Forum
Cradle iyidir, güzeldir...cenabettir ![]()
Cthulhu for President !! Why vote for a lesser evil ???
bazıları gereginden fazla mı nefret ederler nedir anlayamadım hala....
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
aslında son albumlerinde black metal tam yakalayamamışlar ama dani yeterince black metal elementleri bulunduğunu söylüor son albümleri için benmi farkedemedim ne
yalan dostum aşk diye bişey yok...
piyasa olsun olmasın her zaman dinlerim...
aslında son albumlerinde black metal tam yakalayamamışlar ama dani yeterince black metal elementleri bulunduğunu söylüor son albümleri için benmi farkedemedim ne
Dani denen adam Black metal hakkında ne biliyorki Black metal elementlerinden bahsedicek.Bende Cradle of filth dinledim hemde çok ama 98 den sonra dinlemeyi bıraktım.Sevenlerine lafım yok ama Daniel davey şebeğin tekidir.2.Marilyn manson vakasıdır Black metal hakkında tek söz söylemekde ona kalmaz.Eski zamanları bilin arkadaşlar Black metal de kadın vokal ve klavye kullanmanın bir utanç kaynağı olduğu zamanları bu adamlar bu müziğin gereksiz trend yüzleridir müziklerini beğeniyorsanız dinleyin saygım sonsuz ama ne Black metal dinliyorum nede bu herifler Black metal yapıyorlar demeyin uygunsuz,bilgisiz ve gereksiz...
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
bilmiyorum ama ben çok sewiyorum ...son albumlerinde filan dani nin sesi biraz değişmiş gibi filan ayrıca dani ye laf atmayın yaw bozuluyorum
sen sewmeyebilirsin tabi ama ben sürekli dinliyorum bu grubu alışkanlık benim için birazda dinlemeden uyuyamıorm falan![]()
yalan dostum aşk diye bişey yok...
müziklerini beğeniyorsanız dinleyin saygım sonsuz
Bak ne demişim dostum.
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
Son albümleri pek iyi olduğunu düşünmesemde hayranı oldğm bir grup
Cradle of fear'ı alamadım diye ağlayacaktım ya o derece.
ya Tüket ya da Öl!
Değişti tabi sesi gırtlak kanseri adam iyi bile yaptı albümü.Çok yordu sesi 3 vokal sesi çıkarmak kolaymı konserde alexi yi görüyoruz aç mp3 dinle daha ii ama dani ölemi adam aynı tonda yazıyo konserde de.Türe millet kafayı takmış durumda çokmu fark eder blacksel gothic diyelim ideoloji hala black bu arada ben çok dinlemem cofu ama yiğidi deşer hakkını veririm.bilmiyorum ama ben çok sewiyorum ...son albumlerinde filan dani nin sesi biraz değişmiş gibi filan ayrıca dani ye laf atmayın yaw bozuluyorumsen sewmeyebilirsin tabi ama ben sürekli dinliyorum bu grubu alışkanlık benim için birazda dinlemeden uyuyamıorm falan
grubu sevio mym? seviormm..
black yapıolar mı bnce? - tam emin deilim ama tarzlarını kaybettikleri - çok yni bi dinleyicileri olsam da- göz önünde.. nymphetamşne'ın blackle alakası yok ama gzl şarkı onu da seviormm.. yakknda iice bozulcklar onu da biliorum ama seviormm.. tişörtlerini giyeckk kadar-cruelty and the beast olmkk şartıyla tabi ![]()
..Lethe.. (H)
Bence en iyi black metal solisti DANİ FİLTH dir. şahsi fikrim onun üzerine ses tanımam .
nick'e bak hizaya gel!!
b.m'yi yalamış yutmuş arkadaş dani'de karar kılmış,yürü be koçum..ahahahaha!!!
son albümleri de dahil kötü bir albüm çıkardıklarını görmedm. piyasa mıdır değil midir bilmem ama ne yapıolarsa yapıolar dinlenesi albümler çıkarmayı beceriyolar.
c.o.fi sevmeyenler daha çok medyatik olmalarından dolayı sevmiyolar bence aslında bende pek dinlemiyorum ama doğruya doğru adamlar tarzları ne olursa olsun kaliteli müzik yapıyolar ve dani de bana göre iyi bir vokal..
bi makalede okumuştum c.o.f sadece tişört satışlarından bilmem kaç bin dolar kazanıyo felan diye bu tip şeylerle gündeme gelmeye çalıştıklarından felan bahsediyolardı..bilmiyom artık ben müziğe bakarım abi o da cradle of filtte var..ehuehuehu vinanpımda o kadr şarkının içinden c.o.f_scorched earth erotica çalıyo şimdi
ii adam lafın üstüne glir hesabı..yada iti an çomağı hazırla![]()
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
Geçenler de bir Bathory Aria dinledim gerçekten özlemişim.
Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...