Forum
overkill
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
carpathian forest
cradle of filth
anathema
my dying bride
falan filan var bi kac tane. yani aynı tadı alamamaktan dolayı üzülürüm sadece. ![]()
şakacılheaa sanat içiçn naaptın sen sen kimsin yaaa hayalarımın antifrizi sen omalzsan metal olmucak dmiii metal camiasıı sarsılcak
motorhead
manowar
"hepsi" dağılırsa ölürüm....
şaka bi yana kronik "korn" hastasıyım
günde 80 defa aç tok farketmez alıyorum ilacımı...
Kral Yokken EfeLenir çakallar, Kral Yokken azar SoytarıLar Kral Yokken coşar şeytanlar, Kral GelirHerKes Susar,Köpekler AyağaKalkar!
SUIDAKRA
http://www.drivehq.com/sharing/ShareLogon.aspx?key=640701/utd4pdmpq4cx
Dimmu burger
korn
arch enemy
Apocalypse will be Your last..
Kralı dağılsa yine de yıkılmam.. Yıkılma hakkını bu kadar basit bişey için harcamamalı insan..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
tabede haklısın ama yane hiçmi üzülmezsin..Kralı dağılsa yine de yıkılmam.. Yıkılma hakkını bu kadar basit bişey için harcamamalı insan..
Üzülmem demedim, yıkılmam dedim.. Üzülmekle yıkılmak arasındaki farkı sende benim kadar iyi biliyosundur..tabede haklısın ama yane hiçmi üzülmezsin..Kralı dağılsa yine de yıkılmam.. Yıkılma hakkını bu kadar basit bişey için harcamamalı insan..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
Opeth
Dark Tranquillity
Iron Maiden
Saygı duyarım, taparım.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
apocalyptica ölürüm
Learn to Know the Dark Side of the Force
apocalyptica ismi gibi müzikleride ilginç. valla klasikmi metalmi sölüyorlar 1 türlü anlayamadım..
Pantera'ydı Dağıldı zaten..hemde kötü bir sonla bidahA hiç biraraya gelmeyeceği belli oldu...
onun dışında
Motörhead
Slayer
Megadeth
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
katatonia
opeth
ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin.!!!