Forum
şaşırtıcı bi cvp veriim metallica dağılırsa yıkılırım,çünkü metallica ilk göz ağrımdır ve ölmeden önce bi kerecik olsun canlı izlemeyi acaip istediğim bi gruptur..gitara başlamamı sağlayan grup..
Varolmamam gerekiyodu!
blind guardin ki thomen ayrıldı ağlıycaktım kimse çikipta thomen'sizde olur aga demesin blind bi hansi siz bide thomen siz eski blind olmaz ..........
eet bg thomen siz olmaz katılıorum thomen özledik seni gel artık grubuna
CHE: gerçekci ol imkansızı iste
steve vai nin şu anki kadrosu dağılırsa çok üzülürüm mesela
iron maiden veya dream theater için de aynısı geçerli ve bir de children of bodom tabi, şu anki kadro oldukça iyi.
And now decades later
On this haunted shore
We all better take caution,
For the reaper wants more..
immortal demek ısterdım..
damned in black
ben death'i dağıldıktan sonra öğrendim...iyiki de chuck öldükten sonra öğrenmişim...yoksa cok daha üzülürdüm...gerçi şimdi de istemezdim ama neyse... ![]()
opeth dağılırsa kayar rMMMMMMM
dierleridağılabilir sentenced üzgünüm
sepultura da gitmesn
1 soru bu sürekli yazılan pentagramM türk olanı mı??? onlarsa zati dağılmadılar mı???
yoksa bn mi yanlışım HEE?
anathema,opeth, katatonia,mdb..dıye bascam gıtcem de yok.. zaten grupların coğu hayattayken bıle bozuluyor. hala dınlıyorum,hala etkılenıyorum ama kım dağılırsa dağılsın cok uzulmem.
breathe is just a clock.ticky.
kataklysm
cannibal corpse
amon amarth
napalm death
nasum
cenotaph
death (ben dağıtmadım daha)![]()
la yazdıkc yazasım gelio okadar çok iyi grup varki yazmıcam artık yeter bunlar en iyisi death metal dağılmasın
biteriz yoksa
.........................................
ben death'i dağıldıktan sonra öğrendim...iyiki de chuck öldükten sonra öğrenmişim...yoksa cok daha üzülürdüm...gerçi şimdi de istemezdim ama neyse...
kesinliklee....
immortal diyordum.. dağılmıs .. ben yıkıldım..
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
katatonia ve opeth
old school death metal
My dying bride...eğer dağılırsa bunalımımda bitmiş olcak ama dağılmalarını istemiyorum
all i see is terror all i see is hate
duman ya dagılırsa ben de dagılırım...
cradle
evanescence...
iron maiden tabiki..
gerisine katlanabilirim sanırımm.. ![]()
life down here is just a strange illusion...