Forum
Nie yav White Lion dinleyen sevemez diye bir kaide mi var? Vardi da bana niey haber vermediniz? ![]()
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
Trash Metalin Özellikleri tam olarak verilmemiş gibi
ve Trivium gibi önemli bir grubuda atlamışız
Trash metalde müzik sabit ve ayni nakaratlarla devam etmez sürekli değiş içersindedir
Örnek : Metallica - One
Somut bir örnek vermek istedim herkes için
Trivium mu böyle bir başlık altında Kreator-Sodom-Testament gibi gruplarla bu piyasa grubunun aynı anda anılması gerçekten sinir bozucu.
dm.wasp.gen.tr
bi kere trivium trash metalcore xenophontis haklı babaların yanında piyasa bi grup çok aptalca
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
açok doğru birader
aranızda thrash punk dinleyenler var mı merak ediyorum
exploited discharge misfits falan..?
Olmaz mı Bazarov..The Exploited'ı sadece 87 sonrası olarak da düşünmemek gerekir..The Exploited çünkü bir bütün olarak dinlenilmesi gereken bi grup ve iiiiii eeeksssssss piiiiii.... diye bağırmaya ayırmıştır bi exploited fanı ömrünün en azından bir dakikasını..Ya da otobüste derste sınavda hatta dişlerini fırçalarken bile kendi tutamadan Sex and Violence demiştir..
Discharge duymayan olduğunu sanmıyorum ayrıca çok da coverlanan bir grup.crustın hatta grindcore'un babası konumunda.S.O.B falan dinleyince Discharge etkileri gözden kaçmıyor.
Bir de crust gruplarını itina ile dinlemenizi öneririm..
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
ben daha hiç trash punk dinlemedim ama deneyelim bakalım trash metal kadar kopartıyo mu adamı ![]()
Yavaş ölüm büyük çöküş
güzel olmuş trashte slayer en iisi bence !!!
trash in köklü gruplarının çoğu güzeldir
megadeth metallica exodus slayer daha bir sürü
Yavaş ölüm büyük çöküş
bence mutlaka dinlemişsindir...
D.R.I,Attitude Adjustment,Municipal Waste,S.O.D,M.O.D falanlar filanlar crossover thrash denilen her şey..Ancak ben şey diyorum sadece crossover thrash grupları dinleyerek punky Thrash olayı kavranamaz.Bu yüzden crust gruplarıyla başlamak çok daha faydalı olur..Aslında direkt ramones olmasa da sex pistols,crass,87 öncesi exploited,dead kennedy's ve GBH ile filan başlamak lazım..Sonrasında punk ve hardcorepunkı iyice anladıktan sonra discharge ve 87 sonrası the exploited ve sonrasında da crusta yönelinilebilirse muhteşem olabilir.Amebix,Nausea,Behind Enemy Lies,Antisect,Aus Rotten,Civil Disobedience,Extreme Noise Terror(ilk zamanlar),Napalm Death(Barney öncesi hatta Scum öncesi...Özellikle de 1982 Punk Is A Rotting Corpse Demosu)hmm hatta S.O.B... Dinleyiniz efendim zaten tüm bu aşamaları yaparsanız adam gibi grindcore gruplarını thrash punk diye dinlersiniz : ))
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
exodus yaa exodus..megadeth annihilator baba gruplar
exodus
yaw destruction thrash manyakları yaa gelmıs gecmıs bı bnlar bırde exodus yeahhh
exodus
daha trash olan bir sürü tanınmamış trash grupları var flotsam and jetsam dinleyen varmı aranızda veya halford bunlarda çok güzel bence
Yavaş ölüm büyük çöküş
daha thrash olan bir sürü tanınmamış thrash grupları var flotsam and jetsam dinleyen varmı aranızda veya halford bunlarda çok güzel bence
High!
When the Storm Comes Down!
My God!
heavy metale yakın olan trash gruplarını daha çok seviyorum
Yavaş ölüm büyük çöküş