İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Metal ve Yaş

172 Gönderiler
136 Üyeler
0 Reactions
33.2 K Görüntüleme
forever_black
(@forever-black)
Gönderiler: 155
Estimable Member

sanırım yaşla alakası yok..hep qeçici derler qençlik hevesi derler ama nedense bu qençlik hevesi bi türlü bitmez.. bana qöre kanım son damalsına kadar metal müzik...

seni kandırmak isterken kendi yalanımda kayboldum

Gönderildi : 26/06/2006 12:08 am
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Gönderiler: 356
Reputable Member

metal dinlemeye devam ederim ama şöle bir 10 sene sonra yeni grupları takip etmemeye başlarım herhalde.o yüzdende biz bunları dinlerdik modunda takılmış olurum dolayısı ile 'teyze olmuş bu eskiden sert dinlermiş şimdi bi boq dinlemiyo' derler.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

boşlukta çiçek yetiştirenlerin varisi ...

Gönderildi : 26/06/2006 12:29 am
WastingMyHate
(@wastingmyhate)
Gönderiler: 2309
Noble Member

4-5 yıl oldu dinliyorum. bence bir yaşam tarzıdır metal..

The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence

Gönderildi : 26/06/2006 12:36 am
hardyheavy_mine
(@hardyheavy-mine)
Gönderiler: 47
Trusted Member

bence yasla kesinlikle alakası yok.Hep derler işte bu heves bı gün gecer gıder faln ama ole olacak gıbı de degil zaten.ben 7 yasımdan beri dınlıorum metallıcayla basladım ve hala da sürüyo.ve ben su anda gothic de dinliyorum.cokta mutluyum yne :twisted:

metalden sonrası yalan:))

Gönderildi : 26/06/2006 3:45 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Reputable Member

ben annemden çıkarken nothing else matters söylemişim ağlamamışım düşün yani o derece

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

Gönderildi : 26/06/2006 3:58 pm
WastingMyHate
(@wastingmyhate)
Gönderiler: 2309
Noble Member

Buahahhaha!! fenaydı :D

The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence

Gönderildi : 26/06/2006 4:20 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Reputable Member

yaa .

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

Gönderildi : 26/06/2006 6:02 pm
Vacancy
(@vacancy)
Gönderiler: 146
Estimable Member

pariah777:

ben annemden çıkarken nothing else matters söylemişim ağlamamışım düşün yani o derece

Nothing bu ağlatır :lol: (tamam sustum :D )

The Guitars Of My Soul Is Crying Out In My Head

Gönderildi : 27/06/2006 9:14 am
cover-life
(@cover-life)
Gönderiler: 9
Active Member

valla ufak bi veletken dinliyordum şimdi arkadaşlarım çocuk çoluğa karıştı ben hala dinliyorum bi fark yok ve olacak gibide deil...

Abii neden anti Anthema uyaaa üzüüldüm ama şimdi :(

Gönderildi : 27/06/2006 11:13 am
(@marta-16270)
Gönderiler: 176
Estimable Member

bu işin yaşla alakası yok. eğer içinde birebir hissediyorsan yok. ama adsl teknolojisi sagolsun. herkes metalci :D onlarınkisi geçer zamanla.

(biz eskiden öylemiydik.kaset alıcaz diye para biriktirmek ahh ahhh. acıyorum hallerine)

Gönderildi : 28/06/2006 6:41 pm
hellbound
(@hellbound)
Gönderiler: 209
Estimable Member

metal yasta deil bastadır

% 70 i hariç

Uyarı: Imzada resim yasaktır.
-essah mı dion la?

Gönderildi : 01/07/2006 12:04 am
ApostleInTriumph
(@apostleintriumph)
Gönderiler: 176
Estimable Member

Kimse metal dinlerken kaç yaşında olduğunu düşünmez, başkaları da karşısındaki için bunları düşünmemelidir..

Şu da var ki çok erken metal müziğe başlamaya çalışma isteği ters tepebilir. Özellikle metal müziğin Death-Black-Doom şeklini yaşadığımız bu günlerde..

DANCE WITH SILENT FEAR..

funeral..

Gönderildi : 01/07/2006 1:54 am
Todes_Engel
(@todes-engel)
Gönderiler: 1665
Noble Member

Gönderen: @songsofdarkness
hım pek fazla yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyourm.
ama yinede içimden şunlar geçiyor..

insan doğar çocukluğuktan gençliğe genlikten orta yaşlılığa ve yaşlılığa doğru ilerler...
bu evrelerde insan gelişir kendini geliştirir öğrenir. tecrube kazanır.. görüşler değişebilir.. ve bu görüşlerle beraber tarzda değişebilir.. mesela 23ünde black dinleyen biri 35 ine geldiğinde daha oturmuş olan bakış açısıyla kolaylıkla bu müziği reddedebilir... bilmiyorum.. ben dinleyeceiğim sonuna kadar...

güsel acıklamıssın +++++++

][a]v[aR]-[a]{
Amduscias

Gönderildi : 29/12/2006 3:17 am
(@fredegar-27490)
Gönderiler: 246
Reputable Member

metalden dönenler ya rocknrolla ya caza kayıyorlar
dinlemeyi bırakmayanlar bu işin felsefesinide özümsemiş yaşam biçmi yapmış insanlar

Gönderildi : 29/12/2006 6:02 pm
Buzcevheri
(@buzcevheri)
Gönderiler: 7
Active Member

11 senedir dinliyorum hala da dinliyorum ve de dinleyeceğim de.ha eskiden farklıydı herşey diyeceğim, bir çok insanın yüzünde tebessüm oluşacak.eskiler yenileri kabullenemezler, yeni yetmelerde eskileri iplemezler.biz sevdiğimiz grubun t-shirt ünü giydiğimizde yanımızda slayermış,dimmuymuş,manowarmış var gibi gelirdi,kulağımızda sürekli gitar rifleri soloları fink atardı.şimdi görüyorum inşaatta amelenin üstünde dimmu borgir t-shirt ü, gülüyorum..(hoş o bile daha güzel)genç bir eleman barda death t-shirtü giymiş.onu çıkardı altından bi tane daha çıktı.hoşuma gitti.gittim konuştum chuck amcamı bilmiyor.ee sonra sen kabullen mk.fanzin okumaktan normal dergi görünce rengini yadırgıyordum.iş ne boyutta eskiler bilinçli dinlerdi yeniler içinse moda gibi bişi zaten. buralarda gördüğüm gençler metal dinliyorum diyor hangi grupları dinliyosun diyorum greenday diyor muse diyor. =)
diyeceğim o ki metal dinliyorum diyen adam için bu sürer gider en fazla klasik müziğe kayar ama kopamaz metalden,moda misali dinleyenler ise bi bakmışsın dım tıs cı olmuş gitmiş.

"Bana yukardan bakarsan bir ahmak, aşağıdan bakarsan tanrını, karşıdan bakarsan kendini görürsün."
c.m.

Gönderildi : 29/12/2006 6:49 pm
Sayfa 6 / 12
Paylaş: