Forum
Çok sağlam müzik yapıyorlar,severim ben
Akmasaydı kanımız SİYAH-KIRMIZI gezdirirdik bizler de karıyla kızı
angela gossow...bir kadindan nasil bu kadar brutal bir ses cikar hayret ettim en basta inanmamakta direttim ama videolarini gorunce (My apocalypse sarkisinin videosuydu) inandim ama bir o kadar da sasirdim...
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
...::: DE MYSTERIIS DOM SATHANAS :::...
kaliteli gruplardan bırı en sahsen cok severım helekı hele Enemy Within bu sarkısına bayılırım tek kelelıymey le
Bir Şeyi Ne Kadar Az Bilirsen O Kadar Radikal Savunursun!!!
lacuna coil ve arch enemy bayan vokalli sağlam metal gruplarıdır lacuna coili de tavsie ederimbayan vocal???
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
...::: DE MYSTERIIS DOM SATHANAS :::...
kaliteli gruplardan bırı en sahsen cok severım helekı hele Enemy Within bu sarkısına bayılırım tek kelelıymey le
eenemy within wages of sin in girişine yakışır bir parça zaten arch enemyde konserlerine genelde bu parçayla başlıyorlar bende ayrıı bir severim...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
bır ara herkese soruyodum 100 kişiye sorduk gibi oldu ki haketten oyle bir hal almıstı olay, insanlar farklı ama cevaplar hep aynı herkes arch enemy nin solisti erkek sanıyomus meger
.kimseye kabullendiremedim kolay kolay,angela gossow iste hatun super!!
özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak...
+1 girisi hasta bu sarkınınkaliteli gruplardan bırı en sahsen cok severım helekı hele Enemy Within bu sarkısına bayılırım tek kelelıymey le
eenemy within wages of sin in girişine yakışır bir parça zaten arch enemyde konserlerine genelde bu parçayla başlıyorlar bende ayrıı bir severim...
damned in black
+1 girisi hasta bu sarkınınkaliteli gruplardan bırı en sahsen cok severım helekı hele Enemy Within bu sarkısına bayılırım tek kelelıymey le
aynen
is life over? this life's over! or has it only just begun?
abi cagtay dinliyosa güseLdir ![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
çok saglam bi grup
solistlerinn hatun olduğunu öğrendiğimde kısa bir şok geçirmiştim
(nasıl çıkıor o sese yaa ?
)
woe to you
oh earth and sea
for the devil sends the beast with wrath
cos' he knows the time is short
and let him who hath understanding reckon the number of the beast.
for it is a human number.
it's number is six hundred and sixty six.
iyide çok haşin söylüyo fazla böğürtü kenibıl gibi olcakmış az kalsın
ERDOVAN AMCA
vocal in bayan oldugunu gorunce sok oldum zaten duyarak anlamak imkansız.ama cıdden ayakta alkıslamak lazım kadını ya super harıka olagan üstuuuu:
))))))))))))))))999
artık yokum ewlendim ![]()
vocal in bayan oldugunu gorunce sok oldum
vala bende acayip şaşırmıştım ama çok manyak bi grup
dead eyes see....
ravenous
nemesis
burning angel
bunları kesinikle dinleyin dinlemeyenler
Pop cu olup kıçımı sallıycağıma, METALCİ OLUR KAFAMI SALLARIM!!!!!!!!!
http://www.blogcu.com/Bodom/
angela gossow bır cogumuzun ılk dınledıgınde kadın olduguna ınanamadımız o harıka kadın ve bı o kadar harıka grubu baska ne denırkı? ![]()
kadın olduğunu öğrendiğimde hatta hatta videosunu bile izlememe rağmen inanamadım bu kadına helal olsun diorum başka bişey demiorum çok iyi brutal söyleyecek sözüm yok yani . ![]()