İçeriğe geç

Forum

AUTUMNIA (Melodic D...

Bildirimler
Tümünü temizle

AUTUMNIA (Melodic Doom,Death Metal - UKRAYNA)

8 Gönderiler
6 Üyeler
0 Reactions
2,387 Görüntüleme
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member
Konu başlatıcı

[#26931]

Genre: Melodic Doom,Death Metal
Ülke: Ukrayna
MySpace : http://www.myspace.com/autumniaband (dinlemek için)

eğer birgün, grup kurmak isteseydiniz, tüm enstrümanları kendiniz çalmak istermiydiniz ?
çok bencilce belkide. belki de çok hüzün kokardı. kimbilir.?
size bu grubu anlatırken duygularımdan söz ettim. öyle acı, o kadar melankolikler ki. onların yerinde olmak isterdim tek kelimeyle.
Falling Asleep With Entreaty adlı parçası bu yeryüzüne ait bir parça değildir. yağmur suları eşliğinde çığlık atan bir piyano, en içten bir vokal, birde harika ritimler. istediğim herşey fazlasıyla var bu parçada.
2009 - O'Funeralia albümünü şiddetle öneriyorum.
MySpacelerinden dinlerseniz In Loneliness of Two Souls 'da çok iyi parçadır.

biraz anlatmaya çalıştım kendilerini.. dediğim gibi grup 2 kişiden oluşuyor. UARAL gibi.

Grup Elemanları :
All instruments : Alexander Glavniy (ex Mournful Gust, Vae Solis)
Vocal: Vladislav Shahin (Vae Solis, Mournful Gust)

Albümleri :
2009 - O´Funeralia
2006 - By the Candles Obsequial
2004 - In Loneliness Of Two Souls

..bindokuzyuz84

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 04/07/2009 7:29 pm
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

Bu başlığa herkes kolay kolay yorum yazamaz, bu müziği kolay kolay herkes dinleyemez ve bu müziğin içindeki duyguyu her insan hissedemez.

Bazı doom parçaları vardır, heavy,thrash,death..her tarzda insan bunalıma girdiğinde açıp dinler, ruhunu rahatlatır. Ve bazı parçalar da vardırki, insanı kastıkça kasar, dinlemesi zordur, ruhunu kaybetmiş insanları daha da diplere batırır. Yani benim gözümde doom dinleyici ayrı bir yerdedir, funeral doom dinleyicisi ayrı bir yerde, çünkü funeral doom dinleyicisi dinlerken tarif edilemeyen bir duyguyu yaşar..neden tarif edilemez bir duygu ? cevabı yok, çünkü olmayan bir duygudur bu, yalnızca boşluğu hisseder, O müziğini dinlerken bu dünyada değildir, yaşayan ölüdür.
Bende bu grubu özellikle funeral doom dinleyen arkadaşlarımıza şiddetle öneriyorum. Kendinizi kasmayın, bırakın aksın yaşlar..

Kardeşimin tavsiye ettiği parçaları kesinlikle dinleyin.

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 06/07/2009 9:42 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

cok guzel konusmussun, bende aynı seyleri dusunuyorum onun dısında grup cok ilginc hem yeni bir grup,gelecek vaat eden bir grup, glavniy'nin butun enstrumanları kendi calması da ilginc :S performans yine de super esit bir orantı var

Gönderildi : 06/07/2009 10:09 pm
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

Bu doğru bir genelleme olacak, 2 kişiden oluşan gruplar genelde çok sağlam oluyor. Bu genelleme yalnızca funeral doom ve depressive black metal grupları için geçerli.

Albümü indirin, hoşunuza gitmese bile silmeyin, önümüzdeki kış bu müziğe ihtiyacınız olabilir. Yağmur yağdığında odanızın camını sonuna kadar açıp kısık seste Falling Asleep With Entreaty yi dinleyin, o zamanki hislerinizi her zaman yaşayamazsınız.

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 06/07/2009 10:16 pm
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member
Konu başlatıcı

kışa hazırlıklı olalım..

yorumlar harikaydı. dönüp dönüp okuyası geliyor insanın

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 07/07/2009 4:10 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

öfffffffff!

Bune lan!

Zaten sıyırmışım kafayı , Bu grup adam öldürür.

Salya sümük ağlayasım geliyor. Ben de acaba tüm ensturmanlar kendisi çalan bir grup var mıdır diye düşünüyordum kiii.

öff. Bu Deniz abi ile Taner Abi beni öldürecekler yav.

it can't rain all the time

Gönderildi : 07/07/2009 4:20 pm
anguish
(@anguish)
Gönderiler: 3334
Famed Member

Gönderen: @bindokuzyuz84
öyle acı, o kadar melankolikler ki.

Sabah sabah okadar güzel gitti ki ekmek su gibi , tam havamdayım dinlemek için :evil:

Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...

Gönderildi : 14/07/2009 11:58 am
wASp
 wASp
(@wasp)
Gönderiler: 567
Honorable Member

hayatla ilişiği keser mesela bişe yiyemezsiniz msnde bişey yazamazsınz hiç bişe yapmak gelmez içinzden yerden yere vurur vursun istersiniz ..kmse blmesin istersniz

ağlayın su yükselsin, belki kurtulur gemi..

Gönderildi : 14/07/2009 2:01 pm
Paylaş: