Forum
biraz dusundum beni metale iten ilk sarkı POWER RANGERS dizisinin muzigi idi hasta olurdum o sarkıya
sum 41-still waiting
Black Sabbath-Heaven And Hell
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
Metallica - One
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
+1 ..ayrıca metallica- st anger
metallica dan astronomy yada bu parçanın bulunduğu albümde herhangi bir parça olabilir..şu anda çok sıkı bir death çiyim...death metal e iten grup da orphaned land olsa gerek(a neverending way)
metallica dan astronomy yada bu parçanın bulunduğu albümde herhangi bir parça olabilir..şu anda çok sıkı bir death çiyim...death metal e iten grup da orphaned land olsa gerek(a neverending way)
Şaka mı bu mesaj
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Iron Maiden - The Trooper (sanırım buydu emin değilim...)
We are rising from our ashes just to burn again...
daradannn daradannn daradannn
Manowar - Blood of the Kings
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
metallica one
(galıba öleydı)
muhahaaametallica dan astronomy yada bu parçanın bulunduğu albümde herhangi bir parça olabilir..şu anda çok sıkı bir death çiyim...death metal e iten grup da orphaned land olsa gerek(a neverending way)
Şaka mı bu mesaj
muhahaaametallica dan astronomy yada bu parçanın bulunduğu albümde herhangi bir parça olabilir..şu anda çok sıkı bir death çiyim...death metal e iten grup da orphaned land olsa gerek(a neverending way)
Şaka mı bu mesajyaf sen metallicayla death arasında bağlantı kurmaya çalışırsan anlamazsın tabe..biraz daha dikkatli oku..astronomy den soora kalkıp symbolic dinlemedik heral...yavaştan sertleşti işte...
Bağlantı kurulacak birşey yok ki...Benim şaka mı dediğim kısım burası...
çok sıkı detçiyim ile orphaned land...
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
metallica the memory remains we sad but true tabeki ![]()
sad_but_true
metallica the memory remains we sad but true tabeki
+1
sen ezberlediğin gruplandırma yöntemlerini bir kenara bırakıp bu grupları bir dinle bence..sana söylediklerimi anlatamayacağım yoksa..orphaned land in yaptığı müzik oryantal death olarak adlandırılıyor..hızlı ritm geçişleri ise death ile büyük oranda örtüşüyor..ama bir çok yönü ile ayrılıyor tabiki..ayrıca orphaned land ile birlikte death i dinlemek için bir benzerlik olmasıda gerekmiyor(ama var tabiki..o.l müzik üretirken zaman zaman death den esinlenmiş bir gruptur...piyasadaki bir çok grupta olduğu gibi..)ben dinlediğim müzik türlerinin nası bir yol izlediğini anlattım sen hariç herkes de anladı bunu..lütfen biraz daha iyi niyetli ol ve anla artık..daha fazla da meşgul etme istersen forumu..muhahaaametallica dan astronomy yada bu parçanın bulunduğu albümde herhangi bir parça olabilir..şu anda çok sıkı bir death çiyim...death metal e iten grup da orphaned land olsa gerek(a neverending way)
Şaka mı bu mesajyaf sen metallicayla death arasında bağlantı kurmaya çalışırsan anlamazsın tabe..biraz daha dikkatli oku..astronomy den soora kalkıp symbolic dinlemedik heral...yavaştan sertleşti işte...
Bağlantı kurulacak birşey yok ki...Benim şaka mı dediğim kısım burası...çok sıkı detçiyim ile orphaned land...