Forum
metal dinlemek öz kültürümüzü unutmak değildir.türkçe yazarken ingilizce yazım tarzı uygulamak nasıl bir denyoluktur ya.
gameover sana katılmamak içten değil. ufak bir örnek verirsek fransızlar "le metal noir" derken isveçliler "svart metal" derken neden burada hala black metal denir ben anlamam sanki ingiliz sömürgesiyiz. tek bu değil olay bu sadece ufak bir örnek.
ha konuya dönecek olursak Darkthrone'dan başka doğrudüzgün "siyah metal" grubu kaldımı acaba Norveçte?
+++++++++++++++++++++++11111111111111 sevgili kardeşim.ağzına yüreğine sağlık.gameover sana katılmamak içten değil. ufak bir örnek verirsek fransızlar "le metal noşr" derken isveçliler "svart metal" derken neden burada hala black metal denir ben anlamam sanki ingiliz sömürgesiyiz. tek bu değil olay bu sadece ufak bir örnek.
ha konuya dönecek olursak Darkthrone'dan başka doğrudüzgün "siyah metal" grubu kaldımı acaba Norveçte?
kalmadı bencede
şu an işveç götürüor piyasayı
gameover sana katılmamak içten değil. ufak bir örnek verirsek fransızlar "le metal noir" derken isveçliler "svart metal" derken neden burada hala black metal denir ben anlamam sanki ingiliz sömürgesiyiz. tek bu değil olay bu sadece ufak bir örnek.
var var sen bılırısn...hellnorsk svart metal...
anti gothic - anti human - anti life
var var da buradakilerin bilmesini istemediğim bi kaçtane var
aslında dediğin gibi çok bilinen bi taake var bide c.forest var bi kaç tanede u.g var bi şety kalmadı norveçte
ben carpedian forest i pek sewemedim nedense. bi de burger war başka da pek kalmadı
______________dimmu borgir________________
lan tormentor nasıl avatar oolum bu bööle kurbağa tavşanı düzeltiyorşu an işveç götürüor piyasayı
"I can barely see You anymore"
You must remember the Butterfly, it did not die
"I Love You" ... I Love you Too
"I cant see You anymore"
Goodbye My Love...
Holysin dergisinde görmüştüm frost ve birkaç black ci genc makyajlan cıkıp istedikleri gibi dolasıyor ve kimse zklemiordu. ![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
King Diamond & Satyricon Fan
beğendin mi? bence süperlan tormentor nasıl avatar oolum bu bööle kurbağa tavşanı düzeltiyorşu an işveç götürüor piyasayı
yaratıcı bir ülke ama isweç abiiii
is life over? this life's over! or has it only just begun?
the true norvegian black metal
ötesi yok.
ayrıca dimmu'ya sırf norveç patentli diye the true grubu diyenlere birz araştırmalarını öneririm ne diyim.
ibneler sizi
black dedınmı norwec abı..
damned in black