluyor? mesela ben black omen tişörtü almayı düşünüyorum şimdi ben özentimi olmuş oluyorum? yada bu sedece cradle metallica veya cannıbel corpse gibi jenerik gruplar içinmi geçerli???

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 15/05/2007 9:36 pm
damnedlord
(@damnedlord)
Honorable Member

bırak insanlar ne derse desin. metallica'ya laf söyleyebilecek kadar hadsizleşmiş durumdayız.

tabi cof tshirtü giyip, barda çalan maiden'a ''bu ne yaa'' gibi yorumlar yapma :)

ibneler sizi

Gönderildi : 15/05/2007 9:48 pm
FaTaLiTLy
(@fatalitly)
Gönderiler: 4
New Member

Asla dinlemekten vazqeçmeyeceğim bir black metal grubu.Dani'nin hastasıyım.T-shirtleri de waR 3-4 tane sanırm :D qiymekten zevk alıorm kim ne derse desin.OnnaR dünyanın en iyi black metal qrubu bnce

Gönderildi : 18/05/2007 3:08 pm
Mondriella
(@mondriella)
Estimable Member

Gönderen: @catamenia
arkadaşlar o değilde cradle burda farklı bir tartışma konusu açıyo bence.şimdi severek dinlediğimiz birgrubun tişörtünü alıp giymek gerçekten özentilikmi oluyor? mesela ben black omen tişörtü almayı düşünüyorum şimdi ben özentimi olmuş oluyorum? yada bu sedece cradle metallica veya cannıbel corpse gibi jenerik gruplar içinmi geçerli???
benim sözümün üstüne söylediysen eğer ben tam olarak onu söylemek istemedim :] tabiki giyebiliriz çok sevdiğimiz bi grubun tişörtünü buna kim ne diyebilir ama ben kendime özenti dedim.. çünkü o sıralarda yeniydim ve sırf bikaç albümünü dinledim diye 'ki en iyi parçaları olduğu söylenen şarkılarını bile dinlememişim' aldım tişörtünü ve giydim.. bugöre özentilik çünkü haklarında ne çok şey biliyodum ne de tüm albümlerini dinlemiştim ^^ bundan dolayı özenti lafını kullandım.. yanlış anlaşılmadı umarım =]

hıı bi de sanki doğru söylüyosun gibi.. o grupların şörtünü 15-16 yaşındaki yani yaşıtlarımda görünce 'özenti' diyolar ama yaşın büyükse kurtarıyosun =P ki bence tamamen koca bi saçmalık.. kim karışır yha :s [ dur bakalım ben de büyüynce aynı şeyleri savunmaya devam edicekmiyim :ehue ? ]

..Lethe.. (H)

Gönderildi : 24/05/2007 6:08 pm
(@metalyy)
Gönderiler: 2
New Member

Cardle BAyılırım ama en sonki durum Mtvde bile yayınlıyolar:S

--No cOmmENt----

Gönderildi : 24/05/2007 9:09 pm
redtaintedsky
(@redtaintedsky)
Gönderiler: 862
Prominent Member

Gönderen: @fatalitly
Asla dinlemekten vazqeçmeyeceğim bir black metal grubu.Dani'nin hastasıyım.T-shirtleri de waR 3-4 tane sanırm :D qiymekten zevk alıorm kim ne derse desin.OnnaR dünyanın en iyi black metal qrubu bnce
yav bunlar en iyiyse darkthrone noluo? mtv ingilterenin destegyle kurulmus bi grup bu cradle of bok. dani filth in kac tane konseri var ki sesi muhtesem cıksın? yav yapmayın allah askına.. (tabi cradle sever blackciler allah yerine istedklerini koyabilirler. ozentilikte sınır yoktur ne de olsa)

each and everyone would die at my hand..

Gönderildi : 27/05/2007 10:58 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

mondriella kardeşim ben kimseyi kasdetmedim o konuda yanlış anladın. Siz bu konuyu tartışmadan öncede kafama takılan bişeydi bu.bugün dışarda hangi grubun tişörtüyle gezersen gez metalci denir ama cradle giyersen özenti olursun dediğin gibi yaşın büyüksede kurtarıyosun:D bu genel bişey yani ve sebebide anlaşılmış değil neden cradlea karşı bööle bi yargı var onu merak ediyorum.
Alın işte redtaintedsky arkadaşımızda cradle severlere özenti demiş bu bir genelleme değilmi?! bende cradle severim ama özenti olmadığımı her türlü ıspatlarım..

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 27/05/2007 12:17 pm
Sayfa 22 / 34
Paylaş: