Forum
ortaokul yılları - bon jovi
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
rammstein ve anathemayla basladım anathema hala dinlerim ama rammstein dinlemiyorum artık basit sıradan bayaı gelio (( dinneyenler kusura bakmasın bnm dusuncem ))
If I CoULd Fly LiKe KiNg Of ThE Sky!!!!
Rammstein Iron Maiden
Metallica!
MaNoWaR Tabiki ![]()
Birçoğunuz gibi Metallica'yla başladım.Megadeath,Slayer,Pantera,Sepultura derken aldı yürüdü işte...Haa beni ilk vuran Metal parçası da "Holier Then Thou" oldu. ayrıca yazma ihtiyacı duydum.
Bonitas non est pessimis esse meliorem
ilk olarak pentagramla başladım ama metali asıl sevdiren bağımlısı yapan grup death oldu
ilk slayer dnlemiştim, ama metali sevdiren grup sabbath oldu ,deli gibi sabath dinliodum ,tek sadece sabbath sonra yelpaze genişledi taşlar oturdu
metallica
Tanrının hepimiz için bir planı vardır .. Sanırım ben B planıyım.
Stone Sour ile giris yaptım o sıralar ayrıca Murderdolls ve in flames dinliyordum.
Leather Charm
1984 de Manowar dinleyerek başladım. Sonra Iron Maiden W.A.S.P. Heavy metal kökenli olan hoşuma giden tüm grupları dinliyorum.
-Jonathan!
-Yeah..
-Its show time...
JONATHAN LIVES!
Ah ah! Hayat öyküsü
11 yaşında "1989" yılında çıkan Alice Cooper' ın "Trash" albümünde ki "House of Fire" ı dinlemiştim. Babamın Karma kasedinde. Sonra yavlardım yakardım araştırdı albümü buldu, "Poison" u dinledikten sonra bir tutku başladı. 2003 de yayınlanan "Hells In" albümün de "Schools Out" un canlı performansı vardı. O şarkıyla yatıp o şarkıyla kalkıyordum. 14 yaşına kadar öyle geldi. Tam olarak metal ile tanışmam ise "1987" Whitesnake' in "Whitesnake" albümünde ki "Still of the night" ile oldu.
Heavy Metal
SLAYER-METALLICA kompleksi...
Defiler--->Gitar
in flames
Metallica tabiki.Artık çocukluktan çıkıpta tarzımı oluşturmamdaki en önemli gruptur metallica.
Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!