İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Cradle Of Filth

508 Gönderiler
266 Üyeler
0 Reactions
99.2 K Görüntüleme
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

her zaman para para para D:D:D:DD:

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 18/07/2006 7:27 pm
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

Edit: Biraz saygı..
Herkes senin gibi değil..

By: WiccA

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 18/07/2006 7:30 pm
civciv
(@civciv)
Gönderiler: 767
Prominent Member

katılıyorum dostum sana cradle dinlemek hiç bişeye engel değil sefiyorum die bu beni aşagılık yapmaz aksine yüceltir benim Dani'mdeki ses kimde var yaaaa konser performansıda albümleri yıkılıyor sefiyom işte...

Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...

Gönderildi : 20/07/2006 1:47 am
metalkolik87
(@metalkolik87)
Gönderiler: 55
Trusted Member

off yaa hastayım cradle a ahh bi türkiyeye gelseler daha ne isterim helal olsun daniye adamda ne gırtlak var bee

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır. bırak sni yönlendirsin.

Gönderildi : 20/07/2006 6:53 pm
civciv
(@civciv)
Gönderiler: 767
Prominent Member

abi cof gibi bi gruba 21 sayfa az bile herkez sevdigi grubu dinleyip eleştirebilir ama bu kimseye ona hakaret etme hakkı tanımaz gerçekten mesajları beleş bulup boş ve yersiz tartışmalarlar gereksiz eleştirmek demiyorum tartışmak diorum yanlış anlaşılmasın ama hakaret ettiğiniz grubu bi tanıyın bence....

Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...

Gönderildi : 21/07/2006 7:01 pm
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

arkadaşlar bu grubu dinlerim ama pek fazla bilgiye sahip değilim.solistleri bir kazadan sonra gırtlağından ameliyat olmuş ve her türlü vokali yapabilmesini bu ameliyata borçluymuş.cradleciler beni bi aydınlatsın yav..

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 25/07/2006 3:21 pm
for_my_fallen_angel
(@for-my-fallen-angel)
Gönderiler: 822
Prominent Member

aslına bakarsan çogu grup trendy oldu artık..hani nasil bi tikky akımı varsa istediğiniz kadar inkar edebilirsiniz, metal müzik de bi sektör haline geldi sonunda..o yüzden ne desek yalan cob ne kadar cob diye soruyorum sana fury..cof ne kadar cof deilse cob da o denli cob diil :) tek fark bi harf işte birinde 'b' diğerinde 'f' :)

Gönderildi : 28/07/2006 11:43 pm
FuRY
 FuRY
(@fury)
Gönderiler: 355
Reputable Member

cob hala muzik yapıoo aradaki tek fark budurr....nyse uzamasın yine bu cof muhhabeti ben toz :arrow:

Gönderildi : 29/07/2006 12:14 am
for_my_fallen_angel
(@for-my-fallen-angel)
Gönderiler: 822
Prominent Member

cob hala müzik yapıyo derken neyi kasteddiğini öğrenebilir miyim?? are you dead yet ?? gibi bi saheserle mi içerisinde hiçbirşey barındırmayan ?? yoksa alexi nin sinergy göndermelerini mi kastediyosun vakti zamanında öğrenebilri miim bunu acaba

Gönderildi : 29/07/2006 12:25 am
Crystal_Mountain
(@crystal-mountain)
Gönderiler: 3
Active Member

Gönderen: @for-my-fallen-angel
aslına bakarsan çogu grup trendy oldu artık..hani nasil bi tikky akımı varsa istediğiniz kadar inkar edebilirsiniz, metal müzik de bi sektör haline geldi sonunda..o yüzden ne desek yalan cob ne kadar cob diye soruyorum sana fury..cof ne kadar cof deilse cob da o denli cob diil :) tek fark bi harf işte birinde 'b' diğerinde 'f' :)

Arkadasım deni nin gitaristleri alexinin yaptıgının yarısını yapabiliyomu acaba

Imposible Brutallity

Gönderildi : 31/07/2006 1:11 pm
dimness_through
(@dimness-through)
Gönderiler: 128
Estimable Member

dani manyaw bir adam yhaa bayılıyorumm ...cradlenin parçalarınada kenidlerine deee

Başın Düşerse Dara Muammer Babayı Ara ;)
Burma Burma Bıyıklarım tArkan Seni Ayıklarım

Gönderildi : 31/07/2006 9:12 pm
(@lordmutos)
Gönderiler: 16
Active Member

cradle of filth harika bir bm grubudur kim ne derse desin

Gönderildi : 03/08/2006 3:42 am
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

bu adamlar bulaşıcı sanırsam..bm diyenler bile war ateşten gebercek garipler..

gene diorum..şeyimin blackçisi olur anca..

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 03/08/2006 4:12 am
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

Gönderen: @for-my-fallen-angel
cob hala müzik yapıyo derken neyi kasteddiğini öğrenebilir miyim?? are you dead yet ?? gibi bi saheserle mi içerisinde hiçbirşey barındırmayan ?? yoksa alexi nin sinergy göndermelerini mi kastediyosun vakti zamanında öğrenebilri miim bunu acaba

Fury bu grubun hayvan gibi bagımlısıdır,Are You Dead Yet? onun hoşuna gitmiş,saygı göster.. Cob un Follow The Reaper albümü kıredılın sülalesine yeter..kıredıl piyasa denyolarından başka bişi değil,bm değil,bi bok değil,nefret ediyorum!..

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 04/08/2006 10:34 am
Darius
(@darius)
Gönderiler: 359
Reputable Member

cradle of filth black metal yapmıyor artık.kendileri yeni albümle beraber gothic ve extreme metal yapmaya başlayacaktır.son albümde de görüldüğü üzere..black metal değil artık cradle of filth.eskiden öyleydi.bakalım yeni tarzlarında ne yapacaklar.

Gönderildi : 04/08/2006 11:41 am
Sayfa 11 / 34
Paylaş: