İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Rock Market

55 Gönderiler
33 Üyeler
0 Reactions
6,756 Görüntüleme
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Gönderiler: 1087
Noble Member

Gönderen: @exsaddam
şimdiye kadar dünyada en uzun süreli devam eden müzik programı bundan 15 sene önce radyolarda bile dinleyemediğğimiz grupların kliplerini izliyorduk.trt de yayınlanması nedeniyle kendini çok yeniliyemedi ama her tarza yer veriyor.90 larda internetten klip şarkı vs. download edemiyoduk. yeni nesiller bu programa bok atmadan önce türkiyede o zamanlar azıcık olan metal kitlesini ekran başındaa klip izleme zevkini sunan rock markete biraz da olsa saygı duymaları gereğini anlarlar umarım.(ahde vefa)

eyw dostum...başkada ne denebilirki zaten...

bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 08/08/2005 1:41 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

ayrıca dr. şener yıldız camianın en saygın isimlerinden biridir benim için( öteki de aptülica)
yüksexes den kara lekeden çok çok öncelerden bu işe gönül vermiş ve en önemlisi sitemizin sloganı olan yerli gruplara sahip çıkma geleneğini başlatanlardan biridir.
düşünün pentagram dr. skull cenotaph radical noise almora vs. vs. rock market sayesinde daha fazla izleyici kazanmıştır. umarım yaşadığı sürece devam ettirir bu programı

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 08/08/2005 2:39 pm
(@mehmet-man5on)
Gönderiler: 302
Reputable Member

sadece death metal degil arada blackmetal bile calan program iyi ancak programin kalitesi olarak amator bi program oldugu soylenebilir.. nedeniyse en ba$ta konuk gruplar icin sunduklari ses kalitesi cok igrenc, sonra konuk gruplar calarken elinde seyyar kamera ile kameramanlar calan adama yakla$iyolar sonra pirt diye kamera degi$iyo bu sefer elinde kamerayla bi adam goruntuye giriyo ki bu oole boole degil bi sefer ekranin tam ortasinda grubun hemen dibinde elinde koca kamerayla bi adam vardi, kenarda minik cikanlari saymadim.. bir de cikan gruplarin bazi $arkilari yanli$ yazilıyor (danzig - danzing gibi..) ama her$eye ragmen olmazsa olmaz guzide bi program, birisi sponsor olsa elinden tutsa super olur..

Bana yukardan bakarsan ben ŞEYTANIM
Bana aşağıdan bakarsan ben TANRIYIM
Bana karşımdan bakarsan ben SENİM.
by Mehmet MAN5ON

Gönderildi : 08/08/2005 4:20 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Noble Member

rock markette canlı olarak çalan grupların performansları gruplara imkan olması açısından bazen video klip olarakta yayınlanabilio...o yüsden ööle çok açılı ve çok kameralı olması gayet normal...iron maiden konserine git ordada ööledir...her yerden bi kamera çıkar merak etme....

bir iç çekişle uzanmış
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 08/08/2005 4:30 pm
deathmetalneverdies
(@deathmetalneverdies)
Gönderiler: 238
Estimable Member

YA COK COK KUSEL PROGRAM AMA HEP KACIRIOM YAAAAAA

Gönderildi : 09/08/2005 12:12 pm
punk_d
(@punk-d)
Gönderiler: 86
Trusted Member

bi ara rockmarket feci batırmıştı ya.böyle babaları çalıodu hep güzeldi ama insan yeni klipte görmek istiodu genelede hep heavy metal çalıodu şimdi biraz doğrulttu kendini ya izlerim severimde

i see beauty in dead flowers a let the tide show me whats next but all you do is fade away

Gönderildi : 09/08/2005 1:55 pm
(@pentagrams-8551)
Gönderiler: 292
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @punk-d
bi ara rockmarket feci batırmıştı ya.böyle babaları çalıodu hep güzeldi ama insan yeni klipte görmek istiodu genelede hep heavy metal çalıodu şimdi biraz doğrulttu kendini ya izlerim severimde
++

Gönderildi : 09/08/2005 2:14 pm
(@pentagrams-8551)
Gönderiler: 292
Reputable Member
Konu başlatıcı

amphetamina:

ben ne zaman yayınlandıını bilmiorum uzun zamandır takip etmiorum da =)

rock market cuma geceleri 12i 5 geçe başlıo amd 5 dakika civarı fark edebiliyo..

Gönderildi : 09/08/2005 2:15 pm
(@emmk-15169)
Gönderiler: 212
Estimable Member

Gönderen: @the-minds-eye
ne diorsun adamım ne alaka...şimdi swedish müzik aptal ve piyasamı bunumu ne demek istiosun...sanki rock marketi 10 yıldır izliomusun gibi konuşuosun...swedish metalin son yıllardaki atağı gayet doğal olarak bu tip programlarıda etkiler....yane aşmış bi yorum yapmışsın...tebrik ederim seni...pehhh...

herhalde izliom a.q. o zamanlar OBıtuarY ler CANNIBALL lar kolgezerdi manyaqtı şimdiki gibi aptal şeyler yoktu yanlış adama çatıon..

Gönderildi : 09/08/2005 2:22 pm
erkekjetter
(@erkekjetter)
Gönderiler: 440
Reputable Member

güzel program da eski şarkılar var genelde.. yeni istioz kardeşim..arada 1 çıkıyo ama ... yaww ilerleyin artık..

wtf???

Gönderildi : 09/08/2005 3:02 pm
hedon1985
(@hedon1985)
Gönderiler: 606
Honorable Member

nerde o eski rock market yaeskiden morbid angel olsun opera ıx çalralrdı daha güzeldide şimdi idare eder ama eskisi gibi degil ya
dream tv rock me ise ne olacagı belli olmuyo ya belki ii belki kötü oluyor ya
Ama bazı şeylere aşmaları lazım black metal gruplarını satanist oldukları için klipleri yayınlanmıyor peki arkadaşlar ne zaman gördünüz dimmu borgır bi klipini trt de veya rock me de gördünüz mü

woe to him whose heart is filled with bitter rue and who drowns in grief....

Gönderildi : 09/08/2005 11:19 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Noble Member

Gönderen: @hedon1985
nerde o eski rock market yaeskiden morbid angel olsun opera ıx çalralrdı daha güzeldide şimdi idare eder ama eskisi gibi degil ya
dream tv rock me ise ne olacagı belli olmuyo ya belki ii belki kötü oluyor ya
Ama bazı şeylere aşmaları lazım black metal gruplarını satanist oldukları için klipleri yayınlanmıyor peki arkadaşlar ne zaman gördünüz dimmu borgır bi klipini trt de veya rock me de gördünüz mü

aman sanki çok büük bi kayıp ve ayıp...adama bak dimmu borgir klibini yayınlamıolarmış die tepki gösterio...bide dioki satanist oldukları için yayınlamıolar...satanizm propagandası yapan bi grubun trt de işi ne zaten... allam yarbbim ya..

bir iç çekişle uzanmış
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 10/08/2005 12:19 pm
(@mansonaliz)
Gönderiler: 26
Eminent Member

sunucusunun sepulturayi yillardir israrla "sepeltura" diye telaffuz ettigi program

Gönderildi : 10/08/2005 5:05 pm
olypsseus
(@olypsseus)
Gönderiler: 192
Estimable Member

yaw ne dersenız dıyın yok kı baska ızleyebılcemız bısıler .rock me hep aynı sarkılar bı sıx feet underla cannıbal corpse u dınledım sasırdım.rock market ıyıdr bosverınnnnnnnnnn.

........................

Gönderildi : 10/08/2005 5:19 pm
kopil
(@kopil)
Gönderiler: 714
Prominent Member

program babadır ve tv geçmişinde en çok saymam gereken programdır diyebilirim gerek eskiliği gerek metal ruhu için yaptıkları. Şöyle düşünün orda çıkıp sunuculuk yapmak ne kadar kazandırır bi adama ? çok fazla bi bok kazandırmaz ama önemli olan metal için yaptıklarıdır. zaman zaman aksamalar olsada iyi ve sayılası bi programdır. Programa sallayan arkadaşlara soruyorum neye dayanarak sevmiyosunuz hangi programla kıyaslayınca kötü bi program?

Gönderildi : 11/08/2005 12:06 pm
Sayfa 2 / 4
Paylaş: