Forum
Metallica - One. MTV'de görmüştüm, küçüktüm, küçücük ![]()
Seek and destroy =) ilk dinlediğimde 9 yaşındaydım..vay be.. =)
I will be your god !
slayer-raining blood'la başladı ve hala devam etmekte yolculuk
[IMG]http://img146.imageshack.us/i/onepiece.gif[IMG]
İbrahim tatlıses şarkıları, kartel şarkıları, shaggy parçaları bunları dinledikten sonra en mantıklısının Metal olduğuna karar verdim.
asdnasmdja
10 yaşındaydım raining blood ilk dinleyişimdi 1999 depreminden sonraydı 5 bucuk 6 yıl sonrada canlı kanlı dinledim zaten rock republic sağolsun

ilk Animals - House in the rusing sun 'ı dinlemiştim ondan sonra dünyam değişti,bir başka ben olmuştum vs vs vs
Denim and Leather
Brought us all together
It was you that set the spirit free
Mr.Crowley
Burak Kut - Zıpla ... yaş 11-12 falandı heralde , distortion'a o şarkıdaki soloyu dinledikten sonra aşık olduğumu farkettim , sonra da hayvan oldum çıktım işte ![]()
black sabbath - disturbing the priest
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
Too High To Get It Right - Accept
Slipknot - Surfacing
Uyarı Reklam yasaktır.
die mother fucker die sdfasd
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
BEFORE I FORGET
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter
YAK BİZİ ...
Şarkı Hard'n Heavy ama gerek rock gerek metal tutkusunu fazlasıyla aşıladı bana...
Fight For The Rock !
yıl 2000 linkin park la nu metalden girdim 1 2yıl sonra dayım baktı iş war dogum gunumde metallica cd si hediye etti karma bişidi tam gaz parcalar!yüzlerce kez dinlemişimdir..sonra metaltr.com du o zamanlar yeni grup keşifleri daha sıkı parcalar arayısı..ws yıllar gecti gececekte..ahahaaa bide öle her parcaya rahat ulasamazdım int.ewde sorunlu milletten bana cd yapıp kargola yollamasını isterdim ne günlerdi..