İçeriğe geç

Forum

Mustaine Vs. James ...

Bildirimler
Tümünü temizle

Mustaine Vs. James geyiği bitsin artık bunu okuyun!!!

22 Gönderiler
18 Üyeler
0 Reactions
4,162 Görüntüleme
Slicedlower
(@slicedlower)
Gönderiler: 246
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @gorcanabi
bi güreş tutsa dave'le james'de türk metalcisi rahatlasa mına koyıım.

hehehe çoook güldüüüm!!!!! :D:D:D:D:D:D

Gönderildi : 16/06/2006 12:46 am
metalicrazy
(@metalicrazy)
Gönderiler: 1192
Noble Member

İDARE EDER BENİM İŞİME YARAMAZ AMA ELLERİNE SAĞLIK

İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..

Gönderildi : 26/01/2008 10:24 pm
(@darcoturco)
Gönderiler: 243
Estimable Member

Hepsini çevirecek kadar iyi ingilizcemiz yok maalesef

I cAn n0t Live,I cAn n0t Die...

Gönderildi : 28/01/2008 1:09 am
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

bana What deseler cevabım Ne o olur... :D o Derece safım bu ing konusunda hiç bişi anlamadım çevirseniz iyi olur =)

Gönderildi : 28/01/2008 1:22 am
(@darcoturco)
Gönderiler: 243
Estimable Member

Bak bir yerden başlamak lazım ben sana biraz öğreteyim ..I(ben)love(seni)you(seviyorum) :)

I cAn n0t Live,I cAn n0t Die...

Gönderildi : 28/01/2008 1:28 am
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

:D:D:D::D:D:D

Gönderildi : 28/01/2008 1:44 am
SonofSatan
(@sonofsatan)
Gönderiler: 467
Reputable Member

Arkadaşlar ing.ce metne çeviri buyrun
Unutmayın İngilizcesi olmasada insan insandır :wink:

Çok çok büyük dereceye, Megadeth ve Metallica beraberce, dışarı bugün neredeyse büyük yeni metal bantlarının hepsi için sorumludur.
Benim, kalabalıkların ve benim, çok fazla aynı adam olduğumuzu düşündüğüm "(Mustaine, 1998)

Dave ve kalabalıklar". Ben, bizim, bir meleği kaptığımız, yarıda onu ayırdığımızı düşünürüm, ve her ikimiz, gücün olduğuna sahip oluyoruz.

"(Mustaine, 1983)"

Dave, bütünüyle hızdı. Onun, hiçbir hissi yoktu, o, hiçbir çekiş offsa sahip olmadı, onun, hiçbir parlak şeyi yoktu. O, bazen parlak olmayı denedi, ama o, müthiş görünecekti.

Ben "(Hetfield, 1983)"

hala, çok fazla kalabalıkları severim. Ben, bir oyuncu olarak onun yeteneğine saygı duyarım, ve ben, onu kaçırırım. Ama, onun, neden bitirdiğinin bir sebebi vardı. Onun çoğu, ilaçlarla yapmak zorundaydı, ve benim parçamda alkol. O asla ilaçlar, yapmadı. Onun çoğu, benim, şiddetli bir pislik olduğum gerçekle yapmak zorundaydı. O, değildi. O, bizim, bir arada onun, çok şiddetli müziği dinlemeyi beğenmesine rağmen olduğumuz zaman çok nazik bir kişiydi. Biz, 60 mil bir saatte siste barışçı kıyı ana yolu boyunca sürecektik, zehre sarhoş ve dinleme.
Kalabalıklar ve ben "(Mustaine, 1998)"

her zaman, bu bantta ana şey olduk, ve biz her zaman, [McGovney] Dave ve Ron'a baktık, ve düşündük, 'Bu, şimdilik cezadır, ama...' Bizim, bir görüşümüz vardı, ve bu adamlar, devam etmeyecekti. Biz, onları kovmayacaktık, ama eğer biz, uyabilen birisini bulmak olsaydık, biz, bantta onları alırız.
Benim, benim, bantta olmalı olduğum ikna edildiğim ve provaya gitmiş olduğum "Başlangıçta (Ulrich, 1983)".

Ben, bantta bütün diğer adamların, başka bir odaya gittiği zaman akort ediyordum. Onlar, benle konuşmuyordu, bundan dolayı ben, içeride gittim, ve dedim, 'Neyin becermenin olduğu? Ben, bantta mıyım, veya değil mi?' Ve onlar, dedi, 'Senin, atlı araban var'. Ben, bizim, kutlaması için bazı birayı aldığımız onun, ne kadar kolay olmuş olduğu ve ne kadar kolay akla getirmiş olduğuna inanamadım.
"(Mustaine)"

Dave, ilkten sonra 'Metal katliamı' resme geldi, biz olduktan sonra, becermenin, vinil ve bokta o ilk şarkısı vardı. Biz, 'Geri döndürücü'de onun, ona bir çağrıyı verdiğini görmüştük, ve fuckinin, onu denemiştik. Hayli ilginçti, hayli çok ilk liderlik, bantta guitaristtir.
Başlangıçta "(Hetfield, 1988)"

Gönderildi : 28/01/2008 5:04 am
Sayfa 2 / 2
Paylaş: