Forum
%100 katılıyorum...hım pek fazla yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyourm.
ama yinede içimden şunlar geçiyor..insan doğar çocukluğuktan gençliğe genlikten orta yaşlılığa ve yaşlılığa doğru ilerler...
bu evrelerde insan gelişir kendini geliştirir öğrenir. tecrube kazanır.. görüşler değişebilir.. ve bu görüşlerle beraber tarzda değişebilir.. mesela 23ünde black dinleyen biri 35 ine geldiğinde daha oturmuş olan bakış açısıyla kolaylıkla bu müziği reddedebilir... bilmiyorum.. ben dinleyeceiğim sonuna kadar...
bakış açısı değişir fln ama yaşla hiç bir ilgisi yok.. sonuçta dinlersin,dinleyecgm de...
Delinin biri bir kuyuya taş atmış, 684168418674 akıllı gelmiş çıkaramamış.. ![]()
Bıraktım siteyi...
Yukarıdaki açıklama yeterli sanırım, başka birşey yazmaya gerek duymuyorum!
bu durumda sende çıkarmış sayılmazsın.
pariah ...
DADAöldüYAŞASINdada !!!
boşlukta çiçek yetiştirenlerin varisi ...
MeTaLManiaTr'nin attığı taşı çıkarmak için kolumu bile yormam sevgili pariah777 ![]()
Bıraktım siteyi...
koluna zeval gelmesin ozaman ama ben çıkardım iddia ediyorum.
pariah ...
DADAöldüYAŞASINdada !!!
tebrikler ozaman..
Bıraktım siteyi...
metal kesinlikle bir gençlik hevesidir. bazıları genç kalır.
fuck you i wont do what you told me!
metal kesinlikle bir gençlik hevesidir. bazıları genç kalır.
gençlık soner gıder gerısı yalan kalır
spirit horse of the cherokee
ileride death dinlediğimi düşünemiyorum..daha hafif birşeylere kayarım herhalde
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
metalle yaşın alakası yoktur abiler ablalar metal hayattır 13 yaşımda soğdum bu yüzden
%100 katılıyorum...hım pek fazla yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyourm.
ama yinede içimden şunlar geçiyor..insan doğar çocukluğuktan gençliğe genlikten orta yaşlılığa ve yaşlılığa doğru ilerler...
bu evrelerde insan gelişir kendini geliştirir öğrenir. tecrube kazanır.. görüşler değişebilir.. ve bu görüşlerle beraber tarzda değişebilir.. mesela 23ünde black dinleyen biri 35 ine geldiğinde daha oturmuş olan bakış açısıyla kolaylıkla bu müziği reddedebilir... bilmiyorum.. ben dinleyeceiğim sonuna kadar...bakış açısı değişir fln ama yaşla hiç bir ilgisi yok.. sonuçta dinlersin,dinleyecgm de...
35 ine geldiinde oturmus olan bakıs acısı diosun da,sen 23 ünde iken yasca büük olan birinin bakıs acısı senin müzige olan bakıs acını deistirir mi?!! ya da demessin ki 23 ümde sunları dinliodum,simdi kendimi daha olgun hissediorum daha hafif biselere,jazz a kacaim fln..basamak basamak ilerlersin ne zmn ne olacaı da belli olmaz,tarzın da deisebilir yeter ki sen hersein farkında ol,neyin iyi neyin kötü olduunu farkındaysan zaten akıntıda sürüklenmessin.tecrübe yas ile kazanılır ama potansiyelin warsa her yasta aynı hissi alırsın.
sonuç olarak hiçkimse ''ee evet geçen yaz biraz slayer takılmıştım ama bıraktım'' diyemez heralde... bu bağlamda özelden genele çıkarım yaparak bunun heavy metal müzik için de geçerli olduğu kanısındayım.
bu sözü ntv deki bir metalcinin yolculuğu belgeselinde duymuştum tek kelimeyle süper anlatmış.
yAZIYI yazan arkadaştşk ediyorum güsel bir yazı dedidiğin gibi eğer felsefeisin anlıyarak dinlersen zaten o kalıcıdır senin için
LETHE give me the drink of the fluid
That disintegrates
Ann lend me the sweet balm and blessing
Of Forgetfulness,empty and strong......
o film aslında başlı başında bütün metal hakkında ki bütün ön yargıları ve yargıları iyi özetliyor.
bence bu felsefeyi biz içimizde oluşturuyoruz kendimizce sonrasında metali keşfediyoruz vs vs.
pariah ...
DADAöldüYAŞASINdada !!!
abimi tanıdıımdan beri dinlerim
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
9yaşında beri dinliyorum metal 13 yasımdan beri black metal dinliyorum en ufak bi bıkma aklıma gelmedi...
sen şimdi çok pis blackçisindir