İçeriğe geç

Forum

Vokalist tartışması...

Bildirimler
Tümünü temizle

Vokalist tartışması !!!! (Dream theater)

71 Gönderiler
53 Üyeler
0 Reactions
11.6 K Görüntüleme
lHellboundl
(@lhellboundl)
Gönderiler: 238
Estimable Member

Gönderen: @kataklysm
Gönderen: @lhellboundl
Nedense pek dinleyemiyorum

bende

adamlar belki çok iyi muzisyenlerde eiwalla anladık virtiözsun koçsun aslansın kaplansın Ama aynı rifi neden 45 kez çalıyosun be kardeşim
Anladım harika bir müzik yeteneğin var Ama bunu neden benim gözume gözume kakıyosun...!! Adam oturmuş ,çalışmış, kastırmış, super bir riff bulmuş ama ''bunu ben buldum görün bak'' der gibi 45 kere aynı rifi çalıyor
Şarkıları neden okadar uzun sanıyosun :D

zaten yeteneği sayesinde adamalrın topiğine yazıyorum. Yoksa müzikleriyle bir işim yok hakakten.

HELLBOUND(r.i.p.)

www.myspace.com/chopsticksuicide

Gönderildi : 14/08/2008 7:21 pm
rocknheartagram
(@rocknheartagram)
Gönderiler: 171
Estimable Member

Gönderen: @lhellboundl
Nedense pek dinleyemiyorum

bende

adamlar belki çok iyi muzisyenlerde eiwalla anladık virtiözsun koçsun aslansın kaplansın Ama aynı rifi neden 45 kez çalıyosun be kardeşim
Anladım harika bir müzik yeteneğin var Ama bunu neden benim gözume gözume kakıyosun...!! Adam oturmuş ,çalışmış, kastırmış, super bir riff bulmuş ama ''bunu ben buldum görün bak'' der gibi 45 kere aynı rifi çalıyor
Şarkıları neden okadar uzun sanıyosun :D

Bak ona bende katılıyorum.Parçaları helede bazıları biraz uzun.Belkide gereğinden fazla uzun.Bazı parçalarda ne zaman biticek diye baksamda dinlerim yani.

Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!

Gönderildi : 14/08/2008 9:50 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Gönderiler: 833
Prominent Member

Yalnız gayet saçma bir konu var. Bir riffi 45 defa çalmak . Yani burada Dream Theater ın riff fakiri bir grup, sürekli aynı giden parçalar yaptığı mı ifade ediliyor. Burada gülmek lazım. Kimmiş o riff zengini gruplar?? Canvas Solaris ya da Beneath The Massacre dinleyicileri mi yoksa jazz mı takılıyorlar o Dream Theater rifflerini sıradan ve tekrarlayan bulanlar.. Ha eğer konu şarkı uzunluğuysa, zaten progresif bir grubun şarkı uzunluğunu tartışmak anlamsızdır, bu gayet sık bir şekilde görülür progresif gruplarda..

http://www.lastfm.com.tr/user/end_of_twilight/

Gönderildi : 15/08/2008 7:04 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Gönderen: @end-of-twilight
Yalnız gayet saçma bir konu var. Bir riffi 45 defa çalmak . Yani burada Dream Theater ın riff fakiri bir grup, sürekli aynı giden parçalar yaptığı mı ifade ediliyor. Burada gülmek lazım. Kimmiş o riff zengini gruplar?? Canvas Solaris ya da Beneath The Massacre dinleyicileri mi yoksa jazz mı takılıyorlar o Dream Theater rifflerini sıradan ve tekrarlayan bulanlar.. Ha eğer konu şarkı uzunluğuysa, zaten progresif bir grubun şarkı uzunluğunu tartışmak anlamsızdır, bu gayet sık bir şekilde görülür progresif gruplarda..

bir tartışmadığım sen kalmıştın gel :) adamların muzisyenliğine bişi demiyorum ama yanı riffi defalarca çaldıklarını göremiyorsak bu kötu bişi
Sadece kasılmanın mantıksızlığından bahsediyorum bazen adamlar gerçekten kendini tekrarlamanında kitabını yazıyorlar. Parçalardaki riff düzeni daha aralıklı ve az tekrarlı olursa aslında daha iyi olur İşim gücüm yok D.T gibi bir guruba akıl vermek gibi salakça bişi yaptığımığıda düşünmeyin Sadece nacizane görüşümü söyluyorum...
Maiden tarzına bakıcak olursak Aynı riffi modifiye edip tempo değiştirip defalarca kez çalsalardı nekadarda zevksiz olmazmıydı
Ama prograsive olayına cuk oturuyor Adamlara kesinlikle Riff fakiri demiyorum Zaten tüm dünya çapında yaptıkları bir ün var Black metal gruplarında tutta en ağır death metal grupları bile roportajlarında D.T den saygı ile bahsederler Sadece ben sevmiyorum :P
Ben zaten Prograsive sevmem dinlememde Kimelerine göre kapasıte meselesi bencede öyle benim kapasitemin altında kalan bir tarz

ne tarz dinlediğime gelince Heavy Thrash ve türevlerini seviyorum
Ama bir çok tarzıda dinliyorum Tartışma ortamı yartmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın Sözlerimden yanlış manalar çıkarmayın

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 15/08/2008 7:53 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Amacım tartışma yaratmak değil demişsin tamam güzel de, "bu biraz kapasite meselesi benim kapasitem bunların üstünde, ben heavy thrash dinliyorum" kısmı çokça tartışmaya yol açar kokuyor sanki, yanılıyor muyum acaba??

Ayrıca heavy thrash dinleyip progresife "kapasitem altı" demek de ayrı bir bakış açısı.. Bu nasıl bir kapasitedir ki progresif hangi yönleriyle heavy ve thrash in altında kalıyor??

Hayır ben mi yanlış dinledim yoksa başka bi gariplik falan mı var ?? Dance Of Eternity yi yapmış bir grup nası tek düze olur,nasıl tekrar grubu olur nasıl riff fakiri olur??

Seni kastetmiyorum da, bi aralar Dream Theater'a b*k atan thrash cilere de bu adamlar As I Am dersi vermediler mi??

Neyse.. Daha yazarım sonra..

Gönderildi : 16/08/2008 9:21 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

(Koy sokayım gurubuna demem için zorlamalar sezdim :) desem mutlu olursun dimi tartışmaya meyilli homoerectus )

öyledir tabi :) deyip geçmek gerek
heavy , thrash ve türevlerini dinliyorum dedim sapıtma thrash türevi nedir sen ne bilirsin malak

Gönderildi : 16/08/2008 10:02 pm
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member

Dream Theater'da en dikkat çekmeyen vokaldir..
çokda iyi olduğu söylenemez zaten..

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 17/08/2008 1:01 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Ya gerçekten lanetler olmasın da ne olsun?? "THRASH TÜREVİ NEDİR BEN NE BİLİRİM MALAK" ha.. bi de sapıtmayacakmışım..
Bu nedir ya?? ya insan gibi efendi gibi birşey konuşamayacak mıyız?? Ya bir düşüncen varsa hatta iflah olmaz bir fanatiksen bile,ağır konuşacaksan da terbiyeli olacaksın.
Kavga için sokak var,ortalık zaten amele dolu,dilediğince makul yani..
Böyle yeni bitme ergenler gibi atar yapmalar fevri fevri iddialı benzetmeler ne oluyor ki?? Hayır , ne ispatlıyosun ki??
Kulağına walkman takıp dıbıdıbı duyan her insan evladı gelip forumlarda böyle nası efelikler nası küfürler kıyamet aman allahım..
aman neyse, ne cehennemse öf bana ne..

Gönderildi : 18/08/2008 8:43 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Sayın Ayı Yogi kardeş Sana uzun uzun thrash ve türevlerinden deyinmek isterdim ama bir çok mala bir çok sey anlattım ve hiç biri bir işe yaramadı
emin olki sıradan bir dallaya verebileceğim en nazik cavabı verniş olsam bile çatıcak bişi bulursun balım benim gel msnye :D

Gönderildi : 18/08/2008 8:51 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

alla alla cevaplara da bak hele, "sıradan bir dalla" ne ya ?? sen neymişin acaba böyle, heralde dünya metal federasyonu asbaşkanıyla falan muhattap oluyoruz. Metal nobel ödülü falan da var mı acaba?? Ya da metal dünyasına kazandırdığın buluşlar..Eşsiz deneyimlerinden yararlanmak isteriz..

Gönderildi : 18/08/2008 11:40 pm
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member

başlığı geyiğe alsak sana bi boynuz verirdim en Katakullisinden di mi hocam :D

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 18/08/2008 11:45 pm
Sayfa 5 / 5
Paylaş: