Forum
black sabbath ve diğerleri bir zamanlar kan ve vahşet yanlısı olarak adlandırılıyorlardı.War Pigs şarkısında ise savaşa karşı sloganını söylüyordu.bu bilinçsiz toplum daha nekadar devam edecek bilmiyorum.ve ve ve bu metal e katkı sağlayan grupları sayarken alice cooper ı da unutmak yanlış olur bence
Aynanın Fırlattığı Bakışa Aldanmak Güç
Öldürmek Ne Dostça Ne Bir Sözcük
-----------------------------------------------
nefesimi tutuyorum isterken ölmeyi
ah nolur tanrım uyandır beni
_.::MASTER OF PUPPETS::._
ya black sabbath için tüm yazılanlar bu kadarmı ![]()
Hold your mouth for the war
Use it for what its for
Speak the truth about me
Determined
tasarımlar gayet guzel resimlr olsun sahne dekoru olsun hosuma gitti acaba Turkiye ye de ugrarlarmı ? bu arada siteleri guzel olmus su yazı dikkatimi cekti "They say that life's a carousel
Spinning fast, you've got to ride it well
The world is full of Kings and Queens
who blind your eyes and steal your dreams
It's Heaven and Hell!!"
Taste the poison
Feel that is the life
Hallowed be the game
ozzy'nin sesi çok süper...kadife sesli mi denir ona artık ne denirse...
iommi'nin sanırım sol elinin yüzük ile serçe parmağının bi kısmı yok(önceki mesajlarda bahsedildi mi bilmiyorum) yanlış hatırlamıyosam fabrikada çalışırken mi ne kopmuş bi kısmı ona rağmen mükemmel çalıyor ve çok güzel sololar atıyor.
(yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
)
bu grupta iyidir!
And I cannot ignore
Smiling at the memories
When I slaughtered the whore!
metal müzik diyince aklıma gelen ilk grup
efane lerden biri
bence ozzyy baba metalın bir ilahııı
Bana yukardan bakarsan ben ŞEYTANIM
Bana aşağıdan bakarsan ben TANRIYIM
Bana karşımdan bakarsan ben SENİM.
by Mehmet MAN5ON
Dinlediğimiz müziğin adını koyan, '70'lerde kimsenin yapmaya cesaret edemediği işleri başaran adamlardan bahsediyoruz öleselerde bu dünyaya isimlerini kazımışlardır. Modası mı geçermiş bunun veya böle birşeyin modası mı olur? Iron Man parçaları ile dünyada ilk metal müzik türünü çıkaran adamlardan bahsediyoruz lütfen!
Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!
black sabbath her zmn babadır baba kalcak ozzy baba varken daha iyidi ama olsun!!bazı arkdaslar modası gectı falan demıs ama ozzy baba hayla sarkılarını yapıo buna ne demelı...
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
tony iommi olmasa metal de olmazdı ne garip bir olaydır.
tony iommi gitar tanrısıdır.o olmasaydı ne dimebag olurdu ne ne chuck....
Black Sabbath olmasa bugn ne metallica ne megadeth nede diğer metal grupları olmazdı... Iommi'nin fabrkiada çalışırken kopan parmaklarını kendi yaptığı protezlerle desteklemesinden sonra çalarken parmakları acıdığı içi gitarların akortu düz mi'den do diyez'e düşürülüp bugn çoğu gurubun ilham kaynağı olan şarkılar ve bugnku gruplarında kullandığı karanlık ve bazen gotik denen atmosfer ve sound yaratılmıstır. Modası geçmiş derken şu sıralar pek yeni bişey üretmemelerinden bahsediliorsa bu adamların artık yeni bir şey üretmeside beklenemz zaten adamlar geldi nerdeyse 70 yasına:p duruşları yeter onların ![]()
While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for
ozzy osbourne işte daha ne olsun
Aptallık en büyük günahtır
nefreti daha çok sewerdi şeytan çünkü nefterin sahtesi olmaz
+1111111111Black Sabbath olmasa bugn ne metallica ne megadeth nede diğer metal grupları olmazdı... Iommi'nin fabrkiada çalışırken kopan parmaklarını kendi yaptığı protezlerle desteklemesinden sonra çalarken parmakları acıdığı içi gitarların akortu düz mi'den do diyez'e düşürülüp bugn çoğu gurubun ilham kaynağı olan şarkılar ve bugnku gruplarında kullandığı karanlık ve bazen gotik denen atmosfer ve sound yaratılmıstır. Modası geçmiş derken şu sıralar pek yeni bişey üretmemelerinden bahsediliorsa bu adamların artık yeni bir şey üretmeside beklenemz zaten adamlar geldi nerdeyse 70 yasına:p duruşları yeter onların
Aptallık en büyük günahtır
nefreti daha çok sewerdi şeytan çünkü nefterin sahtesi olmaz
abi black sabbathın modası geçermi ya.ne diyorsunuz siz.adamlar metalin babası sayılıyor.dünyada rock ve metal müziğin gelişmesinde önemli bir atlama taşıdır.bende full albümü var hergün dinliyorum.bence şimdiki gruplarında onları örnek alması iyi olur.şimdiki bir çok gruba bedel bence..
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...