Forum
arch enemy yok boyle grup tartışmasız favori grubum diyebilirim zaten ne kadar iyi oldukları aldıkları odullerdende anlaşılıo..en iyi gitarist,baterist,albüm silip supuruolar herşei
benimde orda favorim herzaman için Daniel Erlandsson'dır(o ne bateri calıştır o ne karizma tipine,sitiline,müzigine herşeyine aşıgım canım benim
) ayrıca angelanın seside gayet güzel ve cok tatlı bi hatun bence hepsi harika bi grup olşturmuş... ama bazen keşke japon olsam dediğim anlar olmuyo degil

seneye gelcek diyorlar... ![]()
Pattonist here!
http://twitter.com/dilakm
http://pokefarm.org/_ext/user/dilakm#0
Amin
hadi ya!! umarım bi halt cıkmaz nereye gelirse ne kadar olursa olsun her koşulda asla kacırmam Arch Enemy'i!!!
seneye gelcek diyorlar...
bu arada haberi nerden duydun ben o kadar arastırıom bulamadım bişi bildigin saglam kaynak varsa bende oralara bakim
canli performansi 5 para etmez.. viyaklamaktan baska birsey degil ve brutalden kasit sanirim boeeeh diye,olmasi gereken yerlerde o hareketleri yapmasi....Albumleri cok daha farkli tabi.kayit i$leri felan cok onemli..demekki,sanirim onlari populer kilan hatun vokal olmasi.
her turlu alakasiz sarkilar ile death metal adi altinda tabiki bazi prensipler icabi bariniyor fakat nasil bir dinleyici kitlesine hitap ettigi hakkinda fazla aciklama yapailacak bir yer degil buralar herkes her$eyden gaz alabilir zevkleri tartisacak degilim tabiki basit bi grup diyim kimse uzerinede alinmasin...olmamasi gereken i$ler heran herhangi $arkilarinda boy gosteriyor solalarindan tutun veya en iyi $arki bu diyebilecegin $arkilara bazi gereksiz enstrumanlar sokup soku$turularak sozum ona zenginlik saglanmaya cali$ilmi$sada o prensiplerin icine sicmi$lardir.
bazen bazi gruplarda oyle hal alabilirki death metal sarkilari hic akilda kalmayabilir ama akilda kalmayi$i ile hafizanizda yer etmez ama hic hatirlamazsiniz fakat bazi death metal parcalari vardirki sizi teknik alt yapisiyla ters duz eder altinizi ustunuze getirir bu sekilde bir durumlada kar$ilasabilirsiniz i$te bu $ahane bir durum olup ama bunu hic ba$aramayan ama boylesinemi desem yada nedesem bilemedigim denemeleri olan bir gruptur Arch Enemy...birdaha canli izlemek icin vakit ayiracagimi hic sanmiyorum.viyaaa hiyaaa boooeh ba$kada yok zaten.
caliyorlarmi evet.albumleri kayda degermi eh ar$ivimde bulunsun...canli izlediginde ne dusundun duye sorsalar,5 para etmez bir vokal.albumden dinlemeye devam ediyormuyum zaten hic etmedim ama ara sira denk geldikce dinleriz...konserine gidermisin birdaha deseler....birdaha asla.
Ders bitmi$tir.!
Scum fucking bitch, cum guzzling whore
eating the dick like a revolving door
you suck on my cock but dont swallow shit
your nothing but a worthless ass bitch
başarılarının en büyük sebebi micael amott tur aslen
öyle gaz şarkılara öyle duygusal sololar entegre edebilmek kolay bi iş değil kanaatimce
ayrıca angela da dünyanın en iyisi değil belki ama yapılan müziğe müthiş uyan bir vocal
canli performansi 5 para etmez.. viyaklamaktan baska birsey degil ve brutalden kasit sanirim boeeeh diye,olmasi gereken yerlerde o hareketleri yapmasi....Albumleri cok daha farkli tabi.kayit i$leri falan cok onemli..demekki,sanirim onlari populer kilan hatun vokal olmasi.her turlu alakasiz sarkilar ile death metal adi altinda tabiki bazi prensipler icabi bariniyor fakat nasil bir dinleyici kitlesine hitap ettigi hakkinda fazla aciklama yapailacak bir yer degil buralar herkes her$eyden gaz alabilir zevkleri tartisacak degilim tabiki basit bi grup diyim kimse uzerinede alinmasin...olmamasi gereken i$ler heran herhangi $arkilarinda boy gosteriyor solalarindan tutun veya en iyi $arki bu diyebilecegin $arkilara bazi gereksiz enstrumanlar sokup soku$turularak sozum ona zenginlik saglanmaya cali$ilmi$sada o prensiplerin icine sicmi$lardir.
bazen bazi gruplarda oyle hal alabilirki death metal sarkilari hic akilda kalmayabilir ama akilda kalmayi$i ile hafizanizda yer etmez ama hic hatirlamazsiniz fakat bazi death metal parcalari vardirki sizi teknik alt yapisiyla ters duz eder altinizi ustunuze getirir bu sekilde bir durumlada kar$ilasabilirsiniz i$te bu $ahane bir durum olup ama bunu hic ba$aramayan ama boylesinemi desem yada nedesem bilemedigim denemeleri olan bir gruptur Arch Enemy...birdaha canli izlemek icin vakit ayiracagimi hic sanmiyorum.viyaaa hiyaaa boooeh ba$kada yok zaten.caliyorlarmi evet.albumleri kayda degermi eh ar$ivimde bulunsun...canli izlediginde ne dusundun duye sorsalar,5 para etmez bir vokal.albumden dinlemeye devam ediyormuyum zaten hic etmedim ama ara sira denk geldikce dinleriz...konserine gidermisin birdaha deseler....birdaha asla.
death metal anlayışı budur , açıklama böyle kapak olur işte .. death metalin adını çoluk-cocuk gruplarına kadar indirgeyen bu denli grupların bu kategoride yer alması bana dokunuyor arkadaş .. yapsınlar etsinler iyi hoş da Death Metal bu mu amk .. Yok Dark Tranq , yok Childrn of bodom , arch enemy , inflames (1 albumu haric) .. yeni nesil death metali bunlardan ibaret sanarak büyüyor işte bu anlamsız salak saçma tarzlar yüzünden ..
ben bunlara hastayım...nolucak şimdi ![]()
dark tranquillity,in flames,arch enemy arkadaşım grup sölesene bana merak ettim,kim bu gerçek deathçiler(bu arada yukarıdakiler melodic death isveç hesabı)![]()
melodicdeath demek evet bilgilendik saolasin .. gerek yok yazmaya grup fln takilin iste .. dinlediginiz gruplara laf eden de yok, arkadan anlamadan önce cevirip cevirip okunsun!
orası şaka bilgiçlik taslamıyorum sakın yalnış anlama..hani bunları biliyorum sen söyle eksiğim vardır belki...
offf beeeeeee Boş ver Önder kardeşim boşver, takılsınlar
http://www.huunhuurtu.com/
angela abla forever:p
canli performansi 5 para etmez.. viyaklamaktan baska birsey degil ve brutalden kasit sanirim boeeeh diye,olmasi gereken yerlerde o hareketleri yapmasi....Albumleri cok daha farkli tabi.kayit i$leri falan cok onemli..demekki,sanirim onlari populer kilan hatun vokal olmasi.her turlu alakasiz sarkilar ile death metal adi altinda tabiki bazi prensipler icabi bariniyor fakat nasil bir dinleyici kitlesine hitap ettigi hakkinda fazla aciklama yapailacak bir yer degil buralar herkes her$eyden gaz alabilir zevkleri tartisacak degilim tabiki basit bi grup diyim kimse uzerinede alinmasin...olmamasi gereken i$ler heran herhangi $arkilarinda boy gosteriyor solalarindan tutun veya en iyi $arki bu diyebilecegin $arkilara bazi gereksiz enstrumanlar sokup soku$turularak sozum ona zenginlik saglanmaya cali$ilmi$sada o prensiplerin icine sicmi$lardir.
bazen bazi gruplarda oyle hal alabilirki death metal sarkilari hic akilda kalmayabilir ama akilda kalmayi$i ile hafizanizda yer etmez ama hic hatirlamazsiniz fakat bazi death metal parcalari vardirki sizi teknik alt yapisiyla ters duz eder altinizi ustunuze getirir bu sekilde bir durumlada kar$ilasabilirsiniz i$te bu $ahane bir durum olup ama bunu hic ba$aramayan ama boylesinemi desem yada nedesem bilemedigim denemeleri olan bir gruptur Arch Enemy...birdaha canli izlemek icin vakit ayiracagimi hic sanmiyorum.viyaaa hiyaaa boooeh ba$kada yok zaten.caliyorlarmi evet.albumleri kayda degermi eh ar$ivimde bulunsun...canli izlediginde ne dusundun duye sorsalar,5 para etmez bir vokal.albumden dinlemeye devam ediyormuyum zaten hic etmedim ama ara sira denk geldikce dinleriz...konserine gidermisin birdaha deseler....birdaha asla.
serhat abimiz bize bi şey bırakmamış soleyecek