Forum
gothic sanctuary (gethsemane) beni nightwish e aşık eden parçadır. Benim en sevdiim nightwish parçası değil , en sewdiğim parçadır Gethsemane..
bi kaç arkadaş daha söylemiş sevindim baya
başlığın başlarında adı geçmiyo hiç Gethsemane nin
darkness....
wanderlust güzel
get closer to see the light in my eyes.
Kinslayer, every dream,she is my sin, dead gardens................................vsss
hepsi süper anasını satıyım nightwish fanıyım zaten ayıramamki
over the hills and the far away i cok severim..
CompleX - ..:: oKANist ::..
Everything is 3D Blasphemy !!!
CompleX is my fucking new BAND!
kaptan nemo ve natülüs parçası güzel
she is my sin
† steel slaughter †
i wish i had an angel
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
King Diamond & Satyricon Fan
benje sLeeping sun ...
MeLanchoLy Painted Death of Carmenta...
Forever Yours
Forever Yours
Ortamlara Kult Blackçiyim diye akan birisinin kendini pure blackçi underground fanatiği sayan birinin burada Nightwish te dinlediğinin anlıyoruz böylece hmmm bu durum üzücü. kendine black metalciyim sıfatını yakıştırıp buralarda Nightwish dinlemesi gerçekten eziklik ötesi ve underground kültürü sıfır olan bu arkadaşımız güzelim underground grupları forumlara kadar taşıyıp kirletiyor örn : Blodsrit zaten Blodsrit ile ilgili açıklamayı yazdım grubun kendi topicine. Bunlar gerçekten çok üzücü. bari git kendine black metalciyim sıfatını takma.
Kesınlıkle moondance ![]()
Phantom of the opera
Keep Fuckin Support MetaL
the end of all hope vede fantasmic sarkısı harıka sarkılar.en sevdıgım nıghtwısh sarkıları.
![]()
üzüntü ve kalp acısından göz yaşlarıyla dolu...
Ortamlara Kult Blackçiyim diye akan birisinin kendini pure blackçi underground fanatiği sayan birinin burada Nightwish te dinlediğinin anlıyoruz böylece hmmm bu durum üzücü. kendine black metalciyim sıfatını yakıştırıp buralarda Nightwish dinlemesi gerçekten eziklik ötesi ve underground kültürü sıfır olan bu arkadaşımız güzelim underground grupları forumlara kadar taşıyıp kirletiyor örn : Blodsrit zaten Blodsrit ile ilgili açıklamayı yazdım grubun kendi topicine. Bunlar gerçekten çok üzücü. bari git kendine black metalciyim sıfatını takma.
Ya bi bas git....
nemo
Gothic Metal World