Forum
cradle coverı olan fear of the dark, soprano falan süper olmuş yani ![]()
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
cradle coverı olan fear of the dark, soprano falan süper olmuş yani
Rezil bir cover. Dani daha önce Hell Awaits'i de cover yaparak, direk şarkıyı batırmıştı..
Forever Slayer
cradle'ın hallowed be thy name
Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...
ethereal grubunun yaptıgı fear of the dark coverı daha rezil.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
gerçi yukarda adı geçmiş ama bn söliim yine de
pentagram-black magic gerçekten çok ii olmuş....
ulan ne salak adamlarsnz ya.. slayer dan ii mi çalmış şmdi pentagram black magic i? kulağınızı ayarını bn...
bu arada black magic i death de güzel coverlamış bea...
ne death i ne black magic i a.k. ne sacmaliosn?
Chemical_Warfare; bak kardeşim sana kötü konuşup küfür etmek istemiorum ama emin ol aklımdan şuan onlar geçio sana!!!
Death - Black Magic i çaldı konserlerinde ve bende mp3leri var. Burda mp3 adresini vererek seni güzel bi göt etmek isterdim ama sanırım mp3 linki vermek yasak olabilir. O yuzden sen msn e gel en iyisi. Yada ben upload ettikten sonra sana özel mesaj dan atacam şarkıyı isteyen olursa da atarım yani!! Tamam mı kardeşim?? Ondan sonra tekrar yorum yapmanı isteyecem bide... Metal bilginin ne kadar olduğunu bilmiorum ama burda önüne gelen herkese ahkam kesemezsin böyle bişi yok. Dünya da bi tek sen metal dinlemiosun. Eğer şaşırdıysan death - black magic i mi coverlamış aaa diyip şaşırıp benden mp3 ü nü istersin gönderirim. Böyle salaklıklara gerek yok...
"I'd kill myself for you, I'd kill you for myself." Phil Anselmo (Pantera)
cob -oops i did it again(britney spears cover)
cof-angel of death(slayer cover)
Ben karanlık kadar aydınlığım...
cradle ın her coverı iğrenç bence
woe to you
oh earth and sea
for the devil sends the beast with wrath
cos' he knows the time is short
and let him who hath understanding reckon the number of the beast.
for it is a human number.
it's number is six hundred and sixty six.
ulan ne salak adamlarsnz ya.. slayer dan ii mi çalmış şmdi pentagram black magic i? kulağınızı ayarını bn...
Chemical_Warfare; bak kardeşim sana kötü konuşup küfür etmek istemiorum ama emin ol aklımdan şuan onlar geçio sana!!!Death - Black Magic i çaldı konserlerinde ve bende mp3leri var. Burda mp3 adresini vererek seni güzel bi göt etmek isterdim ama sanırım mp3 linki vermek yasak olabilir. O yuzden sen msn e gel en iyisi. Yada ben upload ettikten sonra sana özel mesaj dan atacam şarkıyı isteyen olursa da atarım yani!! Tamam mı kardeşim?? Ondan sonra tekrar yorum yapmanı isteyecem bide... Metal bilginin ne kadar olduğunu bilmiorum ama burda önüne gelen herkese ahkam kesemezsin böyle bişi yok. Dünya da bi tek sen metal dinlemiosun. Eğer şaşırdıysan death - black magic i mi coverlamış aaa diyip şaşırıp benden mp3 ü nü istersin gönderirim. Böyle salaklıklara gerek yok...
Sözümde duruorum kardeşim...
Link: http://rapidshare.de/files/26722398/Death_-_Black_Magic__Live_In_Florida_1.9.84_.rar.html
RAR Şifresi: www.metaltr.net
overkill-overkill
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
Overkill-Tyrant
Overkill-Overkill
Cob-Oop ı did it again
Mogwai-don'T cry
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
angel of death slayer dan iyi kimse yapamaz..slayer ın parcaları slayer la ruh kazanır..(bikaç grup iyi yapıo hakkaten)
Chemical_Warfare; bak kardeşim sana kötü konuşup küfür etmek istemiorum ama emin ol aklımdan şuan onlar geçio sana!!!Death - Black Magic i çaldı konserlerinde ve bende mp3leri var. Burda mp3 adresini vererek seni güzel bi göt etmek isterdim ama sanırım mp3 linki vermek yasak olabilir. O yuzden sen msn e gel en iyisi. Yada ben upload ettikten sonra sana özel mesaj dan atacam şarkıyı isteyen olursa da atarım yani!! Tamam mı kardeşim?? Ondan sonra tekrar yorum yapmanı isteyecem bide... Metal bilginin ne kadar olduğunu bilmiorum ama burda önüne gelen herkese ahkam kesemezsin böyle bişi yok. Dünya da bi tek sen metal dinlemiosun. Eğer şaşırdıysan death - black magic i mi coverlamış aaa diyip şaşırıp benden mp3 ü nü istersin gönderirim. Böyle salaklıklara gerek yok...
Sözümde duruorum kardeşim...Link: http://rapidshare.de/files/26722398/Death_-_Black_Magic__Live_In_Florida_1.9.84_.rar.html
bütün bunları bana ilgi alanalrında marijuana yazan biri sölüor hea? popona marijuana ağıcı dikerm sora tek tek yolarım senin. Kiminle konuştuuna dikkat et! bana sölerken sende ahkam kesiyorsun farkındaysan.
Chuck ın büyük bi slayer fanı olduunu t-shirtlerini giydiini biliodm. ama herhangi bi konserinde black magic coverlamı$ olduunu bilmiyor olablrm. sen buna g*t edecem die baya kasmışın.ama buralarda ağır ol biras sna tek ii niyetli tavsiyemdir. ufaktn uza bakiim..
Hiç bi cover orjinalinin yerini tutmaz bana göre , çünkü bu bir alışkanlık meselesidir.Ama güzel coverlar var tabi.Mesela Graveworm-Losing My Religion.Children Of Bodom-Ooops I did it again
(Belkide orjinalinden daha güzel tek cover
)
Sözümde duruorum kardeşim...Link: http://rapidshare.de/files/26722398/Death_-_Black_Magic__Live_In_Florida_1.9.84_.rar.html
bütün bunları bana ilgi alanalrında marijuana yazan biri sölüor hea? popona marijuana ağıcı dikerm sora tek tek yolarım senin. Kiminle konuştuuna dikkat et! bana sölerken sende ahkam kesiyorsun farkındaysan.Chuck ın büyük bi slayer fanı olduunu t-shirtlerini giydiini biliodm. ama herhangi bi konserinde black magic coverlamı$ olduunu bilmiyor olablrm. sen buna g*t edecem die baya kasmışın.ama buralarda ağır ol biras sna tek ii niyetli tavsiyemdir. ufaktn uza bakiim..
Yok baba göt etmek için kasmışlığım falan yok.Bilindik bişeydi paylaştım bitti uzatçak uzuycak bi mevzu yok , amaçlar müşterek nihayetinde, sen bana söyle Death güzel coverlamış mı hakkını vermiş mi onu söyle yeter,
tabiki death çalıyor sonuçta. paylaşımın için tşk. ederim. şöle efendice yazın bizde öle cvp verelim sorun olmasın akrdeşim bu kdr basit.