Forum
ne biçim anket tabiki 100 de 99 u Metallica ile başlamıştır.ve okuyorum yazdıklarınızı sadakat diye bir şey yok sizde ancak metallica ya bok atın.Her şeyin bir tanrısı vardır.Metallica da metal in tanrısıdır beğenirsin beğenmezsin o ayrı bişey ama bok atmanıza gerek yok Tanrınıza itaat edin Obey You Master.
her ne kadar artık pek dinlemesemde metallica.
ne tanrısı ya güldürme beni evet iyi oldukları zamanlar var ama asla tanrı olmadılar bencene biçim anket tabiki 100 de 99 u Metallica ile başlamıştır.ve okuyorum yazdıklarınızı sadakat diye bir şey yok sizde ancak metallica ya bok atın.Her şeyin bir tanrısı vardır.Metallica da metal in tanrısıdır beğenirsin beğenmezsin o ayrı bişey ama bok atmanıza gerek yok Tanrınıza itaat edin Obey You Master.
bencede herkesi metali sewdiren gruptur. ama asla o kadar abartılcak bi grup deil bu metallica kötü anlamına gelmez iyi ler ama çok deil
Hahahahah offf karnıma ağrılar girdi gülmekten. 1. linkin parka metal grubu diyen salaklar intiha etsin 2. Metallicanın ne kadarlık bi geçmişi warki herkes onla baslayacak metale kurbaa. Anca yeni yetme sübyan piyasa adamları metallica ile baslar.
TÜRKEİ TÜRKEİ ÜBER ALES ÜBER ALES AUF DEM VERT.
Marduk
metallica ride the ligyhtning
sentencedtır kesnlikle o zamanlar 13 yaslrndaydm sentenced çok özel bi grup..
and the wind blows though my heart..
metallica ve pentagramla başlamıştımm... sonra korn ve şimdi OPETH...
dEnGeSiZiM BeN KıZıM
trükçe metal dinelemeyede pentagram teşvik etmişti metallicaya laf söylenler bi düşünsün master of puppets gibi bi albümü kaç grup yayınladı
pentagram mavi sakal whitesnake
metallica - iron maiden - alice cooper
Obituary - Azagthoth
www.azagthoth.org
11 yaşlarında fln abim metallica dinlerken benimde acayip hoşuma gitmişti ama öle kalmıştı sadece metallica bilirdim soraları rocka kaydım ama rock dinledikçe daha sertini istedim hayat beni buna zorladı
sora slipknot fln başladım ayrıca metallicaya laf söyleyen arkadaşlara bişey sölicem çoğunuz metallicayla başladınız doru ve büyük ihtimalle ilk dinlediğinzde bu ne güzel bişey demişsinizdir şimdi görüyosunuzu herkezz bişeler sölüyo ben hala metallicanın kral olduğunu söylüyorum asla kimse onu geçemez metalın babasıydı kesinlikle metallica
valla abıjım ne yalan soylıyım ılk metallica ile başladımmmm . gerçekçi olmak lazım.
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
Kesinlikle Metallica ve Sentenced le baslamisdim..
www.satyricon.no