Forum
valla o kadar ayrıntı hatırlamıyorum ama zamanında rock market i çok izlerdim. evde de metallica, guns n roses vs. dinleyen vardı ve ben en sonunda iron maiden la tanışınca bir daha başka türde bir müzik dinlemez oldum (klasik müzik ve THM dışında tabi)
ben ilk defa bi arkadaşımın mp3den kornun coming undone
hakkıyla atılan solo öküze müziği sevidirir (alıntıdır![]()
)[b]
holy wars... the punishment due - megadeth
hala da bunun gibi bi parça dinlemiş değilim...
encumbered forever by desire and ambition, there's a hunger still unsatisfied.
our weary eyes still stray to the horizon, though down this road we've been so many time...
michael jackson - give in to me
ne alaka demeyin, bahsettigim parcanın pop ile alakası yoktur ve slash'in iki muhtesem solosunu barındırır.klibide ayrı güzeldir.
merak edenler icin
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
metallica-turn the page bide rammstein var ama sarkyı hatırlamıyorum morgenstern olabilr belki ![]()
If I CoULd Fly LiKe KiNg Of ThE Sky!!!!
Metallica-seek and destroy xD
Def Leppard--Rocket
bathory - the staliion
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
blind guardian - beyond the ice
...yaşadığımız hayat diğer alemde gördüğümüz bir kabus,ölüm ise o kabustan uyanıp gerçeklere dönüşümüzdür...
pentagram - for those whom died alone(F.T.W.D.A) ama aslında tüm albüm desek daha doğru olur.ardından metallica aslında led zeppelin kiss wasp gibi gruplarla başlamayı dilerdim ama pentagram da iyi bana göre
DARK ANGEL IN THE FOREST
Metallica - The Memory Remains ..Aslında bu 2. dinlediğim şarkı ama bu şarkı sayesnde metali seçtm.
Mercyful Fate - Curse of the Pharaohs
O Gerçekten Konuşuyor...
Slayer-Seasons in the Abyss dinledm ve tamam dedim...
Defiler--->Gitar
Offspring ![]()
şu anda dinlediğim sevdiğim tarzla yakından uzaktan ilgisi olmasa da , cof'la başlamıştm.. =s
şarkının ismi ise..
yok onu hatırlayamadım işte![]()
..Lethe.. (H)