İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Chimaira

139 Gönderiler
60 Üyeler
0 Reactions
34.9 K Görüntüleme
r1g0r
(@r1g0r)
Gönderiler: 153
Estimable Member

son albüm olmamış

Riffual.Com

Gönderildi : 05/03/2007 8:51 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

nu-metal değil grubun röportajını okuduysanız ve büyük bir kesimce METALCORE yapıyorlar....

Gönderildi : 02/05/2007 7:15 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

Chimaira manyak hatta Blue Jean dergisinin bu ayki sayısında Türkiye röportajı var grup manyak bende daha yeni dinlemeye başladım Ressurected bayağı bir güzel olmuş grubun 3.albümü fakat çok ünlendiler. Bu kadar kısa sürede böyle güzel gruplar bayaı bi gaz veriyor grup Metalcore yapıyor dergideki röportajında biografisinde falan bence de Metalcore....

Gönderildi : 02/05/2007 7:21 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

Metalcore'a tutup da Numetal diyemeyiz herhalde...

Gönderildi : 02/05/2007 7:22 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

Metalcore'a tutup da Numetal diyemeyiz herhalde... Tarz olarak Metalcore yapıyorlar son kez yazıyorum

Gönderildi : 02/05/2007 7:23 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Son albumle grup tamamiyle istediği muziği oturtmuş bence ki "metalcore"luk bir halleride kalmamış barzi şekilde "death metal"e goz kırpmışlar blastlerle aksak rtimlerle dolu bir album olmuş ki bu şaşırmama neden oldu.Artı gitar riffleri odun kafa sallamalık rifflerden fazlasını vaad eden, ya "ulan okadar çalıyoruz gosterlim kendimizi" tarzında gayet teknik ve hoş partisyonlar haline gelmiş.Galiba yanılmıyorsamda eski davulcularının donmesiyle davullarda bariz şekilde bir gelişme var.Blast ler ataklar havalarda uçuşuyor.Vokallerde gayet brutale ağırlık vermiş..

Gidip edinin bu senenin bombalarından.Yeni bir Chimaira goreceğiz bundan sonra galiba

Gönderildi : 03/05/2007 3:05 am
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

Evet bence Metalcore zaten Brutal Vokal metalcore'a giriyor. Röportajlarında da yazıyor zaten pardon düzeltiyorum 4. albümmüş son albüm Ressurection 2007

Gönderildi : 03/05/2007 6:07 pm
Mondriella
(@mondriella)
Gönderiler: 205
Estimable Member

son albümleri resurrection mıydı neydi :s pek beenmedim ama power trip die bi şrkıları vardr kii gelde kafanı kopana kdr sallama =p

..Lethe.. (H)

Gönderildi : 03/05/2007 7:09 pm
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

son albümü beğenmedim..Manga gibi olmuş sanki..hard diskinizde boşuna yer kaplar,indirmeyin..arşiv yapanlar indirsin ama :)

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 03/05/2007 7:29 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

Gönderen: @cehennem-geceleri
son albümü beğenmedim..Manga gibi olmuş sanki..hard diskinizde boşuna yer kaplar,indirmeyin..arşiv yapanlar indirsin ama :)
başka grupla karıştırmış olmalısın kesinlikle.ya hiç manga dinlememişsin yada chimaira değil dinlediğin :D 2006 nın en iyi 2 metalcore albümünden birini çıkarttı ve fan sayıları bu albümle taban yaptı.önceki albümlere göre sound değişikliği var evet ama hardcore dan metalcore a geçiş olmuş.hatta biraz daha kassalar Uranos un dediği gibi death metal diyebiliriz.bence chimaira nın başyapıtı bir albüm diyerek elinde olmayanların kaçırmaması gereken bir albüm olduğunu söyleyeyim.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 03/05/2007 8:56 pm
TheTrusted
(@thetrusted)
Gönderiler: 326
Reputable Member

şimdi metalcore dalı o kadar genişlediki it dies today de metalcore oluyo as i lay dyingde artık chimerada. Ama chimeranın ayrı bi yeri var yani shadows fall dinleyen adama o kadar hitap etmez chimera. Biraz fazla thrash ve aksak var muzikte zaten bu elemanları farklı kılıyo. 2003 deki albumlerinden başlarsanız dinlemeye farklı ibşeyler yatıklarını gorursunuz. yine bu albuumde down again diye bir parça varki ne biliym başyapıt. bu arada resurrection bir onceki albume bore cok başarılı olmuş tavsiye edilir.

www.myspace.com/thetrustedband

Gönderildi : 07/05/2007 9:51 am
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

Shadows fall'un yeri ayrı benim gözümce ama Metalcore'un en büyük temsilcilerindendir... sonra shadows fall daha ağır bir grup ve özellikle deadworld parçasının üzerine şarkı tanımam sonra chimaira'da brutal vokaller shadows fall'a oranla daha az ve biraz daha hafif... hmmm bide şey zaten shadows fall'a melodic death ve black öğeleri de daha bol... sonra ben chimaira ve shadows fall'u hergün dinlerim ve yerini kimseye değişmem bana hitap ediyor... ha doğrudur chimaira biraz daha melodic bir sound üzerine oturmuş durumda ona bişey diyemem ama ağırlık olarak gerçi konumuzla alakası yok ama sf derim

Gönderildi : 07/05/2007 3:17 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

chimaira bir önceki albüme kadar hardcore yapıyordu.bence metalcore un en babası caliban bu arada aradan çıkarayım :D chimaira bu albümle fan sayısını 2 ye katlamış sanırım.daha ismini çok sık duyacağız sanırım.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 07/05/2007 10:44 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Bu arad belirtmeden geçemeyeceğim şimdi otorite değilim ama bu kadar kotu soz yazan bir vokalde yoktur herhalde dunyada :) Şarkı isimleride çok klişe

"We have become so goddamn powerful"
"You'll never forget my face"

Sepultura nın bile daha anlamlı sozleri çıkıyordu arada :)
İlkokul ingilizcesi gibi adamların şarkıların paso bir "power" "hate" birde "face" kelimesi geçmekte..

Neyse muzikleri boyle son album gibi devam etsinde isterse osursun vokal hiç farketmez.

Gönderildi : 08/05/2007 1:55 am
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member

tabi canım chimaira iyidir. fakat caliban'da çok iyidir.

Gönderildi : 08/05/2007 5:38 pm
Sayfa 7 / 10
Paylaş: