Forum
zamanında bencede iyidi ama artık sadece albümlerin adı war ruhu yok eski tadı bi türlü alamicaz.. ama kötüülemek yanlış sonçta geçmişi silemeyiz![]()
And I Wonder..
If You Ever Wonder The Same..
And I Still Wonder...!
hadi be grup mu dionuz bunlara para dileniyolar resmen..
merak ediyorum kac defa dinledin cradle of filth i tamam son albumlerini pek seven yok ama mesela babylon A.D. hic dinledin mi
dani nin sesi eskisi gibi degil sigara alkol vs sayesinde kendini bitirdi bir grubun son albumu/albumleri size guzel gelmeyince karalamak ne kadar guzel oluyor degilmi ki zamaninda bu grup icin neler deniyordu
bilioz dostm merak etme dinledik ilk 2 album ii eyw ama sonrakiler nedir yani son donem ergin gotuk hatun ve kılpacino erkek tayfasına hitap direk..bu konuda tartısılcak bisi yok..su sarkı sozleri sana/size yeter umarım..
http://www.darklyrics.com/lyrics/sarcofago/crust.html#3
bi zahmet f.ck off
dm.wasp.gen.tr
sen zaten sevmiyormusun melodik black metali o link i buraya yazdigina gore ...
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
hosuma giden gruplar war tabiki ama cradle meloblack le alakası olmayan bi grup bunu herkes bilir ilk 2 albüm hariç onlar gene iyiydi zaten..
sarkının sözlerini anlamaya calıs
dm.wasp.gen.tr
Meloblack değil zaten bunu herkes anlamış olmalı. Son albumde iğrenç otesi işler yapmışlar. Ayrıca albümler arasında ki tek fark müziğin gittikçe kotuleşmesi değil şarkı sözleri de çok dandikleşti. Ama hakkını yemeyeli kaç kişi şu şarkı sözlerini yazabilir;
Funeral in Carpathia(Giriş)
Candelebra snuffed prey silhouette wedded
Nightfall take my hand
Seduce me with silky timbred limbs
Grant me thy dark command
Nymphetamine Overdose'da ise elemanımız "sex sex sex" diyte bağırıyor.
Tamam eskiden de erotizm ön plandaydı ama böyle basit bir şekilde söylemiyordu. Umarım bana hak veriyorsunuzdur. Parayı bulunca böyle değişti bence genelde ki kanının olduğu gibi.
Altında porsche'la geziyor adam ondan sonra ben böyle şeytanım şöyle satanım bilmem ne. Daha sonra bu aralar da prostat ameliyatı olmuş ![]()
![]()
Böyle edebi kültürü olan böyle elit sözler yazıp daha sonra da paranın esiri olan bir grup var karşınızda. Önce bir düşünün bana karşı çıkmadan önce. Kaç kişi bi "Haunted Shores" bi "Bathory Aria" yazabilir. Tabi "eski" CoF'a saygımız var.
Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
tabiki ama traz niye degisti bu tartisilir belki para degistirdi belki de belkide kendi muzik anlayislari degisti bu baya tartislir
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
Şimdi ben son albümü beyendim dicem, bütün nefreti üzerime çekicem ama beyendim
millete çok kötü gelen bi albüm sana iyi gelebilir normal bişi bu valla bunu söylemen böyle bi forumda takdire şayan ben beğenmedim ama seni takdir ettim
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
black metal i etkili bir biçimde vurgulayan bir grup bence.ama kendini en iyi şekilde iron maiden in Hallowed By The Name şarkısında göstermiş.bütün şarkılarını bu kadar dolu bir şekilde yapsa hayranı olabilirdim bu grubun ama yine de dinliyorm saygı duyulcak bir grup
Aynanın Fırlattığı Bakışa Aldanmak Güç
Öldürmek Ne Dostça Ne Bir Sözcük
-----------------------------------------------
nefesimi tutuyorum isterken ölmeyi
ah nolur tanrım uyandır beni
_.::MASTER OF PUPPETS::._
Bence en iyi black metal solisti DANİ FİLTH dir. şahsi fikrim onun üzerine ses tanımam .
A gothic Romance.(Love You DAni Filth)
Thornography albümlerini dinledim..Dani'nin sesi cidden çok değişmiş ![]()
Og om du nøn gang lukter kristenmanns blod, oppi fjellet. Ja, hent øksa og kutt dem ned!..
Ben black metal veya ne bılım gothıc metal falan dınlemıoyorum cof da hallowed by the name maıden coveryla dınledım cok ıyı yapmıslar begendım gurupu ılk cıktıgı zamanda bulundugu ortamda populerlıgı yakaladı sımdılerde pıyasa oldugu cok soylenıor...onların sewılmesı onlar ıcınde reklam amacı dusunulmektedır... bence bnda sakınca yok cunku bu iş sektor olarak gorulmekte daha cok kıtle onlara zarar vermıcektır....black metal dınlemıs olsaydım onların degısıklıklerıne aldırmazdım!Metallıca ya yapılan elstırıler aynısı bu donemde cof da yapılıyor hadı hayırlısı dıyelım.. cof sevenler ben bu gurubun ılk zamanlarını dınlerım mı yoksa her halıyle benım gurubumdur dıyenlerdenmı olcaksınız bu soru da sızın olucak tabıkı....
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
bu grup kötü bir Marilyn Manson taklidinden başka bir şey değil ki..sadece konser görüntülerine bakmak yeterli.başka bir şey demiyorum
bu grup kötü bir Marilyn Manson taklidinden başka bir şey değil ki..sadece konser görüntülerine bakmak yeterli.başka bir şey demiyorum
sende naptın bea
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
black metal i etkili bir biçimde vurgulayan bir grup bence.ama kendini en iyi şekilde iron maiden in Hallowed By The Name şarkısında göstermiş.bütün şarkılarını bu kadar dolu bir şekilde yapsa hayranı olabilirdim bu grubun ama yine de dinliyorm saygı duyulcak bir grup
ben de şahsi fikrimi söliim dinlediim en kötü coverlardan biridir hallowed be thy name cob un opps zitir did againle beraber.özellikle cartoon kliple de hiç örtüştüünü düşünmüorum,tek hoşuma giden parçaları da malice through looking in the class.. dusk and her embrace haricindeki albümler sıctı cafer bez getir den başka bişey deil
COF 'ın başarısı heavy power gruplarında özlediğimiz riff ve sound'u Black + gothic ambiyans ile iyi kaynaştırmasında yatıyor; her zaman türdeşlerinden farklıydı bu arkadaşlar; dolayısıyla kim ne derse desin bir çığır açmayı da başarmıştır...popüler olmuş , olmamış; Metallica'dan daha ahlaksız değil bence....( bence )
Nymphetamine - Thornography - Temptation and a day, silsile de son sıralarda yer almalarına rağmen son derece sağlam, sert ve konsept sahibi eserlerdir
Cthulhu for President !! Why vote for a lesser evil ???