İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Metal ve Yaş

172 Gönderiler
136 Üyeler
0 Reactions
33.2 K Görüntüleme
cortforever
(@cortforever)
Gönderiler: 150
Estimable Member

metal zaten bir moda olamaz ki gerçekten seven insanda otomatik olarak bagımlılık yapıcagından ömrünün sonuna kadar dinler

to be yourself is all that you can do

Gönderildi : 30/12/2006 12:04 pm
Miskin
(@miskin)
Gönderiler: 95
Estimable Member

yaş problem diyenler hicri abiye baksınlar yeter
www.myspace.com/hicri

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Gönderildi : 30/12/2006 6:34 pm
rockforever
(@rockforever)
Gönderiler: 20
Eminent Member

yaşananlar ve hayat mücadelesi nedeniyle kaymalar olabilr tabi :D adres blues veya jazz...ben kaymam abi trash braklırmı yaow :D ama babamın blues dinlemesinide isterdim :D

Gönderildi : 29/01/2007 4:59 pm
AliceInHell
(@aliceinhell)
Gönderiler: 69
Trusted Member

13 yaşındayım ve 4 senedir dinliyorum yaklaşık .. ve bi 44 sene daha ( ölene dek .. ) dinlicem :wink: ama blues ve jazz da yaş ilerleyince lazım oluyor :-D örnein babam pek sever -ki kendisi eskilerin heavy metal dinleyicilerindendir..-

.. sssshh ! höst !

Gönderildi : 30/01/2007 2:27 pm
MaNoJaN
(@manojan)
Gönderiler: 51
Trusted Member

e tabi haliyle yas ilerleyince sosyal sıkıntılar aile vs vs öne geçiyor.. birde insanlar gençken asi olur asiliğede uyan bir müzik türü metal müzik ondan ama aile çoluk çocuga karışınca heyecan gidiyor heves giidyor bunla alakalı bişi olsa gerek

Gönderildi : 30/01/2007 3:13 pm
rockforever
(@rockforever)
Gönderiler: 20
Eminent Member

Gönderen: @aliceinhell
13 yaşındayım ve 4 senedir dinliyorum yaklaşık .. ve bi 44 sene daha ( ölene dek .. ) dinlicem :wink: ama blues ve jazz da yaş ilerleyince lazım oluyor :-D örnein babam pek sever -ki kendisi eskilerin heavy metal dinleyicilerindendir..-

babanı tebrik ettim..

Gönderildi : 30/01/2007 11:34 pm
(@aletheia)
Gönderiler: 1089
Noble Member

eğer dinlenen müzik insanın hayat felsefesiyle biraz olsun ilgiliyse yaş çok etkili olmaz bi kere başladıktan sonra..belli bi yaştan sonra vazgeçiliyo kaldırılmıyo diyenler oluyor ama ben böyle bişey yaşayabileceğimi düşünemiyorum..aklım kesmiyo yani..12yaşımda başladım metal dinlemeye 40ımdada dinlerim sanıyorum..

Gönderildi : 30/01/2007 11:50 pm
(@axe-balta-30867)
Gönderiler: 103
Estimable Member

0-6 yaş arası.hem oteller beleş hem de uçak we bilimum seyehatler ne süper.

Gönderildi : 31/01/2007 12:09 am
oxygen
(@oxygen)
Gönderiler: 48
Trusted Member

yaşla alakası olduğunu kabul etmiyorum metal bir felsefedir bir yaşam biçimidir bunu ancak onu yaşayanlar bilir dinleyenler değil dinlerken gerçekten yaşayanlar anlatmak istediğini anlayanlar bilir bu bir gençlik hevesi diyenlermetali sadece bir gürültü olarak kabul edebilir gerisisni anlayamazlar

Gönderildi : 05/02/2007 7:09 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Artık kafam kaldırmıyor coluk cocuk muhabetlerini

onun yaşına inmeye calış ne dediğini düşün
o ası blue çağı tiripleri falan offf yani hiç çekilmez
özelliklede içkiyi bırakmaya calıştığım sinirli dönemimde

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 05/02/2007 10:23 pm
(@larsigor-31746)
Gönderiler: 169
Estimable Member

İnsanların yarattığı bir olgu insanlık var oldukça devam edicek. Her daim ren değiştirsede.

Gönderildi : 13/02/2007 6:40 am
callap
(@callap)
Gönderiler: 807
Prominent Member

keşke bu yazıyı dün okusaydım bea :D kuzenle bahsetmiştik bu konudan... liseden çıkar çıkmaz metalden tiksineceksin dedi... bende vazgeçeceemi sanmıyorum demiştim...

Gönderildi : 25/07/2007 12:36 pm
(@tarikunen)
Gönderiler: 54
Trusted Member

yaşlanınca daha hafif müziklere yönelmek olası gibi.

Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur.

Gönderildi : 25/07/2007 8:48 pm
(@choledecholithotomy)
Gönderiler: 8
Active Member

ben yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum , felsefeyi anlayan ve gerçekten hayatının anlamı ya da en önemli zevklerinden biri haline gelen insanlar kolay kolay vazgeçmezler metal ve türlerinden , sadece bir müzik bir akım olarak görenler ise , genelde 2-3 yıl dinler sonra hard rock , punk rock , rock , jazz gibi türlere kayarlar , ancak yaşla şöyle bir ilgisi olabilir yaşla bazen dayanılmaz hale gelebiliyor , genelde gençken dinlenilen ağır gruplara yaş ilerledikçe kulaklar dayanmaz tabii bazı istisnaları dışında , genel olarak yaş ilerledikçe dinlenilen müzik ister istemez biraz hafifletilir . :=D

Gönderildi : 26/07/2007 12:02 am
Drizzt
(@drizzt)
Gönderiler: 463
Reputable Member

Bizler bu müziği 13 yaşında dinlerken,sokaklara çıkamaya korkardık.Ama şimdikiler 15 yaşına girdilermi bilmedikleri bar-kafe kalmıyor...Elbetteki 40 yaşında black metal dinlerken şimdiki hazzı alamayacaz.Zaten her yaşın belli bir güzelliği var diye boşuna dememişler.Bugün en sert olarak black metal dinlenir,yarın Megadeth :)

Gönderildi : 26/07/2007 12:18 am
Sayfa 7 / 12
Paylaş: