Forum
Sepultura-refuse resist
cradle of filth_ vampire
Awaiting the hour of reprisal
Your time slips away..
moribund oblivion-kayboldum
Death is Never Fair
judas priest - living bad dreams
painkiller albümünün remasterede versiyonunda bonus olarak yer alan bir parcadır o yüzden pek bilinmez.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
godsmack-greed
Proud to be Pagan...
Nile---Annihilation of the wicked
I am the black thoughts of the night Deep in the darkness of your mind Always unseen but never far behind
black sabbath-evil woman
Words escape me when i try to speak...
Blind Guardian - Nightfall
www.youtube.com/watch?v=V_jS9c_q8qc
behexen - fist of the satanist
Legioner & Embla
Ellfor - Infernal Woods
ANNIHILATOR - Never Neverland
(Tadına doyulmaz bir klasik, Thrash Metalde bambaşka bir tat, Jeff Waters'tan lezzet pınarı..)

ELUVEITIE - Spirit
(Folk Metal severlerin kulak kabartması gereken hoş bir albüm bu.. Kapağı harika. Your Gaulish War ise en başta tavsiye edeceğim parçalarıdır.)

PARADOX - Collision Course
(Paradox'u çok severim, kıyıda köşede kalmış bir grup ama gayet sıkı müzikleri vardır. Alman topluluğun 2000 yılında çıkardığı Collision Course ise 58 dk.'ya yakın, son derece doyurucu ve melodik bir Thrash Metal çalışması.. Her dinleyişimde zevk aldığım bu albümü özellikle Thrash, Power gibi türleri sevenlere öneriyorum.)

RUSH - Test For Echo
(Şu aralar bir yandan da Progressive Rock'ın bu Kanadalı devinin son albümü Snakes And Arrows'u dinliyorum ama arşive her girdiğimde bu olağanüstü kapak (ve elbet "Driven" ) beni kendine çekiyor ve Test For Echo'nun içinde buluyorum kendimi.)

MORS PRINCIPIUM EST - The Unborn
(Finlandiyalı Melodik Death Metal grubu son albümleri Liberation = Termination'ı çıkardı ama siz modern melodik deathçiler dinlemediyseniz hele bir The Unborn'a göz atın bakalım beğenecek misiniz.)

Bakıyorumda çeşitli hallere girmişim yahu ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
ELUVEITIE - Spirit
cok tırt albüm,folk bana hitap etmiyo napalım..
Morbid Angel-Convenant
Deadborn-Stigma Eternal
Evoken-A Caress of the Void
Blazing Eternity-A World To Drown In
albümlerini ve
Submersed-Better Think Again (Saw IV soundtrack)
Aereogramme-A Life Worth Living
Bolt Thrower-A Symbol of Eight
parçalarını begenerek dinliyorum efenim.
dm.wasp.gen.tr
ELUVEITIE - Spiritcok tırt albüm,folk bana hitap etmiyo napalım..
...
Folk severler dedim ama
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
darkthrone-transilvanian hunger.....
ShamRain - Raindrops
..Notalarına yaklaş aşkın !