İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Thrash Metal

439 Gönderiler
164 Üyeler
0 Reactions
111.9 K Görüntüleme
killingismybusiness
(@killingismybusiness)
Gönderiler: 404
Reputable Member

thrash'in babaları metallica denmesine ve buna inanılmasına rağmen bi çok grup var metallicadan iyi olan popülerizm kötü bişi... tavsiye ettiğim gruplar = artillery, heathen, viking en sağlam thrash gruplarından birileri bunlarda..

Schizos are never alone

Gönderildi : 03/05/2008 12:56 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

Gönderen: @anarchy-atheism
Gönderen: @bazarov
aranızda thrash punk dinleyenler var mı merak ediyorum
exploited discharge misfits falan..?

Olmaz mı Bazarov..The Exploited'ı sadece 87 sonrası olarak da düşünmemek gerekir..The Exploited çünkü bir bütün olarak dinlenilmesi gereken bi grup ve iiiiii eeeksssssss piiiiii.... diye bağırmaya ayırmıştır bi exploited fanı ömrünün en azından bir dakikasını..Ya da otobüste derste sınavda hatta dişlerini fırçalarken bile kendi tutamadan Sex and Violence demiştir..

Discharge duymayan olduğunu sanmıyorum ayrıca çok da coverlanan bir grup.crustın hatta grindcore'un babası konumunda.S.O.B falan dinleyince Discharge etkileri gözden kaçmıyor.

Bir de crust gruplarını itina ile dinlemenizi öneririm..

Bu kitleyi görmek güzel.Keza çoğu zaman thrash metal dinleyenleri bu kavramı anlayamıyor.

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 03/05/2008 1:19 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

Gönderen: @r-ainmaker
thrash metal güzeldir ben arasıra dinlerim genellikle tabiki heavy-black-melodic-progressive-doom-gothic
Ehehehe acaba ne anlatmaya çalıştın? :D

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 03/05/2008 1:24 pm
killingismybusiness
(@killingismybusiness)
Gönderiler: 404
Reputable Member

Gönderen: @corpse-3
Gönderen: @r-ainmaker
thrash metal güzeldir ben arasıra dinlerim genellikle tabiki heavy-black-melodic-progressive-doom-gothic
Ehehehe acaba ne anlatmaya çalıştın? :D

kısaca müzik dinliorum diyor heralde :D

Schizos are never alone

Gönderildi : 03/05/2008 1:37 pm
TomasEnriqueAraya
(@tomasenriquearaya)
Gönderiler: 4
New Member

beylerr Overkill'i de unutmamak lazım! al işte değeri bilinmemiş bir thrash efsanesi varsa o da Overkill'dir!! hakettiğini bir türlü bulamasa da thrash deyince akla gelen mihenk taşlarından biridir.

tabi bir sürü grup var böyle değeri bilinmeyen..

Exciter,Exhorder,Razor,Wargasm...

Overkill gibi kenarda kalmış baba bir grup da Nuclear Assault'tur. Thrash dinliyorum diyen çoğu adam bilmez bu grubu ama thrash'in gerçek tadına varmak istiyorsanız bu grubu mutlaka dinlemeniz gerekir. Zira bu aralar thrash deyip de Nuclear Assault demeyeni vuruyorlar :D :D

Gönderildi : 27/05/2008 5:26 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

Gönderen: @tomasenriquearaya
beylerr Overkill'i de unutmamak lazım! al işte değeri bilinmemiş bir thrash efsanesi varsa o da Overkill'dir!! hakettiğini bir türlü bulamasa da thrash deyince akla gelen mihenk taşlarından biridir.

tabi bir sürü grup var böyle değeri bilinmeyen..

Exciter,Exhorder,Razor,Wargasm...

Overkill gibi kenarda kalmış baba bir grup da Nuclear Assault'tur. Thrash dinliyorum diyen çoğu adam bilmez bu grubu ama thrash'in gerçek tadına varmak istiyorsanız bu grubu mutlaka dinlemeniz gerekir. Zira bu aralar thrash deyip de Nuclear Assault demeyeni vuruyorlar :D :D

haklısın bazı baba trash gruplarının değeri fazla bilinmiyo maalasef

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 11/06/2008 11:08 pm
MenelTennaMol
(@meneltennamol)
Gönderiler: 218
Estimable Member

Sevmeyen ölsün.

Gönderildi : 29/06/2008 8:28 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

İngiliz Evile 'nin Enter the Grave albümüne takılıyorum şu sıralar yabancı gelmiyor bu solo ve riffler :wink:

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 08/07/2008 10:14 pm
rigour
(@rigour)
Gönderiler: 121
Estimable Member

Exodus,Bonded by blood albümünü yeniden kaydediyormuş diye duydum.

Gönderildi : 12/07/2008 2:46 am
(@ironmaiden)
Gönderiler: 3
New Member

eline sağlık trash metal ee bayılıyorum ..!,

Slayerr.!!!

Gönderildi : 27/07/2008 2:11 pm
Vio-lence
(@vio-lence)
Gönderiler: 68
Trusted Member

bounded' ı kaydedecekler evet doğru ;)

... sharin' his darling's sadness

Gönderildi : 27/07/2008 2:18 pm
jeremy
(@jeremy)
Gönderiler: 49
Trusted Member

bu dünyaya armağanı büyük olan beni benden alan müzik türü

http://www.myspace.com/ern3599

Gönderildi : 30/07/2008 9:21 am
(@gamble)
Gönderiler: 57
Trusted Member

Toxic Holocaust-An Overdose of Death 2008

bitti. hoşçakal.

Gönderildi : 10/08/2008 12:24 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

razor da iyidir

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 17/08/2008 5:37 pm
DeViLseeD
(@devilseed)
Gönderiler: 1190
Noble Member

Gönderen: @anarchy-atheism
bence mutlaka dinlemişsindir...
D.R.I,Attitude Adjustment,Municipal Waste,S.O.D,M.O.D falanlar filanlar crossover thrash denilen her şey..Ancak ben şey diyorum sadece crossover thrash grupları dinleyerek punky Thrash olayı kavranamaz.Bu yüzden crust gruplarıyla başlamak çok daha faydalı olur..Aslında direkt ramones olmasa da sex pistols,crass,87 öncesi exploited,dead kennedy's ve GBH ile filan başlamak lazım..Sonrasında punk ve hardcorepunkı iyice anladıktan sonra discharge ve 87 sonrası the exploited ve sonrasında da crusta yönelinilebilirse muhteşem olabilir.Amebix,Nausea,Behind Enemy Lies,Antisect,Aus Rotten,Civil Disobedience,Extreme Noise Terror(ilk zamanlar),Napalm Death(Barney öncesi hatta Scum öncesi...Özellikle de 1982 Punk Is A Rotting Corpse Demosu)hmm hatta S.O.B... Dinleyiniz efendim zaten tüm bu aşamaları yaparsanız adam gibi grindcore gruplarını thrash punk diye dinlersiniz : ))

gözlerim yaşardı resmen yazdıklarınla benim değişen müzik zevklerim harfi harfine uyuyor ellerinden öpmek istedim (şu anda extreme noise terror ı iyice bir hazmediyorum sindiriyorum grindcore damarlarıma işlemekte)

ıssız

Gönderildi : 17/08/2008 5:44 pm
Sayfa 24 / 30
Paylaş: