Forum
thrash'in babaları metallica denmesine ve buna inanılmasına rağmen bi çok grup var metallicadan iyi olan popülerizm kötü bişi... tavsiye ettiğim gruplar = artillery, heathen, viking en sağlam thrash gruplarından birileri bunlarda..
Schizos are never alone
Bu kitleyi görmek güzel.Keza çoğu zaman thrash metal dinleyenleri bu kavramı anlayamıyor.aranızda thrash punk dinleyenler var mı merak ediyorum
exploited discharge misfits falan..?
Olmaz mı Bazarov..The Exploited'ı sadece 87 sonrası olarak da düşünmemek gerekir..The Exploited çünkü bir bütün olarak dinlenilmesi gereken bi grup ve iiiiii eeeksssssss piiiiii.... diye bağırmaya ayırmıştır bi exploited fanı ömrünün en azından bir dakikasını..Ya da otobüste derste sınavda hatta dişlerini fırçalarken bile kendi tutamadan Sex and Violence demiştir..Discharge duymayan olduğunu sanmıyorum ayrıca çok da coverlanan bir grup.crustın hatta grindcore'un babası konumunda.S.O.B falan dinleyince Discharge etkileri gözden kaçmıyor.
Bir de crust gruplarını itina ile dinlemenizi öneririm..
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
Ehehehe acaba ne anlatmaya çalıştın?thrash metal güzeldir ben arasıra dinlerim genellikle tabiki heavy-black-melodic-progressive-doom-gothic
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
Ehehehe acaba ne anlatmaya çalıştın?thrash metal güzeldir ben arasıra dinlerim genellikle tabiki heavy-black-melodic-progressive-doom-gothic
kısaca müzik dinliorum diyor heralde
Schizos are never alone
beylerr Overkill'i de unutmamak lazım! al işte değeri bilinmemiş bir thrash efsanesi varsa o da Overkill'dir!! hakettiğini bir türlü bulamasa da thrash deyince akla gelen mihenk taşlarından biridir.
tabi bir sürü grup var böyle değeri bilinmeyen..
Exciter,Exhorder,Razor,Wargasm...
Overkill gibi kenarda kalmış baba bir grup da Nuclear Assault'tur. Thrash dinliyorum diyen çoğu adam bilmez bu grubu ama thrash'in gerçek tadına varmak istiyorsanız bu grubu mutlaka dinlemeniz gerekir. Zira bu aralar thrash deyip de Nuclear Assault demeyeni vuruyorlar
![]()
haklısın bazı baba trash gruplarının değeri fazla bilinmiyo maalasefbeylerr Overkill'i de unutmamak lazım! al işte değeri bilinmemiş bir thrash efsanesi varsa o da Overkill'dir!! hakettiğini bir türlü bulamasa da thrash deyince akla gelen mihenk taşlarından biridir.tabi bir sürü grup var böyle değeri bilinmeyen..
Exciter,Exhorder,Razor,Wargasm...
Overkill gibi kenarda kalmış baba bir grup da Nuclear Assault'tur. Thrash dinliyorum diyen çoğu adam bilmez bu grubu ama thrash'in gerçek tadına varmak istiyorsanız bu grubu mutlaka dinlemeniz gerekir. Zira bu aralar thrash deyip de Nuclear Assault demeyeni vuruyorlar
![]()
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
Sevmeyen ölsün.
İngiliz Evile 'nin Enter the Grave albümüne takılıyorum şu sıralar yabancı gelmiyor bu solo ve riffler ![]()
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
Exodus,Bonded by blood albümünü yeniden kaydediyormuş diye duydum.
eline sağlık trash metal ee bayılıyorum ..!,
Slayerr.!!!
bounded' ı kaydedecekler evet doğru ![]()
... sharin' his darling's sadness
bu dünyaya armağanı büyük olan beni benden alan müzik türü
http://www.myspace.com/ern3599
Toxic Holocaust-An Overdose of Death 2008
bitti. hoşçakal.
razor da iyidir
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
bence mutlaka dinlemişsindir...
D.R.I,Attitude Adjustment,Municipal Waste,S.O.D,M.O.D falanlar filanlar crossover thrash denilen her şey..Ancak ben şey diyorum sadece crossover thrash grupları dinleyerek punky Thrash olayı kavranamaz.Bu yüzden crust gruplarıyla başlamak çok daha faydalı olur..Aslında direkt ramones olmasa da sex pistols,crass,87 öncesi exploited,dead kennedy's ve GBH ile filan başlamak lazım..Sonrasında punk ve hardcorepunkı iyice anladıktan sonra discharge ve 87 sonrası the exploited ve sonrasında da crusta yönelinilebilirse muhteşem olabilir.Amebix,Nausea,Behind Enemy Lies,Antisect,Aus Rotten,Civil Disobedience,Extreme Noise Terror(ilk zamanlar),Napalm Death(Barney öncesi hatta Scum öncesi...Özellikle de 1982 Punk Is A Rotting Corpse Demosu)hmm hatta S.O.B... Dinleyiniz efendim zaten tüm bu aşamaları yaparsanız adam gibi grindcore gruplarını thrash punk diye dinlersiniz : ))
gözlerim yaşardı resmen yazdıklarınla benim değişen müzik zevklerim harfi harfine uyuyor ellerinden öpmek istedim (şu anda extreme noise terror ı iyice bir hazmediyorum sindiriyorum grindcore damarlarıma işlemekte)
ıssız