Forum
metallica--my friend of missery
Başlangıçların kölesiydim yıllar önce
L'antre Noir....Belenos
moonspell-full moon madness
Her osuruk bok gibi kokmaz
IRON MAIDEN ın 88 yılında cıkardıkları album( adı neydı unuttum) gecmıstı elıme onu dınledım ılk ...we sonra metallıca fln arkası geldı...
ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...
Limp Bizkit - My Generation
metallica-the memory remains
amen!!
Seventh Son Of A Seventh Son-iron maiden daha önceside bilinçsiz ama çocukluğumun ninnisi starway heaven-Led zeppelin
DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı
Marilyn Manson - Personal Jesus
. . . . . . . .(@ @). . . . . . .
+----oOO---(_)------------+
| . .METAL IS NOT DEAD. .|
+-----------------oOO-----+
the cranberries zombie , ondan sonra metallica - one dinlemiştim ikiside çok etkilemişti klipleri falan öyle arkası geldi
cranberries ne kadar metal tabi oda ayrı konu

96 senesinde Megadeth'in Countdown to Extinction albümüydü ama içindeki şarkı dersek ilk obaaa dedirten High Speed Dirt olmuştu sonra Countdown'ın melodileri çok hoşatıma gitmişti sonra semfoni vardı tabi sweating bullets ı da unutmamak lazım....Ve hala hemen hergün 1 kez falan dinlerim o albümü...
"Sonuna sonsuza sonuncumuza kadar" Hannibal Barca
metallica =) nothing else matters tı sanırım ...
babamın arabada deli gibi metallica dinlediği gülerdi. helicopter sesleriyle baslayan bi parca wardı karışık cdnin içinde 6. sarkıydı. cok sonra ogrendım adını ONE mış adı. daha sonra daha sert daha sert derken malin içine kaydık.
Let metal flow!!!
Chuck keşke ölmeseydin... Toprağın bol olsun...
de mysteriis dom sathanas dermişim..inandırıcı olmazmış..
Nothing else Matters ve Fade to Black'in ortak çalışması sonucu metal dinlemekteyim.. Ve iyiki dinliyorum
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
metallica
metallica-die die my darling
Gör Artık Anla,Ölümlü Bu Dünya...