İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Cradle Of Filth

508 Gönderiler
266 Üyeler
0 Reactions
99.5 K Görüntüleme
Karadul
(@karadul)
Gönderiler: 1958
Noble Member

günümüzde google metalcileri had safhada
bir takım ergenler kendilerini farklı göstermek, karizma ayağıyla hatun kaydırmak için ya rapi yada metali seçiyorlar (allahtan rapi seçenler daha fazla) neyse sonra başlıyolar deri değiştirmeye adım adım inceleyelim

c.o.f. yardımıyla adım adım karizma olmak

1. bilgisayarda www.google.com a girilir

2. sonra ara bölümüne metal, dehşet metal, vahşi metal, satanik metal, hayvani metal yada black metal yazılır illa karizma oluncak ya

3. ne yazıkkı bu tür başlıkların altında ismi en çok görülen gruplardan biri de c.o.f dir (tarzı tam anlamıyla black olmasa da)

4. hemen bu grubun mp3 leri klipleri kolay yoldan edinilir bide tişörtünü buldun mu ohh miss hemen volta atmaya başlanır, hata bir kaç şarkısı ezberlenir otobüs beklerken, tuvalet kuyruğunda vs. karizmanın had safhada olduğunu göstermek için "höööörr gooost innnnn dıııııı foooggg tırınım mırınım lay lay lom" şeklinde haiften mırıldanılır.

5. c.o.f zaten fazlaca tv ye vs çıktığı için azcık hata yapmış durumdadır bide biz poser mileti sürekli onların ismini zikredince daha da onlardan soğuruz ve kesinlikle en iyi 3 metal grubuna giremeyecek olan ama çok kötü de olmayan bir grup slipknot, linkin park,korn vs. gruplarla aynı kefeye konur

-Bütün Kadınlar Şeytandır-

Gönderildi : 18/05/2005 1:31 pm
ChImAiRa_mAnIaC
(@chimaira-maniac)
Gönderiler: 183
Estimable Member

bende ''Live Bait For The Dead'' albümü var..acayip cigliklar bagri$lar kulaklarim agridi 3 $arki ardindan...

Gönderildi : 18/05/2005 5:40 pm
immortal666
(@immortal666)
Gönderiler: 272
Reputable Member

kötü bir grup deil kötü olsa bu kadar kitle toplamazdı ama muhteşem de deil birkaç şarkısının hatrı içinde olsa dinlenir diorum

Gönderildi : 22/05/2005 7:35 pm
hatecraw
(@hatecraw)
Gönderiler: 631
Honorable Member

black metalde üstlerine tanımam dani filth mükemmel bi vokal özellikle fear of the dark isimli şarkının başındaki screamini unutamam

hÃtecR«W |}eÆHroLL

Gönderildi : 25/06/2005 4:57 pm
SiLeNt_ScReaM
(@silent-scream)
Gönderiler: 912
Prominent Member

dani sesini gayet iyi kullaniyo.
yazik adama laf atip durmayin zaten burzum hapisten cikinca herifi öldürücekmis nihahaha

Out of strenght to fight.
I cannot take another night.
I cannot take it no more.

Gönderildi : 18/07/2005 5:13 am
blacking
(@blacking)
Gönderiler: 59
Trusted Member

bence bu grup tarzı içinde en piyasa olan gruptur

Gönderildi : 19/07/2005 12:59 am
endless
(@endless)
Gönderiler: 646
Honorable Member

valla ne olursa olsun yptıkları guzel sarkılar var ve de dınlerım hosuma gıderek..

damned in black

Gönderildi : 19/07/2005 8:55 am
Sombre
(@sombre)
Gönderiler: 80
Trusted Member

cradle i midian albumune kdr sevdim ondan sonrasi berbat

Gönderildi : 26/07/2005 2:53 am
FilthonianEmperor
(@filthonianemperor)
Gönderiler: 467
Reputable Member

adamlar ne blacki ya death yapıoylar al birazda arasna gothic al sana cradle. dinlemedimmi 90 kadar sarkısını dinledim tabi bi saffron's curse un hakkı yenmez ama bundan sonra grup piyasa olmustur ama biz hala eski cradle dinleriz agam. son albumde ole acaip gusel deil yani nymphetamine de ole super bişe deil. bakalım son album cıkıcak yakında studyoya girildi acıklama var sitede bi kac sarkı adı vs. ama gittikce yumusuyolar. ah ah nerde principle albumu

Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...

Gönderildi : 25/08/2005 2:41 pm
(@death-5)
Gönderiler: 495
Honorable Member

cradle ii dr ama yumuşadkları doru yeni albümden umutlyum ben umarm hayal kırıklıına uuramam

Aşkın altın okları..
Ondan kaçınmalıydı..
Ve onun ölüsüne çarpan abanoz..
Ölüm okları olmamalıydı...

for my faLLeN aNgeL

Gönderildi : 26/08/2005 10:55 am
Supreme_Vempire
(@supreme-vempire)
Gönderiler: 998
Noble Member

cofun çok iyi bi fanıydım elimde çok büyük arşivleri var ama midian albümünden sonra umudu kestim onlardan ve çok yumuşadı ve piyasa oldular dani zaten adam gibi vokal yapamıyo bilgisayar efektiyle anca çıkıyo sesi ,eski karanlık cof nası şimdiki cof nasıl iki farklı grup gibi,mtv yalaması oldular çıksınlar anca resimlerde şaklabanlık yapsınlar boyasınlar yüzlerini sonra nymphe nympheta bağarsınlar bu halleriyle anca 10 yaş grubuna hitap ediyorlar.Artık coftan ümidimi kestim.

Carpethiaaaaa

Cradle 2000 senesinden sonrasını saymassak süper orjinal albümlere imza atan bir gruptu sahne performansı da süperdi onu sevmeyen tipler genelde blackçiyim diye geçinen tiplerdir bu bütün forumlarda böyle.Bizde darkfuneral ,darkthrone,carpethian forest mayhem dinliyoruz ama bu kadar özenti diye kasmıyoruz herkesin zevkine saygı göstermek zorundasınız.

Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.

Gönderildi : 28/08/2005 6:47 pm
FuRY
 FuRY
(@fury)
Gönderiler: 355
Reputable Member

walla ya herkez bu Nymphetamine sewioo şarkı bnce iğrennncc neeerdeee, Queen Of Winter, Throned ki havaaa ztn dani para icin babasını bile sattrr ....

Gönderildi : 28/08/2005 10:24 pm
(@gothicmen)
Gönderiler: 2
New Member

Cradle gibi bi grup ve dani filthin üstüne bi vokalist tanımıyorum!

Gönderildi : 18/09/2005 3:49 am
mm_psycho
(@mm-psycho)
Gönderiler: 14
Active Member

en pis çığlık atan adamdır heralde dani

___________ _________
____ .

Gönderildi : 18/09/2005 5:48 pm
Dean
 Dean
(@dean)
Gönderiler: 2530
Famed Member

midian albümünden sonra iiice biten vokalinde artıq dü$ü$ gördüğüm danifilthin grubu artıq bir iki cradle parçası dinleyip sonra bir tshirtünü giyen elemanlar ben blackçiyim diye orada burada sürtüyor veya hatun düşürmeye çalışıyor yazıq artıq bu grubu hiç sevmiyorum ama genede gerçektende bu grubu dinleyip öyle ben blackçiyim veya cradle dinliyorum bakın uheu hede hödö yapmayan gerçek sevenlerine ve gruba lafım yoqtur ama ben artıq bu grubu sevmiyorum

herkes black diyor ama bu grup black metal yapmıyor

Gönderildi : 18/09/2005 6:13 pm
Sayfa 2 / 34
Paylaş: