Forum
My Arms, Your Hearse... Demon Of The Fall ve daha nicesini barındırması sebebiyle...
Seon albümü bence. Vakit buldukça dinlerim geceleri.
1995 - Orchid
1996 - Morningrise
1998 - My Arms, Your Hearse
1999 - Still Life
2001 - Blackwater Park
2002 - Deliverance
2003 - Damnation
2005 - Ghost Reveries
hepsi guzell ![]()
tartışmasız my arms your hearse, bu kadar sert duygusallık ender bulunuyor...şahane albüm yaa...
Cthulhu for President !! Why vote for a lesser evil ???
hepsi güzel fakat ilk aldıım opeth albümü morningrise idi.objektif olmamı beklemeyin bunun için.
opethin en sevdiğim ve dinlediğim hala da dinlediğim albümü olan 'orchid' artık essentiyal olmuştur. orchid kadar çok başarılı bulduğum morningrise vardır ki sonra da My arms your hearse gelir. ama dediğim gibi ORCHID albümü bambaşkadır hayatımda.
ezgisel..
Blackwater Park,Morningrise
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
8 in 3 lü kombinasyonları.. Küme elemanlarıysa şöyle..
A={ORCHID,MORNINGRISE,MY ARMS YOUR HEARSE,STILL LIFE,BLACKWATER PARK,DAMNATION,DELIVERANCE,GHOST REVERIES}
morningrise..
please let me die in solitude..
delivarene en iisi bence de zaten kötü albümlerini görmedim hiç... zaten hepsi ii ![]()
Progressive RoCkS!!!
Son albümleri hariç diğer hepsi mükemmeldir. Ben nedense son hallerine pek alışamadım. Ama tüm çalışmaları içerisinde Morningrise zirvededir kesinlikle eğer ki duygu gözüyle bakacak olursak (o da ne demekse
). Teknik anlamda soracak olursanız "Still Life" derim. En güzel parçası hangisi derseniz ise "To Bid You Farewell"dir kanımca
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
blackwater park ve damnation
Blackwater Park ve Ghost Reveries
favorilerim...
öncelikle "en iyi albümLERi" çok doğru bir başlık olmuş, en iyi albümünü seçmek çok zor çünkü en iyi olarak gösterilebilecek birden çok albümü var.. blackwater park,deliverance ve orchid en beğendiklerim arasında.. bir de diğerlerinden farklı olmasına rağmen damnation var..
...
Sakin miyiz hala böylesine seyrelirken suskunlukların ülkesi.. Eflatun bir gülüş,eflatun bir masal esirgedikçe kendisini kağıdın gemi olabileceğine inanmıyorum artık!
Damnation
her daim daha çok etkilemiştir beni gerçi death halleri de iyi ama bunun yeri ayrı benim içinde en iyisi yapıyor.
insanda ay gibi karanlık yüzünü herkesten saklar.