Forum
Death
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
galiba thrash ve death
İşte kan duvarda, artık sende kabullensen iyi edersin...
Çoğunluk Korn Limp bizkit Slipknot tarzı zımbırtıları
dinlior.Gerçek metal dinleyicisi Thrash,Death ve BLACK
BLACK is my heart!
türkiye alternative abi başka tarzmı var a.q.
is life over? this life's over! or has it only just begun?
alternative baaa onde gıdıor bu konuda......
Tüm türkiye olarak bakıcak olursak
1. sırada türkiyede arabesk ve pop müzik dinleniyor derim...
Ama metal/rock açısından bakıcaz derseniz
Müzikten anlamayan ve ben metalciiiiim diye geçinen teenage gençlik nu-metal ve alternatif rock dinliyorlar...
Anlayan ve bu işle uğraşmaya çalışanlar (gözlemlerim kadarıyla): Doom metal,death metal ve power ve senfonik metal dinliyorlar.
Özenti Rock ve pop rap v.s almış başını gidior....
metal olarak bakarsak da Death / Black yoğunluğu var tanıdıklarımda...
özenti kesimi saymaya bile gerek yok
Heryerden thrash ciler çıkıyo yaa.. Şu sırarlar yeni yeni death / black yaygınlaştığını görüyorum.. Ama thrash önde gider diyorum.. bide benım gibi her bulduğunu dinleyenler de var azınlık olsa da =))
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
club
Out of strenght to fight.
I cannot take another night.
I cannot take it no more.
ya thrash dinleyen çok falan yazılmış da ben mi göremiorum acep die düşnüorum vala tanıdığım gerçek thrash dinleyicisi o kadar az ki heralde ben rastlayamamışım kimseye bn şunu dinniorum hööyy die çeşitli idiialar içeerisinde olanları saymıorum tabiiki. neyse konuya dönersek gördüüm kadarıyla death ve black ağırlıkta
genelde melodic death dinleniyo hatta cevremdeki amatör black metal grupları bile melodic death yapmaya başladı...
death veya thrash dır bence...
Yeni baslayanlar genellikle black metal dinlio. Nedendir bilinmez. Komik...
Piyasa gittikce rock-metal furyasına donustugune gore black metal denebilir.
Dinleyen kesim zaten pek bu tur tartısmaları gereksiz bulur heralde. Muziğimi dinliyorum banane baskasindan gibisine. Ama trash agir basar heralde. 25-35 yas aralıgını dusunursek.
ya arkadaslar o kadar cok özenti var ki anlatamam genelde de korn dinliyorlar anlamadım valla ne bok buluyorlarsa adam korn dinliyorum dio soruyosun son albümü ne die bilmiyorum dio
nasıl dinliyosa a.q bende anlamadım bence en cok dinlenen black metal hemde baya popüler
BLACK BLACK BLACK.DİĞERLERİ İÇİN TEK DİYCEĞEM MADIFAKA.