Forum
arkadaşlar carcass heartwork u yaptığında melodic death metal olarak tanımlanmıştır. ayrıca swansong da aynı katagoride gösteriliyor.
Pehhhh.İşte metalci denilen tayfanın haline bak...
Brutal death metaldir.Kimse melodik diye tanımlayamaz.Birileri teknik demiştir albüme sende teknik=melodik mantığı ile melodik death diosun.Heatwork ü dinlemediğin belli.
Swansong ile Heatwork çok farklıdır.Grubun dağılış nedeni de bu albümdür.Yavaşlamış ve biraz yumuşamıştır, ama hala serttir bu albümde.
Tabii ki Heatwork'ten sonra bir tür değişimi olması Bill Steer'i kızdırmıştır.O da gruptan ayrılmış akabinde grup dağılmıştır...
Neyse hiç Carcass dinlemediğini düşünüyorum.Bence ya acilen Heatwork'ü dinle ya da şu yazdığın postu değiştir...
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
Necroticism-Descanting The Insalubrous albümü bence en iyi yaptıkları şey.yanılmıyorsam vokalistin tıp fakültesinden atılmasıyla kurulmuş bu grup-ki şarkılarındaki yoğun içerikli tıbbi terimler de buna işaret bence-dünyada death metal severler tarafından ayırt edilmeden dinlenebilmeyi başaran sayılı kült gruplardandır. ve vokalistin o kimsede bulunmayan yırtık agresif sesine de hastayım ayrıca,bundan farklı olarak da yeni moda in flames dinleyicilerinin gelip de saçma sapan spam olmaktan öteye geçemeyen yorumlarla bu başlıkta boğaz patlatmasından rahatsızım açıkçası...
This is the life we choose,the life we lead
and there's only one guarantee:
none of us will see heaven...
jeff walker - vokal,bas
bill steer - gitar
mike amott - gitar
ken owen - davul
grubun en ıyı kadrosuydu kanımca...
özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak...
Bencede en iyi çalışma.Corporal Jigsore Quandary, Incarnated Solvent Abuse, Inpropagation, Symposioum Of Sickness.. hepsi büyük hitler(adolf deilNecroticism-Descanting The Insalubrous albümü bence en iyi yaptıkları şey.
In the dissection of flesh and the sawing of bone
I've coaxed confessions from the lips of the dead
Postmortem scrutiny that has clinically shone
The horrifying facts that would have never been said...
Bencede en iyi çalışma.Corporal Jigsore Quandary, Incarnated Solvent Abuse, Inpropagation, Symposioum Of Sickness.. hepsi büyük hitler(adolf deilNecroticism-Descanting The Insalubrous albümü bence en iyi yaptıkları şey.)
+1000, dinlediğim sayılı goregrind gruplarından acaip babalar swansong hariç her albümünü severim...
I think I have a little bug inside my head
Bencede en iyi çalışma.Corporal Jigsore Quandary, Incarnated Solvent Abuse, Inpropagation, Symposioum Of Sickness.. hepsi büyük hitler(adolf deilNecroticism-Descanting The Insalubrous albümü bence en iyi yaptıkları şey.)
+1000, dinlediğim sayılı goregrind gruplarından acaip babalar swansong hariç her albümünü severim...
benim bilader de daha 15 yaşında go to hell aç abi go to hell diyip duruyo boyuna
This is the life we choose,the life we lead
and there's only one guarantee:
none of us will see heaven...
ingiliz grind grubu. heartwork albümüyle grind'den uzaklaşmıştır. swangsong la ise yavşamıştır .yavşamış hali bile iyidir.kendine has sağlam bir vokali vardı(r). ![]()
chuck never die
heartwork albümü en çok tutulan albümü olsada
Necroticism rulz bide hani her gurupta mutlaka ısınamadığın bi tane riff olurya benim için carcassta böle bişiy yok
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
abi üşenmedim dinledim. o iğrenç ses kalitesine sahip ilk demoları ve ilk albümleri grindcore abi. ama gerisi death ok.
kendini bilge sanan insanları pek sevmem hatta karşısındaki insanı tanımadığı halde bir mesajla eleştirebiliyorsa kızarımda, şuan aynı şeyi ben sana yapıyorum. belki ama mesajında bi uklalalık bir bilmişlik havası seziyorum. birde alıntı yaptığın kişiyi tanıdığımda varsayarsam haksızlık etmişsin. post değiştirmesi gereken birisi varsa oda seninarkadaşlar carcass heartwork u yaptığında melodic death metal olarak tanımlanmıştır. ayrıca swansong da aynı katagoride gösteriliyor.
Pehhhh.İşte metalci denilen tayfanın haline bak...Brutal death metaldir.Kimse melodik diye tanımlayamaz.Birileri teknik demiştir albüme sende teknik=melodik mantığı ile melodik death diosun.Heatwork ü dinlemediğin belli.
Swansong ile Heatwork çok farklıdır.Grubun dağılış nedeni de bu albümdür.Yavaşlamış ve biraz yumuşamıştır, ama hala serttir bu albümde.
Tabii ki Heatwork'ten sonra bir tür değişimi olması Bill Steer'i kızdırmıştır.O da gruptan ayrılmış akabinde grup dağılmıştır...
Neyse hiç Carcass dinlemediğini düşünüyorum.Bence ya acilen Heatwork'ü dinle ya da şu yazdığın postu değiştir...
uslubunu düzelt ve bir daha kimseye böyle saçma postlarla cevap vermemeni temmeni ederim.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
kendini bilge sanan insanları pek sevmem hatta karşısındaki insanı tanımadığı halde bir mesajla eleştirebiliyorsa kızarımda, şuan aynı şeyi ben sana yapıyorum. belki ama mesajında bi uklalalık bir bilmişlik havası seziyorum. birde alıntı yaptığın kişiyi tanıdığımda varsayarsam haksızlık etmişsin. post değiştirmesi gereken birisi varsa oda seninarkadaşlar carcass heartwork u yaptığında melodic death metal olarak tanımlanmıştır. ayrıca swansong da aynı katagoride gösteriliyor.
Pehhhh.İşte metalci denilen tayfanın haline bak...Brutal death metaldir.Kimse melodik diye tanımlayamaz.Birileri teknik demiştir albüme sende teknik=melodik mantığı ile melodik death diosun.Heatwork ü dinlemediğin belli.
uslubunu düzelt ve bir daha kimseye böyle saçma postlarla cevap vermemeni temmeni ederim.
Öncelikle ben bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum.Haksız olduğum belli.Ancak Carcass konusunda ve Dark Angel konusunda bazen çok dengesizleşebiliyorum,kesin öyle bir anıma denk gelmiş..Forumu bir daha bu şekilde kirletmeyeceğimden emin olabilirsin...
Artık zaten kimseye cevap vermiyorum bu yüzden temennin gerçekleşecektir..
Her şey temiz dostluk kardeşlik,insan sevgisiyle dolu ve saygı çerçevesinde bir forum için...
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
Her şey temiz dostluk kardeşlik,insan sevgisiyle dolu ve saygı çerçevesinde bir forum için...
bencede
incarnate olup corporalleşmeden kardeşce
solvent takılıp
abusemayalım
euehueh haksızmıyım
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
Carcass iyidir çok dinlemememe rağmen severim..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.