Forum
Ya arkadaslar senelerdir dinliyom halada dinlerim dediginiz bi black ya da death metal parca varmı ben bi sarkıyı cok dinlersem sıkıyo normal olarak bu yuzden favorilerim surekli deişiyo
Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
Bi kac gune kadar cradle dinliyodum nerdeyse butun parcalarını dinlemiştim ama bu kadar piyasa olması rahatsız etti gerci yine dinliyom ama m q herkes dinliyo bi guselim funeral in carpathia yı dinlerken vicdanım sızlıyo kendimi ozenti hissediyom bu kadar kolaymı ya death
mtv ye cıkmak ne demek
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
off...
bir insan değerlerinden sıkılırmı sıkılıosa hiç elde edememiştirki... zaten gösteriştendir sevigisi
annenden sıkıla bilirmisin
yada babandan
sus bi dahada böle şeler söleme döferim seni
))
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
+++++++9999999999999999999999999999999999999999999999999off...
bir insan değerlerinden sıkılırmı sıkılıosa hiç elde edememiştirki... zaten gösteriştendir sevigisi
annenden sıkıla bilirmisin
yada babandan
sus bi dahada böle şeler söleme döferim seni))
Allfather!
What fate has been given me?
Why must I suffer?
Why must I feel this pain?
Allfather!
LIfe has lost it's meaning to me
I think I'm going insane!
o oanlamda sölememiştir yani bi şarkıyı çok çok dinledikten sora eskisi gibi dinlemek için canın atmaz o bakımdan
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
You aRe mYyy you aRe myy Leettthhheeeee
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
çünki müziği sadece müziğinden biliyorlar kimse şarkı sözlerini öğrenmek için bi çaba sarf etmiyorkio oanlamda sölememiştir yani bi şarkıyı çok çok dinledikten sora eskisi gibi dinlemek için canın atmaz o bakımdan
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
tam anlamadım ama yerli şarkılardada oluo buçünki müziği sadece müziğinden biliyorlar kimse şarkı sözlerini öğrenmek için bi çaba sarf etmiyorkio oanlamda sölememiştir yani bi şarkıyı çok çok dinledikten sora eskisi gibi dinlemek için canın atmaz o bakımdan
))
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
heheh bazen....
demek istediim yani sarkıyı dinlersin dinlersin bi daha dinlersin onu seviyosundur ama artık baymıstır tabi ki arasıra dinlemeye devam edersin ve de onun cidden ii olduunu dusunursun mesela benim için su anda aklıma gelen cof-thank god for the suffering bence cok gusel sarkı ama artık dinleyesim gelmiyo fazla.Sorarken ki amacım 100 lerce defa dinlediiniz halde sıkmayan bi sarkının varlıgı
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
death ın the philstopher lack of compresion
kasTimer
valla özentilik filan umrumda diil begendimi dinlediim için herseyin dinlerim.nedir bu özentilik sorunu anlayabilmis deilim.eger sen istediini dinleyemiosan senin bi sorunun var demektir.özelliklede sevdiin bi grubu s1rf mtv de ç1kt1 diye b1rakacaksan zaten sana söylicek bi laf yok.
yeni olsada craddle of filthten nymphetamine
metallica - fade to black
iron maiden- fear of the dark
bu sark1lar1 hep dinlerim ve s1k1labileceimi sanm1yorum
Wait And Bleed
iron maiden in tüm parcaları
metallica-master of puppets,leper messiah,one,creeping death
death-lack of comprehension,philosopher
cradle of filth-summer dying
auschwitz, acının anlamı.ölümünüz için seçtigim yavaş ölüm, büyük çöküş.yaşamınızın akıp gittigi duşlar altında..... içeri sürülüyorsunuz koyunlar gibi
koşuyorsunuz yaşamınız
degersizleşmiş insan farelerisiniz, ölüm melegi için 400bin kişi daha ölmek iç
sentenced sıkmaz hiçbizaman
sentenceeeeeeeed!!!
Brainstorm - Pagan Sons
Dissection - Soulreaper
Vinterland - A Vinter Breeze
aslinda hiç sıkılmam sevdiğim bi parcadan, genellikle sevdiğim gruplar sıkmıştır beni. gereksiz tarz değişimleri, trend havalara girişler, underground yapisinin kabuğunu atip piyasa olma cabalari blablabla..
When you learn the secret of the runes your eyes shall open and you will become a god.