İçeriğe geç

Forum

Size Metali Sevdire...

Bildirimler
Tümünü temizle

Size Metali Sevdiren Grup-Gruplar??

390 Gönderiler
330 Üyeler
0 Reactions
69.8 K Görüntüleme
(@chaosgreen)
Gönderiler: 24
Eminent Member

İlk rotting christ kasedim, beraberinde aldığım iron maiden dance of death cdsi.. rap manyağı bi arkadaş başlatmıştır beni bu metale..

Chaos was the law of nature,
Orer was the dream of man..

Gönderildi : 18/05/2008 9:40 pm
therockula_666
(@therockula-666)
Gönderiler: 224
Estimable Member

konuyu açan arkadaşa önecelikle teşekkür etmek lasım... ben metale system of a down la başladım serj in o doğuya has sesiyle şarkısını sölemesi ayreıca şarkının kliple bütünleşmesi beni son derece etkilemişti bazen gün de 10 defa falan dinndiğim oluyodu şarkının adı da chop suey di...system le başlamam bi avantajdı benm için ikimizde doğulu olduğumuz için heralde..böle bişiydi işte

ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ

^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^

Gönderildi : 12/08/2008 1:30 am
rocknheartagram
(@rocknheartagram)
Gönderiler: 171
Estimable Member

Ben metallica ile başladım.Popülerlik işte.Sonra sevmeyen ölsün zaten.

Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!

Gönderildi : 12/08/2008 11:41 am
TheEnemy
(@theenemy)
Gönderiler: 64
Trusted Member

Metallica dan başka kim olabilir ki ?

Never Free Never Me ...

Gönderildi : 12/08/2008 7:15 pm
MetalkafA
(@metalkafa)
Gönderiler: 13
Active Member

98'de Orphaned Land ile tanıştım. Beni tam anlamıyla metale bağlayan gruptur o zamanlar. Metallica, Iron Maiden ve Pentagram da yadsınamaz tabi ki...

Şeytan kadar masumum...

Gönderildi : 13/08/2008 3:19 am
rigour
(@rigour)
Gönderiler: 121
Estimable Member

Metallica - Kill 'Em All ve In Flames - Jester Race ile başladım.Jester Race beni tetikleyen albümdür,ayrı bir yeri vardır.

Gönderildi : 14/08/2008 12:41 am
zirtapoz
(@zirtapoz)
Gönderiler: 327
Reputable Member

METALLİCA, GUNS'N ROSES,İRON MAİDEN

Gönderildi : 06/09/2008 6:11 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

megadeth metallica gibi babalarla başladım

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 06/09/2008 6:31 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

ben metallica-the house of jack built ile başladım sepultura ,soulfly,slipknot,İron maiden, venom,Judas priest, cradle of filth,dimmu borgir, diye sonra Varg vikernes,mayhem ..

it can't rain all the time

Gönderildi : 06/09/2008 6:47 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

evet iron maiden ve sepultura yı unutmamak lazım territory yıllardır dinleyip bıkmadığım şarkı

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 06/09/2008 6:52 pm
MethaL
(@methal)
Gönderiler: 5081
Illustrious Member

En büyük pay Metallica'nın olmakla birlikte Pentagram, Slayer, Savatage ve Iced Earth gibi gruplar bu ateşi tetikledi =)

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!

Gönderildi : 09/09/2008 10:37 am
The69EyeS
(@the69eyes)
Gönderiler: 730
Prominent Member

SlipKnoT klip ve konser kayıtlarıyla başladım. Deşarj olmak için dinliyordum. Haylen daha deşarj olmak için metal müzik dinlerim. Hareket, heyecan , alkol olduğu sürece dinlerim.

Hayat, heyecandan ibarettir.

Gönderildi : 10/09/2008 10:14 am
insomania
(@insomania)
Gönderiler: 332
Reputable Member

Korn basta bazi gruplar la tamamen kacik biri olma yolunda ilerledim...ondan önce de dinliyordum ama tabi türkce rock ve senfonik.. tarz..

Gönderildi : 27/03/2010 8:02 pm
Nikki-Leiva
(@nikki-leiva)
Gönderiler: 15
Active Member

İlk dinlediğim metal grubu Nirvana'ydı,10 yaşımda falandım hala da severek dinlerim :D Ama metalle tanışmamı Lordi sağladı :-D

your sacred silence,losing all violence.

Gönderildi : 27/03/2010 8:17 pm
(@moon)
Gönderiler: 38
Eminent Member

*Accept* - *Alice Cooper* - *Angel Witch* - *Cinderella* - *Blue Oyster Cult* - *Dio* - *Dokken* - *Deep Purple* - *Black Sabbath* - *Hanoi Rocks* - *Iron Maiden* - *King Diamond* - *Krokus* - *Led Zeppelin* - *MONTROSE* - *Motörhead* - *Judas Priest* - *Pantera* - *Megadeth* - *Qiet Riot* - *Richie Blackmore's Rainbow * - *Rush* - *Saxon* - *Scorpions* - *Skid Row* - *Slayer* - *Spinal Tap* - *Ted Nugent* - *Twisted Sister* - *Tygers of Pan Tang* - *Ufo* - *Uriah Heep* - *Whitesnake* - *Overkill* - *Flotsam and Jetsam* - *Gun's Roses* - *Iced Earth* - *Anthrax*

tek tek yazmaya üşendim kendı myspaceme yazdıgım sevdıgım grupları buraya kopyaladım =) of feci üşengeç oldum dahada varda bukadar yeter :P

Gönderildi : 03/04/2010 6:14 pm
Sayfa 26 / 26
Paylaş: